Laat uw letselschade kosteloos verhalen!
Bent u op de fiets aangereden in Den Haag?

U bent als fietser aangereden in Den Haag, wat nu?

U bent gewond geraakt bij een fietsongeluk in Den Haag. Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding. De enige voorwaarde is dat u op de fiets aangereden door een motorrijtuig. Want u wordt dan gezien als “kwetsbare verkeersdeelnemer”. Ook als u zelf een verkeersfout maakt heeft u recht op een schadevergoeding! En ook de kosten van een letselschade advocaat worden betaald door de letselschade verzekering van bijvoorbeeld de auto!

Bent u als fietser aangereden in Den Haag en wilt u uw letselschade 100% kosteloos laten verhalen door een ervaren letselschade advocaat? Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht en wij gaan direct voor u aan de slag!

Icon

Als fietser aangereden in Den Haag, claim uw letselschade!

Als u klachten aan een fietsongeluk overhoudt, dan maakt u kosten. Maar er kan ook sprake zijn van arbeidsongeschiktheid. Dan is het belangrijk dat u een letselschade vergoeding claimt. Onze letselschade advocaten helpen u hier graag bij.

Letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt, bijvoorbeeld uw eigen risico of medische kosten. Maar er zijn veel meer schadeposten die deel uitmaken van een letselschade vergoeding. Dit zijn de belangrijkste schadeposten:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Reiskosten
 4. Hulp in het huishouden
 5. Mantelzorg
 6. Onderhoudskosten huis en tuin.
 7. Reparatiekosten
 8. Studievertraging
 9. Verzorgingskosten
 10. Smartengeld.

Icon

Wat is smartengeld

Stel u heeft pijn in de nek na een ongeval en hoofdpijn door de aanrijding. Hierdoor kunt u uw werk niet meer uitvoeren en uw kind niet meer optillen. U lijdt dan inkomensschade en heeft u hulp nodig bij de verzorging van uw kind. Dit zijn schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Maar door de nekklachten heeft u ook pijn en het feit dat u uw kind niet kunt optillen zorgt voor veel verdriet. U werk deed u met veel plezier en u bent boos en zelfs gefrustreerd dat u nu arbeidsongeschikt thuis zit met uw whiplash klachten.

Pijn, verdriet en frustratie zijn niet op geld waardeerbaar. Maar het is wel schade! Dit noemen wij immateriële schade of smartengeld. Bent u bij de aanrijding op de fiets in Den Haag gewond geraakt? Dan heeft u altijd recht op smartengeld! Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaat berekend uw smartengeld op basis van de smartengeldgids en zorgt dat u een maximale letselschade vergoeding ontvangt, waaronder het smartengeld!

Smartengeld bereken is lastig. Daarom maken wij gebruik van de smartengeldgids. Hierin staat honderden uitspraken van de rechter. In al deze uitspraken is smartengeld toegekend. Er wordt een zaak gezocht die zoveel mogelijk aansluit bij uw situatie. Op basis daarvan wordt het bedrag aan smartengeld vastgesteld.

Icon

Gratis rechtsbijstand bij aanrijding auto fiets

Wilt u weten op welke bedrag aan letselschade en smartengeld u recht heeft? Bel ons voor een gratis letselschade berekening of het verhalen van uw letselschade (0800 278 4626) of stuur ons een bericht. Wij helpen u altijd 100% kosteloos!

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten en letselschade juristen. Een aantal van onze advocaten zijn ook lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Alleen de beste letselschade advocaten mogen lid worden van deze vereniging na een zware opleiding. Ook moeten de letselschade advocaten jaarlijks diverse opleidingen volgen. Voor u de garantie dat u de beste rechtsbijstand ontvangt die er is!

Naast letselschade advocaten zijn er ook veel letselschade bureaus. Deze ontbeert het vaak aan kennis. Neemt u hier geen genoegen mee, u krijgt dan mogelijk niet waar u recht op heeft na het u overkomen verkeersongeval. Voor de kosten hoeft u niet genoegen te nemen met minder dan een advocaat, wij werken immers kosteloos voor u. De letselschade verzekeraar betaalt de kosten!

No cure no pay advocaat

Sommige letselschade juristen maar ook advocaten werken op basis van no cure no pay. Ons advies is om hier niet mee akkoord te gaan. Als u op de fiets aangereden in Den Haag bent, heeft u immers vaak recht op een kosteloze letselschade specialist. Een no cure no pay advocaat is dan ook bijna nooit mogelijk. Twijfelt u wat te doen na een fietsongeluk? Vraag een gratis letselschade advies aan bij ons. Wij adviseren u graag!

Contact met uw letselschade advocaat bij u in de buurt!

Bent u als fietser aangereden in Den Haag en zoekt u een letselschade advocaat bij u in de buurt? Brugman Letselschade Advocaten werkt door heel Nederland. Met 8 bezoeklocaties zijn wij ook altijd in de buurt. Maar een eerste gesprek kan gewoon bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor de hulp van een letselschade advocaat 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar