Is er bij u sprake van niet aangeboren hersenletsel en wilt u kosten en schade verhalen?
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Schade door niet-aangeboren hersenletsel? Wij helpen u!

Niet-aangeboren hersenletsel | Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ontstaat wanneer er schade aan de hersenen is na de geboorte. Dit komt vaak voor na een ongeval, zoals een verkeersongeval of bedrijfsongeval, waarbij het hoofd een harde klap heeft gekregen. Hoewel de schade soms tijdelijk van aard is, komt het ook vaak voor dat het blijvend is.

Door het hersenletsel ontstaat er schade, dit noemen we letselschade. In de meeste gevallen kan letselschade gratis verhaald worden door een letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Met meer dan 10 bezoeklocaties door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt.

Heeft u hersenletsel opgelopen als gevolg van een ongeval? Laat u dan kosteloos bijstaan door een letselschade advocaat. Deze zal zowel de schade die u momenteel lijdt als toekomstige schade bekijken. Bel 0800 278 4626 (gratis) of klik op de onderstaande knop voor gratis letselschade advies, om vragen te stellen en om uw letselschade te verhalen.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Wat is niet aangeboren hersenletsel?

Niet aangeboren hersenletsel kan diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld een herseninfarct, een ziekte of een ongeval. Ieder jaar wordt bij meer dan 100.000 personen de diagnose niet aangeboren hersenletsel gesteld.

Deze diagnose betekent dat er plotseling veel dingen in het leven veranderen. Een gedeelte van de hersenfuncties val uit waardoor allerlei problemen en beperkingen kunnen ontstaan. Lopen, logisch denken en praten kan verstoord raken of zelfs ademhalen en bewegen kan problematisch zijn.

Kan (een deel van) de hersenfunctie hersteld worden? Dan kan er een lange revalidatieperiode aan de orde zijn. Maar helaas is herstel niet altijd mogelijk. Dit kan zorgen voor blijvend letsel met alle gevolgen van dien, persoonlijk, maar ook financieel.

Bij niet aangeboren hersenletsel is er dus sprake een beperking van de hersenfunctie dat tijdens het leven ontstaat. Het is dan verstandig om te onderzoeken of er iemand aansprakelijk is voor de schade die u door het ongeluk lijdt. Na een verkeersongeval of arbeidsongeval is dit bijna altijd het geval. Er is daarbij ook recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade expert.

Traumatisch en niet-traumatisch hersenletsel

Er zijn 2 groepen niet aangeboren hersenletsel. Aan de ene kant is er niet-traumatisch hersenletsel. Dit betekent dat er geen trauma (ongeval) aan het ontstaan van het hersenletsel ten grondslag ligt. De oorzaak ligt in het lichaam en niet erbuiten zoals bij traumatisch hersenletsel het geval is. Voorbeelden zijn een hersentumor, een hersenbloeding, een hartstilstand of zuurstoftekort. Hierdoor treedt hersenletsel op.

Bij traumatisch hersenletsel is er dus een oorzaak van buitenaf. Bij een verkeersongeval bijvoorbeeld omdat u hard met uw hoofd tegen het stuur aan bent gekomen. Of tijdens uw werk omdat u een voorwerp op uw hoofd krijgt of op uw hoofd bent gevallen. De oorzaak ligt in deze gevallen buiten uzelf en is vaak veroorzaakt door een ander. Deze persoon is dan aansprakelijk voor uw letselschade. Omdat motorvoertuigen in het verkeer verplicht verzekerd zijn krijgt u altijd uw letselschade vergoed door de verzekeraar.

Heeft u zelf schuld aan het verkeersongeval? Dan heeft u alsnog in veel gevallen recht op een volledige schadevergoeding. Neem voor meer informatie contact met ons op!

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

Wat is niet-aangeboren hersenletsel?

Niet aangeboren hersenletsel kan diverse oorzaken hebben, bijvoorbeeld een herseninfarct, een ziekte of een ongeval. Ieder jaar wordt bij meer dan 100.000 personen de diagnose van niet-aangeboren hersenletsel gesteld.

Een dergelijke diagnose kan een plotse verandering in het leven betekenen, aangezien bepaalde hersenfuncties uitvallen en leiden tot verschillende problemen en beperkingen. Zo kan het leiden tot verstoord lopen, niet meer logisch kunnen denken en spreken en zelfs ademhalings- en bewegingsproblemen veroorzaken.

Indien het mogelijk is om (een deel van) de hersenfunctie te herstellen, kan dit een lange revalidatieperiode met zich meebrengen. Helaas is herstel echter niet altijd mogelijk, waardoor blijvend letsel kan ontstaan met persoonlijke en financiële gevolgen.

In zo’n geval is het verstandig om te onderzoeken of iemand aansprakelijk is voor de schade die u heeft geleden als gevolg van het ongeval. Bij verkeers- of arbeidsongevallen is dit bijna altijd het geval en heeft u recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade expert.

Traumatisch en niet-traumatisch hersenletsel

Er zijn twee groepen niet aangeboren hersenletsel. Aan de ene kant is er traumatisch hersenletsel. Dit betekent dat er een oorzaak van buitenaf is. Bijvoorbeeld bij een verkeersongeval, omdat u hard met uw hoofd tegen het stuur aan bent gekomen. Of tijdens uw werk omdat u een voorwerp op uw hoofd krijgt of op uw hoofd bent gevallen. De oorzaak ligt in deze gevallen buiten uzelf en is vaak veroorzaakt door een ander. Deze persoon is dan aansprakelijk voor uw letselschade. 

Aan de andere kant hebben we niet-traumatisch hersenletsel. Dit betekent dat er geen trauma (ongeval) aan het ontstaan van het hersenletsel ten grondslag ligt. De oorzaak ligt in het lichaam en niet erbuiten zoals bij traumatisch hersenletsel het geval is. Voorbeelden hiervan zijn een hersentumor, een hersenbloeding, een hartstilstand of zuurstoftekort. Hierdoor treedt hersenletsel op.

Heeft u zelf schuld aan het verkeersongeval? Dan heeft u in veel gevallen alsnog recht op een volledige schadevergoeding. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact met uw letselschade advocaat

Hersenletsel door een ongeval (traumatisch hersenletsel)

Een traumatisch hersenletsel wordt gedefinieerd als niet-aangeboren hersenletsel en wordt veroorzaakt door een ongeval, voornamelijk verkeersongevallen, een bedrijfsongeval of het raken van het hoofd met een zwaar voorwerp. Onder de 50 jaar is traumatisch hersenletsel de meest voorkomende oorzaak van niet-aangeboren hersenletsel, zelfs onder jongeren. Ieder jaar worden duizenden mensen behandeld voor traumatisch hersenletsel op de spoedeisende hulp, waarbij de meeste gevallen van lichte aard zijn, zoals een hersenschudding. Echter, een hersenkneuzing of erger kan ook voorkomen, wat kan leiden tot ernstig hersenletsel met blijvende gevolgen en schade, wat bekend staat als letselschade.

Diagnose en behandeling bij niet-aangeboren hersenletsel

Het stellen van de diagnose hersenletsel is vaak een complex proces. Dit komt ook doordat het vaak om cognitieve klachten gaat, zoals geheugenproblemen, chronische vermoeidheid, een concentratiestoornis of andere zogenaamde niet objectiveerbare klachten. Met andere woorden, de klachten worden door de persoon zelf ervaren en zijn voor de buitenwereld niet zichtbaar.

Onderzoek naar de aandoening wordt vaak verricht door middel van een MRI-scan van de hersenen. Daarnaast wordt veel gebruikgemaakt van neuropsychologisch onderzoek. Is eenmaal de diagnose niet-aangeboren hersenletsel gesteld? Dan begint een revalidatietraject en vindt er behandeling plaats door de neuroloog en neuropsycholoog.

De symptomen van niet-aangeboren hersenletsel

Bij niet-aangeboren hersenletsel horen een aantal symptomen. De meest voorkomende symptomen zijn:

 • Geheugenproblemen
 • Concentratieproblemen
 • Chronische vermoeidheid
 • Problemen bij het plannen
 • Somberheid
 • Oriëntatieproblemen
 • Moeite met praten
 • Overprikkeling
 • Bewegingsproblemen
 • Visuele problemen

Ervaart u een van deze symptomen van niet-aangeboren hersenletsel? Neem dan contact op met een van onze letselschade advocaten. Wij kijken samen met u naar wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast schakelen wij ook altijd onze medisch adviseur in, zodat u de best mogelijke behandeling en revalidatie krijgt.

Schadevergoeding bij niet aangeboren hersenletsel

Bij iedereen zijn de klachten verschillend en sommige klachten en beperkingen kunnen prominenter aanwezig zijn dan andere. Wat vaststaat, is dat het leven na de diagnose van niet-aangeboren hersenletsel anders is dan ervoor. Werken en/of studeren is bijvoorbeeld niet meer mogelijk, of vereist aanpassingen. De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel reiken echter verder dan alleen het slachtoffer zelf. Naasten van het slachtoffer hebben daarom ook recht op een schadevergoeding of vergoeding van kosten.

Een aantal voorbeelden van schadeposten bij hersenletsel zijn:

 1. Verlies aan verdienvermogen (inkomensschade)
 2. Pensioenschade
 3. Hulp bij verzorging thuis (ook als familie de zorg biedt)
 4. Kosten gemaakt in het ziekenhuis of revalidatiecentrum
 5. Huishoudelijk hulp (ook hulp door familie en vrienden gegeven)
 6. Medische kosten (eigen risico en eigen bijdragen)
 7. Reiskosten
 8. Kosten voor hulpmiddelen
 9. Studievertraging
 10. Smartengeld
 11. Shockschade (voor naasten)
 12. Affectieschade (voor naasten)

Voorbeelden van schadeposten bij niet-aangeboren hersenletsel

Bij niet-aangeboren hersenletsel kunnen er heel veel problemen optreden die zich soms pas na jaren voordoen. Een aantal van de bovenstaande schadeposten zullen we hieronder voor u toelichten:

 Studievertraging

Jongeren zijn vaak slachtoffer van verkeersongevallen met niet-aangeboren hersenletsel als gevolg, wat kan leiden tot concentratiestoornissen, vergeetachtigheid, hoofdpijn en problemen met zien en horen. De Letselschaderaad hanteert de richtlijn studievertraging om de schadevergoeding te berekenen. Dit geldt tot maximaal één jaar en maximaal €20.000,00.

Hulp in en rondom het huishouden

Hersenschade kan ook resulteren in het niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren van taken in het huishouden. De kosten die hierbij komen kijken behoren tot de aansprakelijke partij. Het gaat hierbij niet alleen om huishoudelijke hulp maar het kan ook gaan om een tuinman of schilder. 

Verlies van arbeidsvermogen

Voor veel werkende mensen is dit het grootste probleem. Bij een loondienstverband moet de werkgever 2 jaar doorbetalen na het ongeval. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid na deze 2 jaar moet de geleden schade ook worden berekend en gevorderd. Onze advocaten, arbeidsdeskundigen en rekenbureaus kunnen u hierbij ondersteunen. Wij kunnen ook helpen bij een re-integratietraject en daarvoor een budget vragen voor omscholing, bijscholing en herplaatsing.

Medische kosten

In geval van niet-aangeboren hersenletsel als gevolg van een ongeval, worden de meeste medische kosten gedekt door uw zorgverzekering, zoals de kosten van logopedie of ergotherapie. Eventuele extra kosten die niet worden vergoed door uw aanvullende verzekering kunnen worden geclaimd bij de partij die verantwoordelijk is voor het ongeval.

Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen na een ongeval?

Niet-aangeboren hersenletsel kan grote financiële gevolgen hebben, zoals verminderde werkcapaciteit, aanpassingen in huis en behoefte aan zorg en huishoudelijke hulp. Jaarlijks krijgen 140.000 mensen de diagnose hersenletsel, waarbij een deel niet-aangeboren hersenletsel betreft. Dit kan leiden tot letselschade en mogelijk recht op vergoedingen vanuit de overheid. Vaak zijn deze voorzieningen niet voldoende, dus het is belangrijk om te onderzoeken of er een aansprakelijke partij is die uw letselschade kan vergoeden en een letselschade advocaat in te schakelen.

Wilt u weten wat een letselschade advocaat voor u kan betekenen bij niet-aangeboren hersenletsel na een ongeval? Vraag het onze letselschade advocaten. Zij helpen u en zijn gespecialiseerd in het verhalen van letselschade bij hersenletsel. Bel 0800 278 4626 of stuur een bericht. Ook voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!

Letselschade verhalen

Arbeidsongeschiktheid en studievertraging

De gevolgen van hersenletsel kunnen onder andere tot gevolg hebben dat u problemen heeft met werken of uw opleiding. Er is dan sprake van arbeidsongeschiktheid voor het eigen werk of een studievertraging. Een arbeidsdeskundige kan hierbij helpen om te bezien wat u nog wel kan. Ook kan een arbeidsdeskundige helpen bij het vinden van ander werk of aanpassingen in uw studie regelen. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen we u hierbij. Wij hebben diverse specialisaties in huis die u bij niet aangeboren hersenletsel op meerdere gebieden kunnen bijstaan.

In een persoonlijk gesprek bij u thuis praten wij over uw werk en/ of studie en zoeken wij naar oplossingen. Deze verwezenlijken wij vervolgens met behulp van de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wij zorgen ervoor dat u zoveel als mogelijk weer aan het werk kunt en uw studie weer kunt oppakken!

Wilt u vrijblijvend een afspraak bij u thuis met een letselschade advocaat? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht.

Het effect van niet-aangeboren hersenletsel op uw woonsituatie

Na traumatisch hersenletsel door een ongeval, kan revalidatie nodig zijn met aanpassingen aan de thuissituatie. Soms is begeleid wonen of een verzorgingstehuis noodzakelijk. Hierbij komen kosten kijken, waaronder eigen bijdragen en eigen risico. Sommige zorg en hulpmiddelen worden zelfs niet vergoed. Bij Brugman Letselschade Advocaten streven we ernaar om u thuis te laten wonen en eventuele kosten te verhalen op de aansprakelijke partij. Als terugkeer naar de eigen woonsituatie niet mogelijk is, zorgen wij voor optimale verblijfsomstandigheden.

Niet aangeboren hersenletsel? We zijn altijd in de buurt om u te helpen!

Heeft u of iemand in uw directe omgeving een ongeval meegemaakt met niet-aangeboren hersenletsel als gevolg? Dan zijn we met Brugman Letselschade Advocaten gelukkig altijd in de buurt om u te helpen. We zijn het enige kantoor in Nederland met meer dan 10 afspraak locaties verspreid door het hele land. 

Zo hebben we locaties in Eindhoven, Den Bosch, Den Haag en Groningen. U bent altijd bij ons welkom, maar we komen voor letselschade advies of een intakegesprek ook graag lang bij u thuis.

De betrouwbaarheid van onze letselschade advocaten 

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 13 jaar specialist in het verhalen van letselschade na verkeersongevallen en andere ongelukken. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen hanteren we diverse keurmerken. Het LSA keurmerk is het hoogst haalbare keurmerk bij letselschade van Nederland.

Iedereen kan zichzelf een letselschade specialist of letselschade expert noemen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerde letselschade advocaat met een diploma. Zo weet u zeker dat uw letselschade zaak professioneel wordt behandeld.

Brugman letselschade advocaten helpt u kosteloos!

Na een ongeval komt er veel op u af. Uw leven verandert en daarnaast geeft een ongeval ook nog eens financiële problemen. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u zowel op medisch als op financieel gebied. Ons team van letselschade advocaten zorgt dat uw letselschade verhaald wordt. Dit kan inkomensderving zijn, maar ook een vergoeding voor alle kosten die u maakt. Maar wij doen meer!

Wij zorgen er samen met ons team van specialisten voor dat ook in kaart gebracht wordt welke hulp u nodig heeft en hoe dit georganiseerd kan worden. Uw eigen letselschade advocaat zorgt er vervolgens voor dat de verzekeraar van de aansprakelijke partij deze zorg zal vergoeden!

Wilt u alle financiële zaken en organisatorische problemen overlaten aan een specialist die dit ook nog eens gratis voor u doet? Neemt u dan contact met ons op via 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij regelen alles terwijl u zich richt op wat echt belangrijk is: een maximaal herstel.

gratis rechtshulp bij letselschade

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar