Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos bij het verhalen van uw schade!
Bent u in Putten en omstreken betrokken bij een bedrijfsongeval en lijdt u hierdoor letselschade?

Bedrijfsongeval Putten

Een bedrijfsongeval kan tot ernstig letsel leiden, soms tot arbeidsongeschiktheid aan toe. Er is dan inkomensschade. Daarnaast kunt u door een bedrijfsongeval in Putten en omstreken kosten maken zoals medische kosten en reiskosten. Er is dan sprake van letselschade.

De werkgever is in de regel gehouden uw letselschade door een bedrijfsongeval te vergoeden. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Gelukkig zijn de meeste werkgevers tegen aansprakelijkheid verzekerd. De letselschadeverzekering van uw werkgever neemt de letselschade claim in behandeling en betaalt uw letselschadevergoeding.

Kosteloze rechtsbijstand bij een bedrijfsongeval in Putten

Is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid? Dan is er op grond van de wet recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat. In Putten en omstreken kunt u hiervoor terecht bij een van onze letselschade advocaten in Putten. Wij komen graag bij u langs om de gevolgen van het bedrijfsongeval te bespreken en de schade te begroten.

Uw letselschade advocaat gaat vervolgens direct voor u aan de gang. Wij stellen een aansprakelijkstelling op en zorgen dat er direct een voorschot op uw schade wordt betaald. Zo hoeft u geen kosten voor te schieten en komt u geen inkomen tekort!

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Putten en omstreken? Neem dan contact met onze letselschade advocaten op, wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Icon

Inkomensschade en kosten verhalen na een bedrijfsongeval Putten

Veel voorkomend letsel bij een bedrijfsongeval bestaat uit knieklachten, open wonden en breuken, amputatie van ledenmaten, hersenletsel of een dwarslaesie. Het gaat dus vaak om zwaar lichamelijk letsel. Het gevolg hiervan is vaak tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid. Werkgevers betalen het salaris tijdelijk door op grond van de wet, maar dat geldt vaak niet voor onregelmatigheidstoeslag en bonussen.

Na 1 jaar hoeft een werkgever na een bedrijfsongeval nog maar 70% van het salaris te betalen en na 2 jaar stopt de loondoorbetalingsverplichting zelfs! Het UWV betaalt dan een uitkering welke in de regel fors later is dan het oorspronkelijke salaris. Bij arbeidsongeschiktheid kan dus een hoge schade ontstaan.

Niet alleen door arbeidsongeschiktheid na een bedrijfsongeval in Putten en omstreken lijdt u schade. Daarnaast maakt u namelijk allerlei kosten, zoals medische kosten en reiskosten. Ook deze kosten maken deel uit van de letselschade vergoeding.

Icon

Waar bestaat een schadevergoeding uit bij een bedrijfsongeval?

Een schadevergoeding na een ongeval op het werk bestaat uit materiële schadeposten en smartengeld. Onder materiële schadeposten vallen:

✅ Inkomensschade
✅ Medische kosten
✅ Reiskosten
✅ Kosten voor huishoudelijke hulp
Rechtsbijstandskosten
✅ Verzorgings-en verplegingskosten
✅ Onderhoudskosten huis en tuin

Naast deze materiële schadeposten is er recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten, psychische klachten en ontsierende littekens.

Contact met uw letselschade advocaat in Putten en omstreken

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Putten en omstreken? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar