Bent u in Utrecht door een scooter aangereden en lijdt u hierdoor schade?
Uw letselschade advocaat in Utrecht helpt u gratis.

Een scooterongeluk in Utrecht, wat nu?

Was u recentelijk betrokken bij u een scooterongeluk in Utrecht, bijvoorbeeld omdat u door een auto aangereden bent? Letsel als gevolg van een scooterongeluk kan oplopen van licht en tijdelijk letsel tot breuken en zelfs ernstig hersenletsel. Is een ander schuldig aan de aanrijding, dan is er recht op een letselschade vergoeding.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding. Uw letselschade advocaat in Utrecht verhaalt uw letselschade kosteloos. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie.

NOVA

Als bestuurder van scooter aangereden

Bij een scooterongeluk in Utrecht met een ander motorvoertuig wordt aan de hand van de toedracht van het ongeval bepaald wie aansprakelijk is. Ligt de aansprakelijkheid bij een andere persoon? Dan is er recht op een vergoeding van uw schade. Schade na een aanrijding wordt letselschade genoemd.

Bent u op de scooter aangereden, dan is het belangrijk dat u een schade aanrijdingsformulier invult en door de tegenpartij laat ondertekenen. Is er politie bij het ongeval ter plaatse geweest? Dan vraagt uw letselschade advocaat deze voor u op. De toedracht en daarmee de aansprakelijkheid voor de aanrijding op de scooter staat dan vast.

Wilt u uw letselschade na een scooterongeluk ik Utrecht op de tegenpartij verhalen? Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag bij het verhalen van uw letselschade.

Als passagier van een scooter aangereden

Was u als passagier betrokken bij het scooterongeluk in Utrecht? Dan krijgt u eigenlijk zo goed als zeker uw letselschade vergoed. Bij een eenzijdig scooterongeluk kunt u de bezitter van de scooter of de schade-opzittendenverzekering aanspreken. Is de scooter betrokken bij een aanrijding? Dan wordt u voor de wet beschouwd als een schuldloze derde en ontvangt u de volledige letselschade vergoed.

Een scooterongeluk kan een grote impact op uw leven hebben. Zeker als er sprake is van blijvend en ernstig letsel. De letselschade kan dan ook groot zijn. Dan is het belangrijk dat u zich bij het verhalen van uw letselschade laat bijstaan door een letselschade advocaat in Utrecht. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten Utrecht. Samen met u bepalen wij welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn. Vervolgens verhalen wij uw volledig schade op de aansprakelijke partij of de SVI- verzekering.

Icon

Welke kosten en schade kan ik verhalen na een scooterongeluk?

De kosten na een scooterongeluk kunnen flink oplopen. Zeker als er sprake is van letselschade. Dan komt niet alleen de schade aan de scooter voor vergoeding in aanmerking, maar alle door u gemaakte kosten en geleden schade zoals inkomensschade.

Veel voorkomende schadeposten na een scooterongeluk zijn naast inkomensschade medische kosten zoals het eigen risico. Maar ook mantelzorg, kosten voor hulp in het huishouden en kinderopvang wordt vergoed.

Na een scooterongeluk is er ook recht op een smartengeldvergoeding. Het gaat dan om een vergoeding voor pijnklachten, verkeersangst en ander psychisch letsel door het scooterongeluk.

Icon

Letselschade verhalen na een scooterongeluk in Utrecht

Lijdt u letselschade na een scooterongeluk en wilt u uw schade verhalen op de aansprakelijke partij? Wij helpen u kosteloos en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.
Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar