Onze letselschade advocaten in Wijchen en omstreken helpen u kosteloos!
Is u een bedrijfsongeval in Wijchen overkomen en lijdt u hierdoor schade?

Letselschade door een bedrijfsongeval in Wijchen

Een ongeval op het werk gebeurt in een flits, de gevolgen zijn echter vaak lang of zelfs blijvend merkbaar. Want na een bedrijfsongeval in Wijchen kan er ernstig letsel ontstaan. En als hieruit schade ontstaan, dan spreken wij over letselschade. Uw wekgever is hiervoor meestal aansprakelijk. Er is dan sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Omdat werkgevers vaak verzekerd zijn betaalt de letselschade verzekeraar uw letselschade.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval in Wijchen? Onze letselschade advocaten adviseren u graag. Samen met u inventariseert uw letselschade advocaat de schade en verhaalt deze voor u op de aansprakelijke partij. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u. Want bij werkgeversaansprakelijkheid heeft u recht op kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Wijchen.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Wijchen

Lijdt u letselschade door een bedrijfsongeval in Wijchen en wilt u kosteloze rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Wijchen en omstreken. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in; wij staan u graag bij bij het verhalen van uw schade.

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het claimen van letselschade na een ongeval op het werk. Onze letselschade specialisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook zijn een aantal van onze advocaten lid van de vereniging van letselschade advocaten. Zo weet u zeker dat u met een deskundige en betrouwbare partij te maken heeft.

Verhalen letselschade na een bedrijfsongeval in Wijchen

Na een arbeidsongeval zit u vanzelfsprekend met vragen. Want wie is er nu aansprakelijk voor uw schade en wat valt er onder een letselschade vergoeding? Wordt uw inkomen wel doorbetaald bij arbeidsongeschiktheid en wie betaalt het eigen risico na een bedrijfsongeval?

Icon

Is u een ongeval op het werk overkomen, dan is het goed om te weten dat de werkgever hiervoor meestal aansprakelijk is. Uw werkgever moet uw salaris dan doorbetalen, maar ook alle kosten die u maakt vergoeden. Dit op basis van de werkgeversaansprakelijkheid welke is geregeld in de wet. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij letsel die vergoed worden:

✅ Schade door arbeidsongeschiktheid
✅ Het eigen risico
✅ Kosten voor behandelingen fysiotherapeut
✅ Reiskosten
✅ Verzorgingskosten en verplegingskosten
✅ Hulp in het huishouden
✅ Onderhoudskosten huis en tuin
✅ Studievertraging
Smartengeld

Wilt u weten welke schadeposten in uw situatie voor vergoeding in aanmerking komen of wilt u uw letselschade na een bedrijfsongeval in Wijchen verhalen? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Wijchen op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Heb ik recht op een letselschade vergoeding na een bedrijfsongeval?

In artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat een werkgever ervoor moet zorgen dat de gezondheid van haar medewerkers gewaarborgd moet worden. Dit staat ook in de Arbowet. Voldoet een werkgever niet aan deze zorgplicht, dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid.

Bent u met uw hand in een machine gekomen, van een steiger gevallen of is er sprake van een bouwongeval? Dan is de kans dus groot dat u recht heeft op een letselschade vergoeding. Het enige wat u hoeft te bewijzen is dat u tijdens uw werkzaamheden een ongeval is overkomen en dat u hierbij letsel heeft opgelopen. Het is dan aan de werkgever om te bewijzen dat hij aan al zijn verplichtingen heeft voldaan.

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschade vergoeding na een bedrijfsongeval in Wijchen? Onze letselschade advocaten adviseren u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons letselschade formulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Wijchen

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar