Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Moerdijk?
Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade verhalen na bedrijfsongeval in Moerdijk

Op het werk kan u op allerlei manieren een bedrijfsongeval overkomen. Bijvoorbeeld door een gladde vloer, een ondeugdelijke machine of een fout van een collega. Bij dit bedrijfsongeval kan letsel ontstaan waardoor u schade lijdt. Zo kunt u arbeidsongeschikt raken door het arbeidsongeval en/ of maakt u medische kosten.

De werkgever dient er voor te zorgen dat een werkplek veilig is. Dit is zijn wettelijke zorgplicht. Schendt hij deze plicht, welke is opgenomen in de Arbowet, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Dit betekent dat de werkgever alle letselschade moet vergoeden. Omdat deze schade enorm kan oplopen, zijn de meeste werkgevers verzekerd tegen aansprakelijkheid voor bedrijfsongevallen. De verzekeraar behandelt dan de letselschade claim.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand bij een bedrijfsongeval in Moerdijk

Is u op het werk een bedrijfsongeval met letsel in Moerdijk en omstreken overkomen en lijdt u hierdoor schade? Schakelt u dan de hulp ik van een letselschade advocaat in Moerdijk en omstreken. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag. Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, maar uw letselschade advocaat in Rotterdam komt graag bij u thuis in Moerdijk om te praten over de gevolgen die het ongeval voor u heeft.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd 100% kosteloos. Dit kan omdat wij net als uw letselschade door het bedrijfsongeval ook de kosten van rechtsbijstand bij de letselschadeverzekeraar verhalen. Zo maakt u dus geen kosten voor onze rechtsbijstand!

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Moerdijk en omstreken? Bel voor een vrijblijvend letselschade advies 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Aansprakelijkheid werkgever voor bedrijfsongeval

In de wet is opgenomen dat de werkgever ervoor moet zorgen dat de werkplek en de zaken waarmee gewerkt wordt veilig zijn. De bewijslast hiervan rust op de werkgever. Overkomt u een ongeval op het werk, dan dient de werkgever dus aan te tonen dat de werkplek veilig was. Daarnaast moet hij bewijzen dat:

✅ er voldoende schriftelijke instructies zijn gegeven
✅ scholing en training gegeven is hoe veilig te werken
✅ hij toezicht op de werkzaamheden hield t.t.v. het bedrijfsongeval

Het letselschadeslachtoffer hoeft slechts te bewijzen dat er hem of haar tijdens het werk een arbeidsongeval met letsel is overkomen. Vaak is dit vanzelfsprekend omdat u naar de huisarts of het ziekenhuis gebracht wordt. Is dit niet het geval? Dan adviseren wij u het bedrijfsongeval te melden bij de werkgever en zo mogelijk een ongevallenformulier in te vullen. Zijn er getuigen, bijvoorbeeld collega’s? Vraag deze personen dan een schriftelijke verklaring af te leggen.

Op grond van de wet en de rechtspraak is de werkgever in bijna alle gevallen aansprakelijk voor uw letselschade. De letselschade verzekering van de werkgever is dan gehouden uw letselschade te vergoeden.

Icon

Hoogte vergoeding bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval kan er sprake zijn van licht letsel, maar ook van zwaar letsel zoals hersenletsel of breuken. Bij licht letsel is er vaak weinig schade. Bij een bedrijfsongeval met ernstig letsel kan er echter sprake zijn van arbeidsongeschiktheid en dus een hoge letselschade. Verder hangt de hoogte van de vergoeding van het bedrijfsongeval af van de mate van arbeidsongeschiktheid, de duur hiervan en de hoogte van de overige schadeposten, zoals de kosten en het smartengeld.

Om de hoogte van de vergoeding na een bedrijfsongeval te berekenen stelt uw letselschade advocaat in Rotterdam en Moerdijk een schadestaat op. Hierop staan alle schadeposten die in uw geval relevant zijn. Het gaat hierbij om onder andere de volgende letselschade posten:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten (eigen risico en kosten fysiotherapeut)
 3. Reiskosten
 4. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 5. Revalidatiedaggeldvergoeding
 6. Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval op het werk lijdt. Hier heeft u bij letsel altijd recht op. Uw letselschade advocaat adviseert u over smartengeld en alle andere schadeposten bij letselschade graag.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u schade na een bedrijfsongeval in Moerdijk? Onze letselschade advocaat in Rotterdam komt graag bij u thuis om u te helpen. Wij claimen uw schade door het bedrijfsongeval op de letselschade verzekering. Dit is altijd volledig kosteloos voor u.

Neem contact met ons op voor het verhalen van uw letselschade of een vrijblijvend letselschade advies: 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Moerdijk

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar