Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Lijdt u schade door een aanrijding in Duiven?

Bent u aangereden in Duiven? Dien een schadeclaim in!

Schade door een aanrijding in Duiven kan verschillen. Soms is er alleen schade aan auto of fiets, maar u kunt ook letsel aan aan een verkeersongeval overhouden. Dit kan zowel lichamelijk als psychisch letsel zijn. De schade bestaat dat uit vele soorten schadeposten en kan enorm oplopen. Het is dan verstandig om een letselschade advocaat in Duiven in de arm te nemen.

Kiest u bij het verhalen van letselschade voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten, dan kiest u voor een ervaren en deskundige letselschade specialist. Wij doen immers niet anders dan het verhalen van letselschade en dit doen wij al bijna 15 jaar!

Lijdt u schade door een aanrijding in Duiven? Wij helpen u graag. Vul hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 voor gratis letselschade advies en het verhalen van uw schade.

Icon

Wat te doen na een aanrijding in Duiven

Een aanrijding kan diverse oorzaken hebben, van een achterop aanrijding tot een frontale aanrijding of een botsing in de flank. Maar u kunt ook als fietser aangereden worden. In ieder geval is het zo dat als er een motorvoertuig bij de aanrijding betrokken is, er een verzekeraar in het spel is. Iedere auto, scooter of vrachtwagen is namelijk op grond van de WAM verplicht verzekerd tegen verkeersongevallen.

Het is na een aanrijding belangrijk dat u ter plaatse een schade-aanrijdingsformulier invult. Dit voorkomt discussie over de toedracht en schuldvraag achteraf. Weigert de tegenpartij dit of voelt u zich niet veilig? Bel dan altijd de politie.

Soms zijn er getuigen van het auto-ongeluk, scooterongeluk of fietsongeluk. Schrijft u de gegevens van deze personen op. Mocht er toch discussie ontstaan over de toedracht, dan kunnen getuigen u helpen.

In letselschadezaken bestaan verjaringstermijnen. Het is daarom belangrijk om de aansprakelijke persoon zo spoedig mogelijk aansprakelijk te stellen. Is een ander aansprakelijk? Dan kunt u dit kosteloos laten doen door een letselschade advocaat in Duiven van Brugman Letselschade Advocaten. De advocaatkosten worden dan namelijk betaalt door de letselschadeverzekeraar van de aansprakelijke partij!

In letselschade zaken en dan met name bij een whiplash ontstaan vaak discussies over het medisch causaal verband. U dient als letselschadeslachtoffer namelijk te bewijzen dat uw klachten van het ongeval komen. Daarom is het verstandig om u na een ongeval direct onder medische behandeling te stellen. Geef uw nekklachten, rugklachten of andere klachten goed aan en laat deze documenteren. Dit kan u in het vervolg van uw letselschadedossier helpen!

Icon

Letselschade claimen na een aanrijding in Duiven

Is de aansprakelijkheid een feit? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. De hoogte van uw vergoeding hangt af van de aard van het letsel, de ernst van het letsel maar ook van de gevolgen die het letsel op uw leven heeft. Kunt u bijvoorbeeld niet meer werken door de aanrijding? Dan is er recht op een looncompensatie. Ook het smartengeld is bij ernstig letsel en grotere gevolgen hoger.

Wilt u uw letselschade berekenen? Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij. Wij stellen na erkenning van de aansprakelijkheid een schadestaat op en berekenen uw schade. Ook zullen wij daarbij de hoogte van het smartengeld berekenen.

Icon

Letselschade bestaat uit vele schadeposten. Op vergoeding van welke schadeposten recht is hangt af van uw persoonlijke situatie. De 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade zijn:

 1. Medische kosten
 2. Schade door arbeidsongeschiktheid
 3. Reiskosten
 4. Mantelzorg
 5. Hulp in het huishouden
 6. Extra kinderopvang
 7. Een studievertraging
 8. Onderhoudskosten huis en tuin
 9. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 10. Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor het leed dat u door de aanrijding in Duiven is aangedaan. Denkt u hierbij aan pijnklachten en verdriet welke u lijdt door een verkeersongeval.

Wilt u uw letselschade berekenen laten door een ervaren en deskundige letselschade advocaat in Duiven? Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Vul hier uw gegevens in of bel ons: 0800 2784626 (gratis)

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

 

Onze letselschade advocaten helpen bij een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of hondenbeet. Bent u bijvoorbeeld gewond door een tractor ongeluk of heeft u letselschade door een bedrijfsongeval in een zorginstelling? Onze letselschade advocaten helpen u gratis.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar