Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade gratis!
Is er bij sprake van blijvend letsel na een bedrijfsongeval?

Ik heb blijvend letsel na een bedrijfsongeval, wie vergoed mijn schade?

Het zal je maar gebeuren, een bedrijfsongeval. Toch gebeurt het vaker dan veel mensen denken. Jaarlijks overkomen meer dan 200.000 mensen een ongeval op het werk. Is er daarbij sprake van letsel, dan kan een arbeidsongeval grote gevolgen hebben. Zeker bij blijvend letsel na een bedrijfsongeval. Vaak is er recht op een letselschade vergoeding. De vraag is echter, wie vergoed mijn letselschade? En welke schadeposten worden vergoed?

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade na een bedrijfsongeval. Zeker als er sprake is van blijvend letsel na een bedrijfsongeval adviseren wij dat u zich door een letselschade advocaat laat bijstaan. U weet dan zeker dat u de schadevergoeding ontvangt waar uw recht op heeft! En bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd 100% kosteloos!

Lijdt u letselschade na een bedrijfsongeval? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Icon

Schadevergoeding bij blijvend letsel na een bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval is in de regel de werkgever aansprakelijk. Op een werkgever rust namelijk een zware zorgplicht. Dit houdt de plicht in om alles in het werk te stellen een arbeidsongeval te voorkomen. Meer concreet houdt de zorgplicht van de werkgever in dat:

▶ Machines in orde moeten zijn
▶ U gezond uw werk kunt doen
▶ De werkplek veilig is
▶ Er voldoende schriftelijke instructies zijn gegeven

In de rechtspraak wordt bijna altijd aansprakelijkheid van de werkgever aangenomen. Wij spreken dan van werkgeversaansprakelijkheid. Er is dan recht op een schadevergoeding. Deze omvat inkomensschade, kosten en smartengeld. Met name bij blijvend letsel na een bedrijfsongeval kan de schade enorm oplopen. Zeker als er sprake is van arbeidsongeschiktheid. Er ontstaan dan inkomensschade.

Een werkgever dient bij een bedrijfsongeval het loon het 1e jaar volledig door te betalen. Vaak worden onregelmatigheidstoeslagen en bonussen echter niet (volledig) doorbetaald. Na 1 jaar arbeidsongeschiktheid wordt nog maar 70% van het salaris doorbetaald en na 2 jaar volgt ontslag. Een letselschade slachtoffer is dan aangewezen op de WIA. Er is dan vaak sprake van een aanzienlijke inkomensschade.

Icon

Laat uw schade bij blijvend letsel kosteloos verhalen

Blijvend letsel na een bedrijfsongeval brengt veel veranderingen in het leven met zich mee. Er volgt een zware revalidatie en veelal blijven er medische klachten en beperkingen over. Daar komt dan ook nog eens bij dat u schade lijdt. Is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid? Dan kunt u het verhalen van uw schade overlaten aan een kosteloze letselschade advocaat.

Werkgevers zijn in de regel verzekerd tegen aansprakelijkheid. De letselschade verzekeraar betaalt dan uw letselschade en de rechtsbijstandskosten. Zo blijft ook de relatie met de werkgever goed.

Kiest u bij het verhalen van uw letselschade door een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaat, dan kiest u voor kwaliteit. Als onze letselschade advocaten zijn namelijk lid van de Orde van Advocaten. Ook zijn een aantal letselschade advocaten lid van de beroepsvereniging van letselschade advocaten.

Is er sprake van blijvend letsel na een bedrijfsongeval en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke partij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar