Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Klachten en beperkingen na een aanrijding met letsel in Amersfoort?

Een aanrijding in Amersfoort met letsel? Claim uw schade!

Een aanrijding kan een behoorlijk invloed op het leven hebben. Uiteraard op het moment van het verkeersongeval zelf, maar ook zeker in de periode die volgt. Bijvoorbeeld omdat u letsel aan de aanrijding in Amersfoort heeft overgehouden. Want letsel kan arbeidsongeschiktheid tot gevolg hebben en voor veel klachten en beperkingen zorgen. Er is dan sprake van letselschade.

Voor de schade die u als gevolg van de aanrijding lijdt kunt u de aansprakelijke partij aansprakelijk stellen. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u een beroep doen op uw

schade-inzittendenverzekering. En voor het verhalen van uw letselschade kunt u meestal vertrouwen op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Amersfoort.

Bent betrokken bij een aanrijding in Amersfoort? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij stellen de veroorzaker van het ongeval of de SVI- verzekeraar aansprakelijk en verhalen uw letselschade kosteloos voor u. Vul hier uw contactgegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) voor hulp bij het verhalen van uw letselschade in Amersfoort.

Wie is aansprakelijk voor een aanrijding in Amersfoort

Bent u betrokken bij een auto-ongeluk, een scooterongeluk in Amersfoort of op de fiets aangereden in Amersfoort? Als een ander hiervoor aansprakelijk is, dan ontvangt u uiteraard een letselschade vergoeding. Bijvoorbeeld als iemand de verkeersregels overtreedt. Maar wat nu als u zelf een verkeersfout maakt? En wat bij een eenzijdig verkeersongeval? Heeft u dan geen recht op een vergoeding van letselschade?

In de wet worden bepaalde verkeersdeelnemers extra beschermd. Dit geldt ten eerste voor fietsers en voetgangers. Bent u betrokken geraakt bij een fietsongeluk of als voetganger aangereden? Dan wordt u beschermd door de wet. Deze bescherming houdt in dat als u als fietser aangereden wordt of als voetganger, u altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed krijgt. Dit is ook het geval als u zelf een verkeersfout maakt.

Zelfs bij eigen schuld aan het ongeval kan de letselschadevergoeding oplopen tot 100%, namelijk bij toepassing van de billijkheidscorrectie. Kinderen die op de fiets of te voet worden aangereden ontvangen zelfs altijd 100% van de letselschade vergoed.

De enige voorwaarde voor toepassing van deze bijzondere bescherming is dat er bij het fietsongeval of bij de aanrijding als voetganger een motorvoertuig betrokken was.

Passagiers worden ook beschermd en wel door de ‘Schuldloze derde regeling’. Deze regeling houdt in dat u als passagier bij een aanrijding in Amersfoort tussen 2 motorvoertuigen altijd recht heeft op een letselschade vergoeding. De toedracht en schuldvraag doen niet ter zake!

Verhalen van uw letselschade na een aanrijding in Amersfoort

De materiële schade is na een aanrijding in Amersfoort meestal snel duidelijk. Het gaat dan om schade aan uw auto of fiets, medische kosten en overige kosten die u maakt na het verkeersongeluk. Lastiger is vaak het vaststellen van de inkomensschade. Problemen doen zich ook voor bij het smartengeld berekenen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de smartengeld gids. Meer over smartengeld leest u hier!

Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij uw letselschade kosteloos. Wij gaan na de erkenning van de aansprakelijkheid uw letselschade berekenen en zorgen ervoor dat uw letselschade maximaal vergoed wordt.

Wilt u uw letselschade na een aanrijding kosteloos laten verhalen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Amersfoort? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100& kosteloos. Vul hier uw gegevens in en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op of bel 0800 278 4626 (gratis). Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar