Is u een ongeval in Roosendaal overkomen en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade advocaat Roosendaal

U bent betrokken bij een ongeval. Na de eerste schrik merkt u dat u pijnklachten en letsel heeft opgelopen. Pas later komt het besef dat het ongeval ook financiële gevolgen heeft. U maakt kosten en lijdt schade. Dan is het fijn als u een beroep kunt doen op een letselschade advocaat.

Indien een derde het ongeval heeft veroorzaakt, bijvoorbeeld bij een kop-staart-botsing of bij werkgeversaansprakelijkheid, dan is er recht op een letselschade vergoeding. De vraag is dan hoe u uw letselschade claim indient, bij wie en welke schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen. Uw letselschade advocaat in Roosendaal helpt u hier graag bij.

Icon

Kosteloos verhalen letselschade in Roosendaal

Als u letsel oploopt door een auto-ongeluk, een fietsongeval of een bedrijfsongeval dan denkt u niet direct aan het claimen van letselschade. Uw herstel staat voorop! Aan de andere kant merkt u wel de financiële gevolgen van het ongeval. U betaalt uw eigen risico, heeft thuis hulp nodig en lijdt inkomensschade. Het verhalen van uw letselschade blijkt dan toch van groot belang!

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij jarenlange ervaring in het verhalen van letselschade. Wij nemen de financiële gevolgen graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op het herstel en revalidatie. Samen met u maken wij uw letselschade inzichtelijk. Uw letselschadde advocaat in Roosendaal stelt de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk en regelt direct een eerste voorschot voor u. Zo blijft u niet met schade door het ongeluk zitten!

Onze letselschade specialisten verhalen uw letselschade in Roosendaal kosteloos voor u. Want de aansprakelijke partij betaalt ook de kosten van rechtsbijstand. Wij helpen u dan ook gegarandeerd kosteloos! Bij ons vindt u geen no cure no pay advocaat. Deze vragen vaak een percentage van uw letselschade. Dit doen wij niet! U ontvangt altijd rechtstreeks uw volledige schade.

Icon

Letselschade door verkeersongeval in Roosendaal

Met de auto aangereden, op de fiets aangereden of een scooterongeluk, jaarlijks gebeuren er heel veel ongevallen. Als u hierbij gewond raakt en er sprake is van letsel, dan is er recht op een letselschadevergoeding. Uiteraard als er een aansprakelijke persoon is, maar ook bij een eenzijdig verkeersongeval. En passagiers hebben in bijna alle gevallen recht op een compensatie van letselschade. Dit op basis van respectievelijk een svi- verzekering en de ‘schuldloze derde regeling‘.

Letselschade door fietsongeval in Roosendaal

Een bijzondere regeling bij verkeersongevallen vinden wij in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Op grond van deze wet hebben fietser en voetgangers bij een aanrijding met een auto recht op een schadevergoeding. Ook als ze zelf schuldig zijn aan de aanrijding!

Fietsers en voetgangers hebben volgens de wet te gelden als kwetsbare verkeersdeelnemers. Daarom staat in artikel 185 van de Wegenverkeerswet dat als u op de fiets aangereden bent (of als voetganger) er altijd een schadeclaim ingediend kan worden. Dit is rechtstreeks mogelijk op de WAM- verzekeraar van de automobilist die u aangereden heeft.

Is er sprake van ‘eigen schuld’ in de zin van de wet, dan ontvangt u 50% van uw letselschade vergoed. Dit kan met de billijkheidscorrectie oplopen tot 100%! Kinderen tot 14 jaar krijgen bij een ongeval tussen een fiets en auto een schadevergoeding van 100%!

Icon

Letselschade door bedrijfsongeval in Roosendaal

Werkgevers moeten zorgdragen voor een veilige werk omgeving. Schort er ook maar iets aan deze zorgplicht van de werkgever, dan is deze aansprakelijk voor uw letselschade. Alle letselschade moet dan vergoed worden. Zowel de gemaakte kosten, de inkomensschade als het smartengeld.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van schade na een bedrijfsongeval? Neem dan contact met ons op; wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos!

Contact met uw letselschade advocaat in Roosendaal

Lijdt u schade na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of bijvoorbeeld een hondenbeet? Neem dan contact met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten op. Wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht!

Letselschade advocaat mr. Gertjan Pranger

Gertjan Pranger, letselschade advocaat

 

De letselschade advocaten van ons kantoor werken in de hele regio. Dus ook voor een letselschade advocaat in Tilburg of een letselschade advocaat in Bergen op Zoom kunt u bij onze letselschade advocaten terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar