Onze letselschade advocaten helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!
Lijdt u schade in Venlo na een verkeersongeval of ongeval op het werk?

Letselschade advocaat Venlo

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in de regio Venlo? Brugman Letselschade Advocaat is meer dan 10 jaar specialist in het verhalen van letselschade en wij zijn u graag van dienst. Wij gaan direct voor u aan het werk:

 • Wij sturen de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling
 • Er wordt direct een voorschot geregeld
 • Wij berekenen uw letselschade en verhalen deze op de aansprakelijke partij
 • Eventueel schakelen wij onze eigen medisch adviseur of arbeidsdeskundige voor u in
 • Wij zorgen dat uw letselschade volledig en snel verhaald wordt

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat in Venlo

Uw letselschade advocaat in Helmond werkt kosteloos voor u. Dit is mogelijk omdat wij de rechtsbijstandskosten op de aansprakelijke partij verhalen. Zo maakt u nooit kosten voor het claimen van uw letselschade.

Wilt u ook kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Wat is letselschade en waar heb ik recht op?

Letselschade is de schade die u lijdt omdat u bij een ongeval letsel heeft opgelopen. Denkt u hierbij aan een whiplash, een hersenschudding of een gebroken enkel. Heeft u letsel aan een ongeval overgehouden? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit materiële schade en immateriële schade oftewel smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, leed door het ongeval, verdriet en ontsierende littekens.

Onder materiële schade wordt alle schade gerekend wat waardeerbaar is op geld. De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

 1. loonschade omdat u niet kunt werken door het ongeluk
 2. eigen risico
 3. Kosten van de fysiotherapeut en psycholoog
 4. kosten voor hulp in het huishouden
 5. een studievertraging
 6. reparatie- en vervangingskosten (telefoon/ kleding)
 7. onderhoudskosten huis en tuin
 8. hogere energiekosten

Letselschade is individueel. Laat daarom uw letselschade berekenen door uw letselschade advocaat in Venlo van Brugman Letselschade Advocaten. Wij berekenen uw letselschade en het smartengeld kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Wij zijn er graag voor u!

Icon

Een verkeersongeval in Venlo

Letselschade is vaak het gevolg van een verkeersongeval. Daarbij kan het gaan om een auto- ongeluk, maar ook om een fietsongeluk of scooterongeval in Venlo. Heeft iemand anders het ongeval veroorzaakt? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Is het ongeval veroorzaakt door een auto of ander motorrijtuig, bijvoorbeeld een kettingbotsing, dan is de schade direct te verhalen op de letselschade verzekering. Uw letselschade advocaat in Venlo adviseert u graag.

Als een fietser aangereden wordt dan is een bijzondere regeling van toepassing. Op basis hiervan hebben fietser recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld! Dit geldt ook voor voetgangers. Bent u dus op de fiets aangereden of bent u als voetganger door een auto geraakt? Dan is er altijd recht op een schadevergoeding, ongeacht de toedracht!

Bij een verkeersongeval kan het ook gaan om een eenzijdig ongeval. Passagiers kunnen dan de bestuurder aanspreken voor letselschade. De bestuurder heeft recht op een vergoeding van zijn schade op grond van een schade- inzittendenverzekering.

Is u dus een verkeersongeval overkomen met letsel tot gevolg, dan heeft u bijna altijd recht op een letselschade vergoeding. Vraag uw letselschade specialist om de voorwaarden!

Letselschade door bedrijfsongeval in Venlo

Enkelletsel, hersenletsel, een gebroken arm of zelf een amputatie, bij een bedrijfsongeval kan er sprake zijn van licht, maar ook van zwaar lichamelijk letsel. Dan is het goed om te weten dat uw werkgever in de regel aansprakelijk is voor de schade die u door het letsel oploopt.

Werkgevers zijn verplicht maatregelen te nemen ter voorkomen van een arbeidsongeval. Helaas schort het nogal eens aan veiligheidsmaatregelen met letselschade tot gevolg. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. De werkgever moet dan opkomen voor de gevolgen van het ongeval. Meestal is er een verzekering die de schadevergoedingsverplichting van de werkgever overneemt. Deze betaalt dan de schade die u door een bedrijfsongeval in Venlo lijdt.

Contact met uw letselschade advocaat in Venlo

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bent u gebeten door uw hond. Bij ons kunt u terecht voor het verhalen van uw letselschade, 100% kosteloos.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij verhalen uw schade en nemen alle financiële rompslomp voor u uit handen. U kunt bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Venlo, maar nu ook voor een letselschade advocaat in Roermond.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar