Onze letselschade advocaten helpen u altijd 100% kosteloos bij letselschade!
Lijdt u schade in Venlo na een verkeersongeval of ongeval op het werk?

Letselschade advocaat Venlo

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in de regio Venlo? Brugman Letselschade Advocaat is meer dan 10 jaar specialist in het verhalen van letselschade en wij zijn u graag van dienst. Wij gaan direct voor u aan het werk:

 • Wij sturen de aansprakelijke partij een aansprakelijkstelling
 • Er wordt direct een voorschot geregeld
 • Wij berekenen uw letselschade en verhalen deze op de aansprakelijke partij
 • Eventueel schakelen wij onze eigen medisch adviseur of arbeidsdeskundige voor u in
 • Wij zorgen dat uw letselschade volledig en snel verhaald wordt

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Kosteloze rechtsbijstand letselschade advocaat in Venlo

Uw letselschade advocaat in Helmond werkt kosteloos voor u. Dit is mogelijk omdat wij de rechtsbijstandskosten op de aansprakelijke partij verhalen. Zo maakt u nooit kosten voor het claimen van uw letselschade.

Wilt u ook kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht via onze contactpagina. Lees meer over letselschade:

mr. Kamphuijs is 1 van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten. Zij is advocaat van ons kantoor te Amsterdam
Iris Kamphuijs
Letselschade jurist

Iris is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet. Met haar ervaring en kennis is zij uitstekend in staat u te helpen bij het verhalen van uw letselschade.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

mr. Hajar El Haddad, letselschade advocaat
Hajar El Haddad
Senior letselschade advocaat

Hajar is een ervaren letselschade advocaat. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verhalen van letselschade voor cliënten die slachtoffer zijn geworden van (onder meer) een verkeers- of bedrijfsongeval.

Contact

Wat is letselschade en waar heb ik recht op?

Letselschade is de schade die u lijdt omdat u bij een ongeval letsel heeft opgelopen. Denk hierbij aan een whiplash, een hersenschudding of een gebroken enkel. Heeft u letsel aan een ongeval overgehouden? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit materiële schade en immateriële schade oftewel smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, leed door het ongeval, verdriet en ontsierende littekens.

Onder materiële schade wordt alle schade gerekend die waardeerbaar is op geld. De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

 1. loonschade omdat u niet kunt werken door het ongeluk
 2. eigen risico
 3. Kosten van de fysiotherapeut en psycholoog
 4. kosten voor hulp in het huishouden
 5. een studievertraging
 6. reparatie- en vervangingskosten (telefoon/ kleding)
 7. onderhoudskosten huis en tuin
 8. hogere energiekosten

Letselschade is individueel. Laat daarom uw letselschade berekenen door uw letselschade advocaat in Venlo van Brugman Letselschade Advocaten. Wij berekenen uw letselschade en het smartengeld kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626(gratis) voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. Wij zijn er graag voor u!

Een verkeersongeval in Venlo

Letselschade is vaak het gevolg van een verkeersongeval. Daarbij kan het gaan om een auto- ongeluk, maar ook om een fietsongeluk of scooterongeval in Venlo. Heeft iemand anders het ongeval veroorzaakt? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Is het ongeval veroorzaakt door een auto of ander motorrijtuig, bijvoorbeeld een kettingbotsing, dan is de schade direct te verhalen op de letselschadeverzekering. Uw letselschade advocaat in Venlo adviseert u graag.

Als een fietser aangereden wordt dan is een bijzondere regeling van toepassing. Op basis hiervan hebben fietsers recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld! Dit geldt ook voor voetgangers. Bent u dus op de fiets aangereden of bent u als voetganger door een auto geraakt? Dan is er altijd recht op een schadevergoeding, ongeacht de toedracht!

Bij een verkeersongeval kan het ook gaan om een eenzijdig ongeval. Passagiers kunnen dan de bestuurder aanspreken voor letselschade. De bestuurder heeft recht op een vergoeding van zijn schade op grond van een schade- inzittendenverzekering.

Is u dus een verkeersongeval overkomen met letsel tot gevolg, dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding. Vraag uw letselschadespecialist om de voorwaarden!

Letselschade door bedrijfsongeval in Venlo

Enkelletsel, hersenletsel, een gebroken arm of zelf een amputatie, bij een bedrijfsongeval kan er sprake zijn van licht, maar ook van zwaar lichamelijk letsel. Dan is het goed om te weten dat uw werkgever in de regel aansprakelijk is voor de schade die u door het letsel oploopt.

Werkgevers zijn verplicht maatregelen te nemen ter voorkoming van een arbeidsongeval. Helaas schort het nogal eens aan veiligheidsmaatregelen met letselschade tot gevolg. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. De werkgever moet dan opkomen voor de gevolgen van het ongeval. Meestal is er een verzekering die de schadevergoedingsverplichting van de werkgever overneemt. Deze betaalt dan de schade die u door een bedrijfsongeval in Venlo lijdt.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich specifiek richt op het behartigen van de belangen van slachtoffers met letselschade. Onze gespecialiseerde advocaten helpen slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen en hondenbeten om de maximale schadevergoeding te verkrijgen. Wij werken uitsluitend voor slachtoffers en nooit voor verzekeraars. 

Ons kantoor is volledig onafhankelijk. We zijn partijdig in het belang van onze cliënten en zetten ons maximaal in om de aansprakelijke partij te dwingen de letselschade te vergoeden. Als letselschade advocaat in Venlo staan wij altijd voor onze cliënten klaar om hen te ondersteunen en te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding die zij verdienen.

Contact met uw letselschade advocaat in Venlo

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bent u gebeten door uw hond? Bij ons kunt u terecht voor het verhalen van uw letselschade, 100% kosteloos.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij verhalen uw schade en nemen alle financiële rompslomp voor u uit handen. U kunt bij ons terecht voor een letselschade advocaat in Venlo, maar nu ook voor een letselschade advocaat in Roermond.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar