Onze letselschade advocaten helpen u 100% gratis bij het verhalen van uw schade.
Heeft u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval in Alkmaar?

Een bedrijfsongeval in Alkmaar, wie betaalt mijn schade

Een bedrijfsongeval kan voor u als slachtoffer flinke consequenties hebben. U maakt kosten voor medische hulp en wellicht moeten er thuis aanpassingen komen. Maar het kan ook zo zijn dat u arbeidsongeschikt raakt door het bedrijfsongeval in Alkmaar. U lijdt dan inkomensschade, zeker als de arbeidsongeschiktheid aanhoudt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar begrijpen wij maar al te goed wat u doormaakt na een ongeval. Het financiële gedeelte nemen wij dan ook graag van u over. Wij zorgen dat uw kosten en inkomensschade netjes vergoed wordt door de aansprakelijkheidsverzekering van de werkgever. En dit doen wij 100% kosteloos voor u!

Icon

Gratis rechtsbijstand bij een bedrijfsongeval in Alkmaar

In het geval van een bedrijfsongeval is de werkgever meestal aansprakelijk voor uw schade. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Dit brengt ook met zich mee dat u op grond van de wet recht heeft kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar. Onze letselschade advocaat in Alkmaar helpt u graag en verhaalt kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een letselschade verzekeraar.

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval en wilt u uw letselschade claimen op de letselschadeverzekeraar? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Inkomensschade en kosten door bedrijfsongeval in Alkmaar

Het gevolg van een bedrijfsongeval in Alkmaar is vaak letsel. Voor de behandeling hiervan worden medische kosten gemaakt. De vraag is dat wie betaalt het eigen risico? Daarnaast zijn er eigen bijdragen verschuldigd en worden er kosten voor de fysiotherapeut en andere behandelaars gemaakt.

Naast medische kosten brengt een arbeidsongeval ook andere kosten met zich mee zoals reiskosten, kosten voor hulp in het huishouden en kosten voor verzorging en verpleging. Als er dan ook nog eens inkomensschade is door het bedrijfsongeval, dan kan een bedrijfsongeval voor financiële problemen zorgen.

Na een bedrijfsongeval dient de werkgever het salaris het eerste jaar volledig door te betalen. Bij een zzp’er is er vaak direct geen inkomen meer. Na 1 jaar ziekte hoeft de werkgever nog maar 70% van het salaris door te betalen en na 2 jaar mag u door de werkgever ontslagen worden. U ontvangt dan alleen nog maar een uitkering van het UWV.

Een bedrijfsongeval in Alkmaar kan dus nogal wat financiële gevolgen hebben. Alle reden om uw letselschade na een bedrijfsongeval in Alkmaar te verhalen op de aansprakelijk partij. Bij Brugman Letselschade Advocaten in Alkmaar helpen u hier graag bij. Uw letselschade advocaat heeft geruime kennis en ervaring in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval. En onze rechtsbijstand is ook nog eens volledig kosteloos voor u! De rechtsbijstandskosten worden volledig verhaald op de aansprakelijke werkgever.

Lijdt u letselschade? Neem contact met ons op, bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos.

Icon

Brugman Letselschade Advocaten Alkmaar

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade. Dit kan het gevolg van zijn een bedrijfsongeval in Alkmaar, maar ook door een verkeersongeval of hondenbeet. Onze advocaten zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Een aantal advocaten is zelfs lid van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten in Nederland.

Ons kantoor in Alkmaar is gevestigd aan de Comeniusstraat 2 A, 1817 MS te Alkmaar. Wij begroeten u graag in ons moderne kantoorpand, maar uw letselschade advocaat in Alkmaar komt ook gewoon bij u thuis als u dat wenst. U bespreekt dan samen met uw letselschade advocaat de gevolgen die het ongeval op het werk voor u hebben en uw advocaat gaat daarna direct voor u aan de slag.

Om de eerste schade te vergoeden zorgen wij direct voor een voorschot op de totale schade. Vervolgens brengen wij de totale schade in kaart en verhalen deze voor u op de letselschadeverzekeraar van de werkgever.

Wilt u een afspraak met een van onze letselschade advocaten of heeft u vragen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar