Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Venlo en omstreken?

Letsel door een bedrijfsongeval in Venlo, wat nu?

Een bedrijfsongeval kan een grote impact op uw leven hebben. U bent gewond geraakt, heeft letsel en lijdt hierdoor ook nog eens schade. Er zijn dan allerlei vragen zoals wie er aansprakelijk is voor uw schade en welke schade er vergoed wordt.

Bij Brugman Letselschade Advocaten in Breda beantwoorden wij uw vragen graag. Ook verhalen wij kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij. Dit is in de regel de werkgever op basis van werkgeversaansprakelijkheid. Werkgevers zijn echter meestal goed verzekerd zodat uw letselschade door de letselschade verzekeraar vergoed wordt!

Icon

Letselschade door een bedrijfsongeval in Venlo

Als u gewond raakt bij een bedrijfsongeval en hierdoor schade lijdt, dan is er sprake van letselschade. Deze schade bestaat uit alle kosten die u door het ongeval maakt. Kosten bij letselschade bestaat uit medische kosten, reiskosten, kosten voor verzorging en kosten die u maakt voor bijvoorbeeld een hulp in het huishouden. Deze letselschade posten maken deel uit van uw letselschade vergoeding.

De belangrijkste schadeposten na een bedrijfsongeval in Venlo en omstreken is inkomensschade. Hiervan is sprake als u door het bedrijfsongeval niet langer kunt werken. Het kan om tijdelijke arbeidsongeschiktheid gaan, maar deze kan ook blijvend zijn. De schade op het gebied van inkomen kan dan enorm zijn! Zo hoeft uw werkgever u maar 1 jaar volledig door te betalen. Na 1 jaar is dit 70% en na 2 jaar arbeidsongeschiktheid mag uw werkgever u ontslaan.

U heeft niet alleen recht op een vergoeding van de materiële schadeposten. Als u letsel oploopt door een bedrijfsongeval, dan is er ook recht op smartengeld. Hieronder valt een vergoeding voor geleden pijn, verdriet en angstklachten die door het bedrijfsongeval zijn ontstaan.

Heb ik recht op een schadevergoeding na een bedrijfsongeval?

Als u een bedrijfsongeval is overkomen, dan dient u slechts aan te tonen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hierbij letsel heeft opgelopen. Aan deze bewijslast heeft u snel voldaan. Meestal zijn er getuigen of wordt u zelfs naar het ziekenhuis gebracht. Het is vervolgens aan de werkgever om te bewijzen dat hem geen enkel verwijt gemaakt kan worden. Dit is een bijna onmogelijke opgave! In de wet is namelijk een zware zorgplicht opgenomen welke inhoudt dat
de werkgever moet bewijzen dat hij er alles aan heeft gedaan om ongevallen op het werk te voorkomen. Hierin slaagt de werkgever meestal niet.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Venlo? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Uw letselschade advocaat komt ook gewoon bij u thuis in Venlo en omstreken om de gevolgen van het ongeval met u te bespreken. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Onze letselschade advocaten in Venlo helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Venlo

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar