Bent u gewond geraakt bij een bedrijfsongeval in Deurne en lijdt u schade?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade verhalen na bedrijfsongeval in Deurne

Werkgevers hebben op grond van de Arbowet de verplichting om u te beschermen tegen een bedrijfsongeval. Doen zij dit niet (voldoende), dan is er aansprakelijkheid voor het bedrijfsongeval. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. De werkgever dient dan alle schade zoals inkomensschade en medische kosten te betalen. Is u een bedrijfsongeval in Deurne overkomen? Dan heeft u dus recht op een letselschade vergoeding.

Uw letselschade advocaat in Deurne helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade door een bedrijfsongeval in Deurne. Omdat werkgevers in de regel verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid verhalen wij de letselschade op de letselschadeverzekeraar. Lijdt u letselschade en wilt u deze verhalen op de letselschade verzekeraar van uw werkgever? Bel 0800 278 4626 of vul het letsel contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Een bedrijfsongeval in Deurne, wat te doen?

De werkgever dient uw letselschade te vergoeden. Hiervoor dient u de werkgever aansprakelijk te stellen. Deze zal op haar beurt de aansprakelijkstelling doorsturen naar haar verzekeraar. Bij blijvend letsel moet de werkgever het bedrijfsongeval melden bij de Inspectie SZW.

De letselschadeverzekeraar zal uiteindelijk uw letselschade moeten vergoeden. Bij de verzekeraar krijgt u te maken met een ervaren letselschade jurist. Daarom is het belangrijk dat ook u zich door een letselschadespecialist laat vertegenwoordigen. Deze letselschade specialist vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten in Deurne.

Onze letselschade advocaten inventariseren samen met u de schade die u door het arbeidsongeval lijdt. Deze schade maken wij op in een schadestaat en wij zorgen dat de reeds geleden inkomensschade en gemaakte kosten direct vergoed worden. Daarna gaan wij uw toekomstige letselschade berekenen. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid? Dan berekent uw letselschade advocaat in Deurne de inkomensschade. Maar ook de pensioenschade en alle gemaakte kosten berekenen en verhalen wij voor u.

Icon

Contact met een letselschade advocaat in Deurne na een bedrijfsongeval

Bent u gewond geraakt bij een ongeval op het werk en lijdt u hierdoor schade? Neem dan contact met ons op, wij staan u met raad en daad bij en zorgen dat uw letselschade maximaal vergoed wordt. Wij maken graag een afspraak met u bij u thuis in Deurne of op ons kantoor.

Samen met u bespreken wij de gevolgen die het bedrijfsongeval voor u en uw gezin heeft en gaan wij direct voor u aan de slag. In Deurne wordt u bijgestaan door de heer Friso Brugman of zijn collega’s, ervaren en deskundige letselschade advocaten.

Kosteloze rechtsbijstand bij een bedrijfsongeval in Deurne

Is de werkgever aansprakelijk? Dan is er recht op hulp van een gratis letselschade advocaat. De letselschade verzekeraar betaalt dan uw letselschadevergoeding en de kosten van rechtsbijstand. Wij helpen u niet op basis van no cure no pay. In dit geval betaalt u immers een deel van uw letselschade aan ons. Dat is niet waar wij voor staan! Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand zoals het hoort bij de aansprakelijke partij.

Werkgeversaansprakelijkheid

Op de werkgever rust een zorgplicht. Deze houdt in het nemen van voldoende veiligheidsmaatregelen om bedrijfsongevallen te voorkomen. Deze zorgplicht houdt onder andere in:

✅ Zorgen voor veilige machines
✅ Bescherming bieden (valhelm, lasbril)
✅ Het geven van (schriftelijke) instructies
✅ Bieden van trainingen en opleidingen

Voldoet de werkgever niet aan zijn (zware) zorgplicht? Dan is hij aansprakelijk voor de letselschade die u als gevolg van het bedrijfsongeval lijdt.

Bent u bij een bedrijfsongeval in Deurne en omstreken gewond geraakt en lijdt u letselschade door arbeidsongeschiktheid of het maken van (medische) kosten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Deurne

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar