Bent u aangereden op de scooter en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten in Heerhugowaard helpen u kosteloos!

Schade door een scooterongeluk in Heerhugowaard? Wij helpen u kosteloos!

Het aantal scooters neemt toe. Dat is ook logisch, het is snel en je bent wendbaar op de scooter. Maar een scooterrijder is ook kwetsbaar. Bij een aanrijding ontstaat dan ook vaak letsel. Dit kan licht letsel zijn zoals schrammen, maar helaas kunt u ook ernstig gewond raken. Breuken, een hersenschudding, nekklachten en zelfs hersenletsel en een dwarslaesie kunnen het gevolg zijn van een scooterongeluk in Heerhugowaard. Dit kan grote gevolgen hebben voor u en uw omgeving.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag na een scooterongeluk in Heerhugowaard. Met bezoekadressen in Alkmaar, Hoorn en Wognum zijn wij ook altijd dichtbij. En onze rechtshulp is bij letselschade kosteloos! Deze kosten voor rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij of de schade-inzittendenverzekering. U maakt dus nooit kosten voor de rechtsbijstand van onze letselschade advocaten in Heerhugowaard en omstreken.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in, wij nemen dan op een door u gewenst moment contact met u op.

Wat te doen bij een scooterongeluk in Heerhugowaard?

Het is belangrijk dat u na het scooterongeluk in Heerhugowaard een aanrijdingsformulier invult. Zijn er getuigen van de aanrijding? Vult u dan ook de getuigen in op het schade-aanrijdingsformulier. Dit kan discussie en problemen in de toekomst voorkomen.

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Neem daarom contact met onze letselschade advocaten en letselschade juristen op. Wij regelen alles en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, regelen een voorschot op de schade voor u en stellen een schadestaat op. Ook onderhandelen wij met de letselschadeverzekeraar en zorgen ervoor dat uw letselschadeclaim snel en netjes afgehandeld wordt.

Bent u gewond geraakt bij een scooterongeluk in Heerhugowaard en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Heerhugowaard op: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij zijn er graag voor u!

Heb ik recht op een schadevergoeding na een scooterongeluk?

Het antwoord op deze vraag is in de meeste gevallen “JA”. Bent u door een auto of andere scooter aangereden, dan kunt u altijd aanspraak maken op een letselschadevergoeding. Omdat alle motorvoertuigen in Nederland verplicht verzekerd zijn tegen letselschade, wordt uw letselschade betaald door de letselschadeverzekeraar. U hoeft dus niet uit te zoeken wie de bezitter van de auto of scooter is die u aangereden heeft.

Zat u achterop de scooter en is deze betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Ook dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Het maakt daarbij niet uit wie schuldig is aan het ongeval, de scooter waarbij u achterop zat of de andere persoon.

Heeft u als scooterbestuurder zelf een verkeersfout gemaakt of was u betrokken bij een eenzijdig scooterongeluk in Heerhugowaard en omstreken? Dan kunt u wellicht uw letselschade claimen op de schade-inzittendenverzekering of schade-opzittendenverzekering. Stuurt u ons uw polisblad en wij zoeken voor u uit of u aanspraak kunt maken op een letselschadevergoeding.

Icon

Letselschade claimen na een scooterongeluk in Heerhugowaard

Lijdt u schade door het scooterongeluk in Heerhugowaard? Dan heeft u recht op een vergoeding van al uw letselschadeposten. Dit zijn de 10 meest voorkomende letselschadeposten bij een verkeersongeval:

✅ Het eigen risico
✅ Kosten fysiotherapeut enz.
✅ Inkomensschade bij arbeidsongeschiktheid
✅ Reiskosten
Mantelzorg
✅ Kosten voor huishoudelijke hulp
✅ Verzorgingskosten en verpleegkosten
✅ Onderhoudskosten huis & tuin
✅ Schade aan uw scooter
Smartengeld

Wilt u weten welke schadeposten er in uw geval vergoed worden door de letselschadeverzekeraar? Neemt u dan contact met onze letselschade advocaten in Heerhugowaard of onze letselschade advocaat in Alkmaar op. Wij verhalen uw letselschade kosteloos voor u.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval. Met bezoekadressen in Alkmaar, Hoorn, Wognum en Amsterdam zijn onze letselschade advocaten altijd in de buurt. Wij komen ook gewoon bij u thuis indien gewenst. Uw letselschade advocaat bespreekt dan samen met u de gevolgen van het u overkomen ongeval.

Onze letselschade advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Daarnaast is advocaat Friso W. Brugman aangesloten bij de LSA. Dit is de beroepsvereniging van letselschade advocaten in Nederland. Bij Brugman Letselschade Advocaten weet u dus zeker dat u de best mogelijke rechtsbijstand krijgt bij het verhalen van uw letselschade.

Wilt u uw letselschade na een scooterongeluk in Heerhugowaard kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Heerhugowaard

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar