Lijdt u letselschade nadat u als fietser aangereden bent?
Brugman Letselschade Advocaten Breda helpt u kosteloos!

Als fietser aangereden in Breda? U heeft recht op schadevergoeding!

U bent als fietser aangereden in Breda en bent bij dit verkeersongeval gewond geraakt. Dan is het fijn om te weten dat u voor het verhalen van uw letselschade een beroep kunt doen op de kosteloze rechtsbijstand van een letselschade advocaat. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten Breda.

Als u bij een fietsongeval gewond bent geraakt, dan bent u uiteraard bezig met uw herstel en niet met het verhalen van uw schade. U lijdt deze schade immers wel en dit brengt zorgen met zich mee. Uw letselschade advocaat in Breda neemt deze zorg van u over en verhaalt uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Icon

Lijdt u schade omdat u als fietser aangereden bent in Breda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en verhalen kosteloos uw letselschade. Bel voor advies of het verhalen van uw letselschade 0800 248 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Wat wordt vergoed bij letselschade na een fietsongeluk in Breda

In Nederland worden fietsers en voetgangers beschermd door de Wegenverkeerswet. In artikel 185 van deze wet staat namelijk dat als een fietser aangereden wordt, deze ten minste 50% van zijn of haar schade vergoed moet krijgen. De enige voorwaarde is dat u als fietser aangereden bent in Breda door een motorvoertuig. Dit kan een auto zijn, maar ook bij een aanrijding met een scooter of vrachtwagen geldt deze wettelijke regeling.

Bent u dus betrokken bij een verkeersongeval tussen een auto en een fietser, dan ontvangt u altijd een letselschadevergoeding. De schuldvraag speelt daar alleen een rol bij het percentage van de schade die wordt vergoed. Bent u bijvoorbeeld door een auto aangereden omdat deze geen voorrang verleende? Dan wordt uw volledige letselschade vergoed.

Is het motorvoertuig niet schuldig aan het verkeersongeval? Dan wordt ten minste 50% van uw schade vergoed. Dit kan oplopen tot 100% op grond van de billijkheidscorrectie. Hier kan onder andere een beroep op worden gedaan bij zwaar lichamelijk letsel. Vraag uw letselschade advocaat in Breda om advies! U weet dan zeker dat u een maximale schadevergoeding ontvangt.

Icon

Letselschade verhalen na een fietsongeluk in Breda?

Letselschade verhalen nadat u als fietser aangereden bent in Breda gebeurt door het versturen van een aansprakelijkstelling. Uiteraard regelt uw letselschade advocaat dit voor u. In deze aansprakelijkstelling worden onder andere de schadeposten vermeld. Het kan daarbij gaan om inkomensschade, medische kosten en kosten die u maakt voor het inschakelen van huishoudelijke hulp.

Naast een vergoeding van kosten en inkomensschade is er recht op immateriële schade of te wel smartengeld. Dit is een vergoeding voor onder andere:

✅ Pijnklachten
✅ Verdriet
✅ Boosheid, frustratie
✅ Ontsierende littekens
✅ Psychische klachten, zoals PTSS

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich volledig richt op het ondersteunen van slachtoffers van letselschade. Onze deskundige advocaten zijn er om u bij te staan als u slachtoffer bent van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, onveilige wegen en trottoirs, of hondenbeten. We streven ernaar om u te helpen bij het verkrijgen van de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.

Het is belangrijk om te benadrukken dat wij uitsluitend werken voor de belangen van slachtoffers. We nemen geen zaken aan van verzekeraars, waardoor we volledig onafhankelijk zijn en strikt in het belang van onze cliënten handelen. Onze toewijding is ongeëvenaard als het gaat om het afdwingen van een vergoeding van de aansprakelijke partij voor de opgelopen letselschade.

Als uw letselschade advocaat in Breda, staan we altijd klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het verkrijgen van de rechtvaardige schadevergoeding die u verdient. Bij Brugman Letselschade Advocaten, bent u meer dan alleen een cliënt, u bent onze prioriteit.

Neem contact op met onze letselschade advocaat in Breda

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u altijd kosteloos als u door een fietser aangereden bent in Breda. De rechtsbijstandskosten worden betaald door de verzekeraar van het motorvoertuig waarmee u bent aangereden. U maakt dus nooit kosten voor de hulp van onze gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaten.

Lijdt u schade door een verkeersongeval? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en altijd 100% kosteloos!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 14 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

U vindt onze letselschade advocaten in Breda, maar ook in de hele regio. Dus ook bijvoorbeeld voor een letselschade advocaat in Roosendaal kunt u bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Breda

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar