Niet tevreden over het letselschadebureau dat u bijstaat?
Wij nemen uw letselschadedossier kosteloos over

Overname dossier van letselschadebureau

U bent bij een ongeval gewond geraakt. Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. Dan kunt u kiezen uit meerdere soorten belangenbehartigers. U kunt kiezen voor een Letselschade advocaat. Maar u kunt ook in aanraking zijn gekomen met een letselschadebureau. Misschien via internet of na een doorverwijzing van uw assurantietussenpersoon of zorgverzekeraar.

Bij Brugman Letselschade Advocaten merken wij steeds vaker dat mensen niet tevreden zijn over de rechtsbijstand van letselschadebureaus. Uit deĀ  de door ons aangeboden kosteloze second- opinion komt ook vaak naar voren dat de rechtsbijstand veel te wensen overlaat. Belangrijke schadeposten worden niet verhaald, er is geen vaste belangenbehartiger en soms is er al maanden geen vooruitgang geboekt in het dossier. Een kwalijke situatie.

Vraag een kosteloze second- opinion aan!

Wordt u bijgestaan door een letselschadebureau en twijfelt u over de aanpak? Laat de kwaliteit van uw belangenbehartiging te wensen over of duurt de behandeling onnodig lang? Brugman Letselschade Advocaten kijkt graag voor u of het beter kan. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis nemen wij uw dossier onder de loep. Vervolgens krijgt u van ons een schriftelijk advies. Na deze second- opinion weet u precies waar u aan toe bent. En desgewenst nemen wij het dossier kosteloos van het letselschadebureau over.

Kosteloze overname en rechtsbijstand

Wilt u na de second opinion overstappen naar Brugman Letselschade Advocaten? Wij regelen alles voor u. Wij vragen uw dossier op bij het letselschadebureau en zorgen dat uw dossier weer op rit komt. En voor de overname en onze rechtsbijstand betaalt u helemaal niets. Wij verhalen alle kosten op de aansprakelijke partij.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Loopt uw letselschadezaak bij een letselschadebureau en wilt u een second- opinion? Neem contact met ons op via 0800 278 4626 (gratis) of via de mail! Wij berichten u dezelfde werkdag nog!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Switch The Language

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar