Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Is u in Almere een bedrijfsongeval overkomen met letsel tot gevolg?

Letselschade verhalen na een bedrijfsongeval in Almere

Er is u een ongeval op het werk in Almere overkomen en hierbij bent u gewond geraakt. Indien u door het bedrijfsongeval in Almere schade lijdt, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid of medische kosten, dan kunt u in aanmerking komen voor een letselschade vergoeding. De letselschade advocaten van ons kantoor helpen u hier graag bij.

In de meeste gevallen is de werkgever gehouden uw letselschade te vergoeden. Bijvoorbeeld als u letsel is overkomen na een steiger ongeval, een ongeval in de bouw of ongevallen met machines. Maar ook bij letsel door een fout van een collega is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Kosteloze rechtsbijstand na bedrijfsongeval in Almere

De meeste werkgevers zijn verzekerd tegen arbeidsongevallen. Daarom wordt de letselschade claim behandeld door een letselschade verzekeraar. Hier krijgt u te maken met een ervaren letselschade jurist. Het is daarom verstandig om zelf ook een letselschade specialist in de arm te nemen. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij graag.

Het enige dat u hoeft te doen is het bedrijfsongeval melden bij ons kantoor en wij komen voor u in actie. Wij stellen een aansprakelijkstelling op, nemen contact op met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) en zorgen dat u direct een voorschot betaalt wordt. Zo kunt u zich richten op uw revalidatie terwijl wij alle financiële zorgen voor u uit handen nemen.

Uw letselschade advocaat in Almere werkt kosteloos voor u. Wij werken niet op basis van no cure no pay, maar echt 100% kosteloos. De kosten van onze rechtsbijstand worden namelijk betaald door de AVB verzekeraar. Zo blijft de schadevergoeding volledig bij u!

Icon

Schadeposten bij bedrijfsongeval

Bij letsel door een bedrijfsongeval ontstaat er meestal schade. Zo is er bij letsel altijd recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor geleden pijn, verdriet en angstklachten. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij een bedrijfsongeval:

▶ Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
▶ Pensioenschade
▶ Mantelzorg
▶ kosten voor huishoudelijke hulp
▶ Extra kinderopvang
▶ Eigen risico zorgverzekering
▶ Eigen bijdragen voor behandelingen en hulpmiddelen
▶ Onderhoudskosten huis en tuin
▶ Reiskosten
Smartengeld.

Recht op schadevergoeding na een bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval in Almere is het bewijsrecht van toepassing. Op basis hiervan dient u te bewijzen dat a. u tijdens werk een bedrijfsongeval is overkomen en b. dat u hierbij letsel heeft opgelopen. Vaak is dit eenvoudig te bewijzen. Bijvoorbeeld bij een bouwongeval zijn er collega’s die het ongeval hebben zien gebeuren en u naar het ziekenhuis brengen.

Staat vast dat u letsel aan een arbeidsongeval in Almere heeft overgehouden? Dan is het aan de werkgever om aan te tonen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden. Dit wordt de zorgplicht van de werkgever genoemd. Uit de jurisprudentie (rechtsspraak) blijkt dat de zorgplicht zo zwaar is dat er altijd sprake is van werkgeversaansprakelijkheid.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Almere

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Almere en omstreken? Uw letselschade advocaat in Almere helpt u graag. Wij verhalen uw letselschade kosteloos op de aansprakelijke partij.

Bel voor een adviesgesprek bij u thuis of op ons kantoor 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Almere

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar