Onze letselschade advocaten helpen 100% kosteloos!
Schadevergoeding na een auto ongeluk eisen?

Schadevergoeding na een auto ongeluk eisen

Bij een auto ongeluk is er vaak niet alleen materiële schade. Als u gewond bent geraakt of klachten aan een ongeluk heeft overgehouden, dan is er ook sprake van letselschade. U kunt dan een schadevergoeding na een auto ongeluk eisen. Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. Dit doen wij altijd volledig kosteloos, want de kosten van rechtsbijstand worden net als uw letselschade verhaald op de aansprakelijke partij!

Bij schadevergoeding na een auto ongeluk kunt u denken aan een vergoeding voor inkomensschade, een vergoeding voor gemaakte medische kosten, maar ook aan smartengeld. Maar er zijn nog veel meer schadeposten waar u na een auto ongeluk recht op heeft. Dit en nog veel meer leest u op deze pagina.

Wilt u ook een schadevergoeding na een auto ongeluk eisen op de tegenpartij? Neem dan contact met onze ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaten op. Bel gratis 0800 278 4626 of klik op de link en wij gaan direct voor u aan de slag.

Hoe kun je schadevergoeding na een auto ongeluk claimen?

Schadevergoeding na een auto ongeluk claimen is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u gratis gebruik maken van de kennis en kunde van een letselschade advocaat. De enige voorwaarde is dat een ander schuldig is aan het ongeluk of dat u, bij een eenzijdig ongeluk of het zelf veroorzaken van een auto ongeluk, in het bezit bent van een svi- verzekering.

Letselschade claimen na een auto ongeluk gebeurt door middel van een aansprakelijkheidsbrief. Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid, kan de letselschade claim direct bij de letselschade verzekering van de tegenpartij ingediend worden.

Om aansprakelijkheid rond te krijgen, is het belangrijk dat u een aantal dingen doet:

 • vul altijd een schade-aanrijdingsformulier in
 • laat het schadeformulier ook door de tegenpartij ondertekenen
 • zijn er getuigen, vraag dan altijd om een getuigenverklaring
 • maak foto’s van de schade
 • ga altijd naar een arts om uw letselschade te laten beoordelen, zeker bij whiplash klachten
 • schakelen direct na het auto ongeluk onze letselschade advocaten in

Wilt u gratis hulp bij een schadevergoeding na een auto ongeluk claimen? Neem dan contact met onze letselschade specialisten op. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Bel gratis 0800 278 4626 of klik op de button en wij nemen direct contact met u op.

Recht op affectieschade

Naast recht op vergoeding van inkomensschade (behoeftigheid) en de begrafeniskosten, maakt een bij wet genoemde groep mensen ook aanspraak op affectieschade. Tot 1 januari 2019 hadden alleen slachtoffers van letselschade recht op een smartengeldvergoeding. Dit is niet eerlijk! Want ook naasten van het letselschadeslachtoffer hebben veel verdriet door het overlijden dat door een ander is toegebracht.

Om ook naasten van een letselschade slachtoffer met zwaar letsel en nabestaanden recht te geven op smartengeld, is er nu affectieschade, een smartengeldvergoeding voor naasten van slachtoffers met zwaar letsel of van overlijden.

Recht op affectieschade hebben:

 • kinderen
 • ouders
 • partners
 • overige personen met een nauwe band. Broers en zussen kunnen hier onder vallen.

De vergoedingen van affectieschade zijn bij wet vastgestelde bedragen variërend van  € 12.500,00 tot 20.000,00. Wilt u weten op welk bedrag aan affectieschade u recht heeft? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Shockschade

Van shockschade is sprake als iemand aan een ongeluk dermate psychische problemen heeft overhouden dat hij of zij in een shock is komen te verkeren. Een arts mag dit vaststellen, dit kan een psycholoog zijn, maar ook een huisarts.

Recht op shockschade heeft niet iedereen. Het is alleen bedoeld voor nabestaanden dit een nauwe affectieve relatie met de overledene hadden. Is er sprake van shockschade? Dan wordt alle letselschade vergoed. Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. bel gratis 0800 2784626 of klik op onderstaande button en wij gaan direct voor u aan de slag.

Gratis hulp van een overlijdensschade advocaat

Wilt u gratis hulp van een letselschade advocaat? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Wij zijn altijd in de buurt met meer dan 15 bezoeklocaties in Nederland. En onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis voor een intakegesprek.

Bel voor gratis rechtsbijstand bij een aanrijding en hulp bij een situatieschets 0800 278 4626 (gratis) of klik op bovenstaande contactbutton en wij nemen direct contact met u op.

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

Lisa Van Diepen helpt u als u betrokken bent bij een auto ongeluk of fietsongeluk.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar