Laat uw letselschade kosteloos verhalen!
Bent u op de fiets aangereden in Den Haag?

Als fietser aangereden in Den Haag, wat nu?

U bent gewond geraakt bij een fietsongeluk in Den Haag. Dan heeft u altijd recht op een letselschade vergoeding. De enige voorwaarde is dat u op de fiets aangereden wordt door een motorrijtuig. U wordt dan gezien als “kwetsbare verkeersdeelnemer”. Ook als u zelf een verkeersfout maakt heeft u recht op een schadevergoeding! Ook de kosten van een letselschade advocaat worden betaald door de letselschade  verzekering van bijvoorbeeld de auto!

Lees alles over letselschade en hoe u deze kunt claimen:

Bent u als fietser aangereden in Den Haag en wilt u uw letselschade 100% kosteloos laten verhalen door een ervaren letselschade advocaat? Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht en wij gaan direct voor u aan de slag!

Als fietser aangereden in Den Haag, claim uw letselschade!

Als u klachten aan een fietsongeluk overhoudt, dan maakt u kosten. Maar er kan ook sprake zijn van arbeidsongeschiktheid. Dan is het belangrijk dat u een letselschade vergoeding claimt. Ons team van letselschade advocaten helpt u hier graag bij.

Letselschade bestaat uit alle kosten die u maakt, bijvoorbeeld uw eigen risico of medische kosten. Maar er zijn veel meer schadeposten die deel uitmaken van een letselschadevergoeding. Dit zijn de belangrijkste schadeposten:

 1. Schade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten
 3. Reiskosten
 4. Hulp in het huishouden
 5. Mantelzorg
 6. Onderhoudskosten huis en tuin
 7. Reparatiekosten
 8. Studievertraging
 9. Verzorgingskosten
 10. Smartengeld

Wat is smartengeld?

Stel u heeft pijn in de nek na een ongeval en hoofdpijn door de aanrijding. Hierdoor kunt u uw werk niet meer uitvoeren en uw kind niet meer optillen. U lijdt dan inkomensschade en heeft u hulp nodig bij de verzorging van uw kind. Dit zijn schadeposten die op geld waardeerbaar zijn. Maar door de nekklachten heeft u ook pijn en het feit dat u uw kind niet kunt optillen zorgt voor veel verdriet. U werk deed u met veel plezier en u bent boos en zelfs gefrustreerd dat u nu arbeidsongeschikt thuis zit met uw whiplash klachten.

Pijn, verdriet en frustratie zijn niet op geld waardeerbaar. Maar het is wel schade! Dit noemen wij immateriële schade of smartengeld. Bent u bij de aanrijding op de fiets in Den Haag gewond geraakt? Dan heeft u altijd recht op smartengeld! Uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaat berekent uw smartengeld op basis van de smartengeldgids en zorgt dat u een maximale letselschade vergoeding ontvangt, waaronder het smartengeld!

Smartengeld berekenen is lastig. Daarom maken wij gebruik van de smartengeldgids. Hierin staan honderden uitspraken van de rechter. In al deze uitspraken is smartengeld toegekend. Er wordt een zaak gezocht die zo veel mogelijk aansluit bij uw situatie. Op basis daarvan wordt het bedrag aan smartengeld vastgesteld.

Gratis rechtsbijstand bij aanrijding auto fiets

Wilt u weten op welk bedrag aan letselschade en smartengeld u recht heeft? Bel ons voor een gratis letselschade berekening of het verhalen van uw letselschade (0800 278 4626) of stuur ons een bericht. Wij helpen u altijd 100% kosteloos!

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten en letselschade juristen. Een aantal van onze advocaten zijn ook lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Alleen de beste letselschade advocaten mogen lid worden van deze vereniging na een zware opleiding. Ook moeten de letselschade advocaten jaarlijks diverse opleidingen volgen. Voor u de garantie dat u de beste rechtsbijstand ontvangt die er is!

Naast letselschade advocaten zijn er ook veel letselschadebureaus. Deze ontbeert het vaak aan kennis. Neemt u hier geen genoegen mee, u krijgt dan mogelijk niet waar u recht op heeft na het u overkomen verkeersongeval. Voor de kosten hoeft u geen genoegen te nemen met minder dan een advocaat, wij werken immers kosteloos voor u. De letselschade verzekeraar betaalt de kosten!

No cure no pay advocaat

Sommige letselschade juristen maar ook advocaten werken op basis van no cure no pay. Ons advies is om hier niet mee akkoord te gaan. Als u op de fiets aangereden bent in Den Haag, heeft u immers vaak recht op een kosteloze letselschadespecialist. Een no cure no pay advocaat is dan ook bijna nooit mogelijk. Twijfelt u wat te doen na een fietsongeluk? Vraag een gratis letselschade advies aan bij ons. Wij adviseren u graag!

Brugman Letselschade Advocaten in Den Haag

Brugman Letselschade Advocaten betreft een advocatenkantoor dat zich volledig toespitst op het behartigen van de belangen van slachtoffers die te maken hebben met letselschade. Bij ons vind je gespecialiseerde advocaten die klaarstaan om slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen, en hondenbeten te ondersteunen bij het verkrijgen van een maximale schadevergoeding. 

Het is belangrijk om te vermelden dat wij exclusief werken ten behoeve van de slachtoffers en geen zaken aannemen van verzekeraars. Ons kantoor geniet volledige onafhankelijkheid en wij handelen strikt in het voordeel van onze cliënten. Onze inzet is maximaal om de aansprakelijke partij te dwingen tot vergoeding van de opgelopen letselschade. Als letselschade advocaat in Den Haag staan wij altijd paraat voor onze cliënten, om hen te ondersteunen en te begeleiden bij het verkrijgen van de rechtvaardige schadevergoeding waar zij recht op hebben.

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews over onze letselschade advocaten!

Contact met uw letselschade advocaat bij u in de buurt!

Bent u als fietser aangereden in Den Haag en zoekt u een letselschade advocaat bij u in de buurt? Brugman Letselschade Advocaten werkt door heel Nederland. Met 8 bezoeklocaties zijn wij ook altijd in de buurt. Maar een eerste gesprek kan gewoon bij u thuis plaatsvinden.

Bel voor de hulp van een letselschade advocaat 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

mr. Steven Polak
Senior letselschade advocaat

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van letselschade kunt u bij Steven terecht voor al uw letselschadezaken en het verhalen van overlijdensschade.

Contact

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar