Onze letselschade advocaten in Breda helpen u kosteloos!
Zoekt u een letselschade advocaat in Breda en omstreken?

Letselschade advocaat Breda

Een ongeval komt altijd onverwachts. Van het een op het andere moment is er sprake van letsel en moet u van alles regelen. En u lijdt ook nog eens schade! Schade na een ongeval noemen wij letselschade.

Als u in Breda een ongeval is overkomen, bijvoorbeeld een auto ongeluk of fiets ongeluk, dan is de kans groot dat u recht heeft op een letselschade vergoeding. Onze letselschade advocaat in Breda helpt u hier graag bij!

Bij Brugman Letselschade advocaten helpen wij u altijd kosteloos bij het verhalen van letselschade. Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijk partij of bijvoorbeeld een schade inzittendenverzekering. U maakt dus nooit kosten voor onze rechtsbijstand!

In deze bijdrage leest u alles over wat te doen bij Letselschade in Breda na een:

 1. Aanrijding
 2. Bedrijfsongeval
 3. Hondenbeet
 4. Val door een slecht wegdek

Daarnaast vindt u informatie over welke schadeposten deel uitmaken van uw letselschade vergoeding en nog veel meer! Vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Contact met uw letselschade advocaat in Breda

Bent u in Breda aangereden, is u een bedrijfsongeval overkomen of bent u door een hond gebeten? Wat er ook is gebeurd, onze letselschade advocaten helpen u graag!
Bel voor een letselschade advies of het verhalen van uw letselschade 0800 278 4626 (gratis) of  vul ons contactformulier in.

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Mr. Aniek Waiboer, letselschade advocaat
Aniek Waiboer
Letselschade advocaat

Aniek is werkzaam als letselschade advocaat. Haar doel is om haar cliënten in de lastige periode na een ongeval de bijstand te bieden waar zij recht op hebben zodat haar cliënten zich kunnen focussen op het herstel. Zij vindt het hierbij belangrijk toegankelijk te zijn voor haar cliënten.

Contact

mr. Steven Polak
Senior letselschade advocaat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade kunt u bij Steven terecht voor al uw letselschadezaken en het verhalen van overlijdensschade.

Contact

Wat kan een letselschade advocaat in Breda doen bij een aanrijding?

Bent u als fietser aangereden in Breda of is er sprake van een auto-ongeluk waarbij een ander schuldig is? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Maar ook als er geen aansprakelijke partij is dan kunt u recht hebben op een schadevergoeding.

Als u betrokken bent geraakt bij een aanrijding in Breda, neemt u dan contact met een letselschade advocaat in Breda van ons kantoor op. Wij kijken samen met u wat uw rechten zijn. U heeft namelijk vaker recht op een schadevergoeding dan u wellicht denkt!

Wat te doen na een auto-ongeluk of fietsongeluk?

Veel mensen dat er alleen recht is op een schadevergoeding als er iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Dit is echter niet correct. Want als een fiets wordt aangereden door een motorrijtuig, dan is er altijd recht op een vergoeding van letselschade. Ook als de fietser aangereden is door een eigen verkeersfout!

Fietsers en voetgangers worden namelijk door de wet beschermd omdat zij kwetsbaar zijn in het verkeer. Daarom betaalt de letselschade verzekering van de auto of scooter altijd tussen de 50% en 100% van de letselschade als u als fietser aangereden bent. Dit geldt ook als u als voetganger aangereden bent.

Bent u als fietser aangereden in Breda en heeft u bijvoorbeeld spierpijn na de aanrijding? Hier leest u waar u recht op heeft!

Icon

De schade inzittendenverzekering

Een eenzijdig ongeval door bijvoorbeeld gladheid komt geregeld voor. Er is dan geen aansprakelijke partij. Toch kunnen zowel de bestuurder als de passagiers recht hebben op een schadevergoeding. Dit op basis van de schade inzittendenverzekering (SVI- verzekering). Bijna iedere auto heeft deze verzekering.

Op grond van de schade- inzittendenverzekering is er recht op een volledig schadevergoeding. Zowel de materiële schade (medische kosten, inkomensschade) als het smartengeld wordt vergoed! Het is dus de moeite waard om uit te zoeken of er een SVI- verzekering is!

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschade uitkering op grond van de SVI- verzekering? Neem contact op met uw letselschade advocaat Breda. Wij zijn er graag voor u en helpen 100% kosteloos.

Waar heb ik recht op bij een bedrijfsongeval?

Werkgeversaansprakelijkheid is geregeld in de wet. Artikel 7:658 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek zegt namelijk dat werkgevers voor een veilige werkplek moeten zorgen. Dit betekent in de praktijk dat een werkgever bij een bedrijfsongeval altijd aansprakelijk is. Daarnaast is de werkgever aansprakelijk voor fouten van haar medewerkers.

Hoeft u als werknemer dan niks aan te tonen? Jawel, maar alleen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en dat u hieraan letsel heeft overgehouden. Daarom is het belangrijk dat u getuigen heeft van het ongeval.

Is u een bedrijfsongeval in Breda overkomen? Bij ons kunt u gratis terecht voor het claimen van uw letselschade. Uw letselschade advocaat in Breda onderzoekt de mogelijkheden en stelt zo nodig de werkgever aansprakelijk.

Icon

Letselschade na een hondenbeet in Breda

Als iemand gebeten door een hond is, dan dient de bezitter van de hond op te komen voor de letselschade door de hondenbeet. Dit is opgenomen in de wet en wel in artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek. Deze wet luidt:

“De bezitter van een dier is aansprakelijk voor de door het dier aangerichte schade, tenzij aansprakelijkheid op grond van de vorige afdeling zou hebben ontbroken indien hij de gedraging van het dier waardoor de schade werd toegebracht, in zijn macht zou hebben gehad.”

Bent u dus gebeten door een hond? Dan is er aansprakelijkheid en dient de letselschade van het slachtoffer vergoed te worden. Dit geldt voor de materiële schade en het smartengeld!

Letsel betekenis

Bij letsel wordt er vaak gedacht aan beenletsel, handletsel of oogletsel. Het is letsel dat zichtbaar is. Dit letsel wordt ook wel objectiveerbaar letsel genoemd, zo is een gebroken been zichtbaar op een foto.

Naast objectiveerbaar letsel bestaat er ook niet- objectiveerbaar letsel. Dit letsel is niet zichtbaar, maar geeft wel klachten en beperkingen. De bekendste voorbeelden van niet objectiveerbaar letsel zijn:

 1. Nekklachten
 2. Hoofdpijn
 3. Chronische rugklachten
 4. Vermoeidheidsklachten
 5. Psychische klachten

Voornoemde klachten worden vaak gezien bij een whiplash. Symptomen van een whiplash zijn echter niet zichtbaar. Dit wil echter niet zeggen dat er geen sprake is van letsel!

Verzekeraars betwisten vaak dat er sprake is van whiplashklachten. Bij Brugman Letselschade Advocaten weten wij echter precies hoe hier mee om te gaan. Ervaart u whiplashklachten, neemt u dan contact met uw letselschade advocaat Breda op. Wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Icon

Contact met uw letselschade advocaat Breda

Zoekt u een letselschade advocaat in Breda en omgeving? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten aan het juiste adres. Onze letselschade specialisten werken in de omgeving Breda en komen graag bij u thuis om over uw letsel te praten. Wij zorgen dat uw letselschade voortvarend en maximaal vergoed wordt!

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in voor het verhalen van uw letselschade in Breda en omstreken!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar