Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Bent u op de fiets aangereden in Utrecht en lijdt u schade?

In Utrecht als fietser aangereden? Dan heeft u altijd recht op schadevergoeding!

Brugman Letselschade Advocaten

Een fietsongeluk kan grote gevolgen hebben, zeker als u hierbij gewond bent geraakt. U lijdt dan schade die u in beginsel zelf moet betalen. Dit is echter anders als u bent aangereden door een motorvoertuig. Want als u als fietser bent aangereden in Utrecht door bijvoorbeeld een auto, dan wordt uw letselschade altijd voor tenminste een deel vergoed, ook bij eigen schuld!

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade. Wij hebben ook een bezoekadres in Utrecht, vlak bij het Centraal station en helpen u graag als u schade lijdt door een aanrijding. En dit doen wij altijd 100% kosteloos. Geen no cura no pay of andere constructie, gewoon gegarandeerd kosteloos. Want de rechtsbijstandskosten verhalen wij op de letselschade verzekering van het motorrijtuig.

Als fietser aangereden in Utrecht? Claim uw letselschade!

In de wet is geregeld dat fietsers altijd een deel van de schade vergoed krijgen bij een verkeersongeluk. Natuurlijk moet al uw schade vergoed worden als u iemand aansprakelijk stellen kunt voor de schade. Maar wist u dat u ook recht heeft op een letselschade vergoeding als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt?

Bent u op de fiets aangereden door een auto maar is er sprake van eigen schuld? Geen nood, uw letselschade wordt, behoudens overmacht, voor ten minste 50% vergoed. Bij ernstig letsel kan dit oplopen tot 100!

Is uw kind als fietser aangereden in Utrecht? Dan bedraagt de schadevergoedingsplicht van de tegenpartij zelfs 100%.

Icon

Schadevergoeding bij een fietsongeluk

Uw letselschade vergoeding bestaat altijd uit alle kosten die u door het fietsongeluk maakt. Hierbij kunt u denken aan medische kosten of kosten voor hulp in het huishouden. Ook mantelzorg wordt vergoed. Kunt u tijdelijk of blijvend niet werken door het ongeval? Dan verhalen wij ook de letselschade die u door de arbeidsongeschiktheid lijdt.

Naast kosten en schade door arbeidsongeschiktheid heeft u ook recht op smartengeld. Want een verkeersongeluk gaat u niet in de koude kleren zitten, zeker niet bij blijvend letsel na een ongeval. Smartengeld is hiervoor een vergoeding en bestaat uit een vergoeding voor:

 1. Pijnklachten
 2. Verdriet
 3. Angstklachten
 4. Psychische klachten
 5. Een PTSS
 6. Boosheid en frustratie
 7. Ontsierende littekens.

Icon

Smartengeld berekenen is niet eenvoudig. Er wordt voor het vaststellen hiervan aansluiting gezocht bij voorbeelden uit de Smartengeld gids. Hierin staan diverse smartengeld voorbeelden. Er wordt gezocht naar een voorbeeld die zo veel mogelijk lijkt op uw fietsongeluk. Dit bedrag geld als uitgangspunt voor het vaststellen van uw letselschade.

Contact met uw letselschade advocaat in Utrecht

Wilt u uw letselschade in Utrecht door een letselschade advocaat laten verhalen? Neemt u dan contact op met een van de letselschade advocaten van ons kantoor. Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen uw uw letselschade altijd 100% kosteloos!

Bel 0800 278 46 26 (gratis) of stuur ons een bericht voor het verhalen van uw letselschade nadat u als fietser bent aangereden in Utrecht!

Icon

 

Onze letselschade advocaat in Utrecht werkt in de hele regio. Dus ook bijvoorbeeld voor een letselschade advocaat in Houten kunt u bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar