Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u op de fiets aangereden in Utrecht en lijdt u schade?

Als fietser aangereden in Utecht? U heeft recht op schadevergoeding!

Brugman Letselschade Advocaten

Bent u als fietser aangereden in Utrecht? Een fietsongeluk kan ernstige gevolgen hebben, vooral als u hierbij gewond raakt. U lijdt dan schade die u in beginsel zelf moet betalen. Maar wist u dat als u als fietser aangereden bent in Utrecht door een motorvoertuig u altijd recht heeft op een schadevergoeding, zelfs bij eigen schuld?

Uw recht op schadevergoeding na een fietsongeluk in Utrecht

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn we gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers die als fietser aangereden zijn in Utrecht. Ons bezoekadres in Utrecht, vlakbij het Centraal Station, staat klaar om u te helpen als u schade lijdt door een aanrijding. En het beste deel? Onze diensten zijn 100% kosteloos. We verhalen de rechtsbijstandskosten op de letselschadeverzekering van het motorrijtuig.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten betreft een advocatenkantoor dat zich volledig toespitst op het behartigen van de belangen van slachtoffers die te maken hebben met letselschade. Bij ons vind je gespecialiseerde advocaten die klaarstaan om slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, gebrekkige wegen en stoepen, en hondenbeten te ondersteunen bij het verkrijgen van een maximale schadevergoeding. Het is belangrijk om te vermelden dat wij exclusief werken ten behoeve van de slachtoffers en geen zaken aannemen van verzekeraars. Ons kantoor geniet volledige onafhankelijkheid en wij handelen strikt in het voordeel van onze cliënten. Onze inzet is maximaal om de aansprakelijke partij te dwingen tot vergoeding van de opgelopen letselschade. Als letselschade advocaat in Utrecht staan wij altijd paraat voor onze cliënten, om hen te ondersteunen en te begeleiden bij het verkrijgen van de rechtvaardige schadevergoeding waar zij recht op hebben.

Als fietser aangereden in Utrecht? Claim uw letselschade!

In de wet is geregeld dat fietsers altijd een deel van de schade vergoed krijgen bij een verkeersongeluk. Natuurlijk moet al uw schade vergoed worden als u iemand aansprakelijk kan stellen voor de schade. Maar wist u dat u ook recht heeft op een letselschadevergoeding als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt? Bent u op de fiets aangereden door een auto maar is er sprake van eigen schuld? Geen nood, uw letselschade wordt, behoudens overmacht, voor ten minste 50% vergoed. Bij ernstig letsel kan dit oplopen tot 100%! Is uw kind als fietser aangereden in Utrecht? Dan bedraagt de schadevergoedingsplicht van de tegenpartij zelfs 100%.

Icon

Schadevergoeding bij een fietsongeluk

Uw letselschadevergoeding na een fietsongeluk in Utrecht bestaat uit alle kosten die u maakt. Dit kan variëren van medische kosten tot kosten voor hulp in het huishouden. Als u tijdelijk of blijvend niet kunt werken door het ongeval, dan verhalen wij ook de letselschade die u door de arbeidsongeschiktheid lijdt. 

Daarnaast heeft u ook recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor de emotionele impact van het ongeval, zoals:

 1. Pijnklachten
 2. Verdriet
 3. Angstklachten
 4. Psychische klachten
 5. Een PTSS
 6. Boosheid en frustratie
 7. Ontsierende littekens.

Icon

Smartengeld berekenen is niet eenvoudig. Er wordt voor het vaststellen hiervan aansluiting gezocht bij voorbeelden uit de Smartengeldgids. Hierin staan diverse smartengeld voorbeelden. Er wordt gezocht naar een voorbeeld die zo veel mogelijk lijkt op uw fietsongeluk. Dit bedrag geldt als uitgangspunt voor het vaststellen van uw letselschade.

Contact met uw letselschade advocaat in Utrecht

Wilt u uw letselschade in Utrecht door een letselschade advocaat laten verhalen? Neemt u dan contact op met een van de letselschade advocaten van ons kantoor. Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen uw letselschade altijd 100% kosteloos!

Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht voor het verhalen van uw letselschade nadat u als fietser bent aangereden in Utrecht!

Icon

 

Onze letselschade advocaat in Utrecht werkt in de hele regio. Dus ook bijvoorbeeld voor een letselschade advocaat in Houten kunt u bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar