Letselschade door een scooterongeval in Amersfoort?
Onze letselschade advocaten verhalen 100% kosteloos de letselschade!

Scooterongeluk in Amersfoort gehad? Wij claimen gratis je letselschade!

Een auto die geen voorrang verleend of een aanrijding met een andere scooter, hoe het scooterongeluk in Amersfoort ook gebeurd, als je hierdoor schade lijdt, dan wil je deze uiteraard verhalen. Wij helpen je daar graag mee. Onze letselschade advocaten helpen snel en zijn specialist is het verhalen van letselschade. Wij zorgen ervoor dat jouw schade snel en goed geregeld wordt!

Ben jij betrokken bij een scooterongeluk in Amersfoort? Bel ons voor gratis rechtsbijstand: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Onze letselschade advocaten helpen je graag!

Letselschade claimen na scooterongeluk Amersfoort

Om letselschade te kunnen claimen na een scooterongeluk is het eerst van belang dat de aansprakelijke partij bekend is. Bij een verkeersongeval is dit meestal de verzekeraar van de auto of scooter die jou heeft aangereden. Het is daarom belangrijk om een schadeformulier in te vullen? Is deze er niet, geen probleem! Wij vragen dan het proces-verbaal van het scooterongeluk op.

Is de tegenpartij bekend? Dan stellen wij deze aansprakelijke voor de geleden en te lijden schade. Hierbij kun je denken aan inkomensschade, maar ook een studievertraging en jouw eigen risico! Maar ook andere kosten zoals van de fysiotherapeut en de scooterschade worden vergoed.

Naast jouw materiële schade heb je recht op een een smartengeldvergoeding. Dit is een vergoeding voor de pijn en ellende die je aan het scooterongeval hebt overgehouden. Maar het is ook een vergoeding voor eventuele angstklachten, psychische klachten en littekens die je aan het ongeluk hebt overgehouden.

Wil je weten wat onze letselschade advocaten in Amersfoort voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat jouw letselschade claim ingediend wordt en verhalen alle door het scooterongeluk in Amersfoort gelden letselschade! En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor je!

Icon

Een scooterongeluk in Amersfoort? Wij helpen je kosteloos!

Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij helpen je echt kosteloos bij een scooterongeluk in Amersfoort en omstreken. Want als je aangereden bent door een auto, scooter of motor, dan maken ook de advocaatkosten deel uit van jouw schade! Wij zijn geen no-cure-no-pay advocaten die een deel van de schade rekenen, wij werken echt 100% kosteloos voor je! In de wet is namelijk opgenomen dat je bij een aanrijding met de scooter recht hebt op gratis rechtsbijstand.

Zat je als passagier op de scooter tijdens het scooterongeluk? Dan ontvang je altijd een letselschade vergoeding. Je bent dan namelijk voor de wet een “schuldloze derde”. Je krijgt dan altijd jouw letselschade vergoed, ook al is de scooter waarop jij meereed fout!

Ben je bestuurder van de scooter en is er sprake van een eenzijdig ongeval of heb je zelf een ongeluk veroorzaakt? Als je een schade-opzittende verzekering hebt ontvang je toch jouw letselschade vergoed! Stuur ons je polisblad en zij zoeken voor je uit of je recht hebt op een vergoeding van je letselschade.

Bel of mail met jouw letselschade advocaat

Ben je op de scooter aangereden en heb je schade? Neem dan contact op met je letselschade advocaat in Amersfoort van Brugman Letselschade Advocaten. Onze advocaten helpen je graag en gaan direct voor je aan de slag. Wij regelen een voorschot voor je en regelen alles met de WAM- verzekeraar van de persoon die jou heeft aangereden!

Bel voor het gratis claimen van jouw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op, ook in het weekend of in de avond!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar