Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in Utrecht?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Utrecht

Er is u een ongeval overkomen en u heeft daarbij letsel opgelopen. Voor juridische bijstand bij het verhalen van uw letselschade zoekt u een letselschade advocaat in Utrecht. Wij helpen u graag bij het aansprakelijk stellen en verhalen van uw materiële en immateriële letselschade.

U vindt ons kantoor aan de  Newtonlaan 115 in Utrecht, maar onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze letselschade advocaat te Utrecht verhalen uw letselschade kosteloos voor u op de aansprakelijke partij, dit kan een bestuurder van een motorvoertuig zijn, uw werkgever of een hondenbezitter. Wij ondersteunen u waar het maar nodig is en zorgen dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Utrecht?

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 15 jaar specialist in het verhalen van letselschade. Met uw letselschade advocaat in Utrecht van Brugman Letselschade Advocaten bent u verzekerd van professionele en deskundige rechtsbijstand. Zo dragen wij het LSA- keurmerk, het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade! Daarnaast mogen wij het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten Nederland voeren. Dit is alleen weggelegd voor kantoren met een bijzondere specialiteit.

Wij zorgen dat u bij ieder onderdeel van het letselschadetraject ondersteund wordt. Dit is wat uw letselschade advocaat in Utrecht voor u doet:

✅ Wij schrijven de tegenpartij aan

✅ Er wordt een schadestaat opgesteld

✅ De discussie met de verzekeraar wordt gevoerd

✅ Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding

Wanneer schakelt u een letselschade advocaat in?

Na een ongeval heeft u meestal recht op een schadevergoeding als een ander aansprakelijk is. Dit kan een bestuurder van een auto zijn of bijvoorbeeld uw werkgever. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u een beroep doen op uw schade-inzittendenverzekering.

Helaas is letselschade in Utrecht verhalen niet eenvoudig verzekeraars betalen zo min mogelijk. Er is geregeld discussie over de hoogte van de letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat in Utrecht kent het recht en zorgt ervoor dat uw letselschade netjes vergoed wordt.

Om er zeker van te zijn dat u een correcte letselschade vergoeding ontvangt adviseren wij u dus om altijd een letselschade advocaat in te schakelen, zowel bij licht letsel als gecompliceerde letselschade zaken.

Wat kost rechtsbijstand van een letselschade advocaat?

Bij Brugman Letselschade Utrecht maakt u geen kosten. Dit is anders bij een no cure no pay constructie. Wij adviseren u hier nooit gebruik van te maken. Zeker als de aansprakelijkheid erkend is, heeft u namelijk recht op de gratis hulp van een LSA advocaat. Dit is een advocaat gespecialiseerd in letselschade met ruime ervaring. Onze LSA advocaten dragen het LSA- keurmerk, het hoogst haalbare keurmerk in Nederland!

Bij letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval kunt u kiezen uit een letselschade advocaat in Utrecht of een letselschadejurist. Er zijn belangrijke verschillen tussen beiden. Zo heeft een letselschade advocaat meer kennis dan een letselschade jurist. Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u daarbij bijgestaan door een ervaren en deskundige specialist. En wij zijn aangesloten bij de LSA en de Orde van Advocaten.

Iedereen in Nederland mag zich letselschade specialist noemen. Zij zijn dan niet aan regels gebonden. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit vaak onder de maat is. Daar bent u het slachtoffer van! Tenslotte mogen wij voor u naar de rechter, andere belangenbehartigers mogen dit niet.

Letselschade advocaat vs letselschade jurist

Dit zijn de voordelen van een letselschade advocaat:

 • Geen zorgen: wij zorgen dat u ontvangt waar u recht op heeft
 • Vertrouwd gevoel: u kunt zich richten op uw herstel
 • Meer kennis: u ontvangt een hogere schadevergoeding

Icon

Waar vind ik een letselschade advocaat in Utrecht?

Uw letselschade advocaat in Utrecht vindt u in het centrum van Utrecht, aan de Newtonlaan 115. Het kantoor is goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. U bent van harte welkom! Maar wij komen ook gewoon bij u thuis om samen met u te praten over wat u is overkomen. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit en helpen u bij het verhalen van uw letselschadevergoeding.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u tijdens het gehele letselschade traject, van de intake tot aan de uiteindelijke regeling met de tegenpartij of diens verzekeraar.

Oorzaken letselschade

Letselschade kent vele oorzaken. Soms weten mensen niet dat zij recht hebben op een letselschade vergoeding. Het is daarom goed te weten wanneer er recht is op een letselschade vergoeding. De meest voorkomende oorzaken van verhaalbare letselschade zijn:

 1. Auto-ongeluk
 2. Als u als fietser aangereden bent
 3. Aanrijding tussen een voetganger en een motorvoertuig
 4. Sport en spel situatie
 5. Gedrag van een dier (hondenbeet, val van paard)
 6. Een uitstekende stoeptegel
 7. Gat in de weg
 8. Gebrekkig product / ondeugdelijke product
 9. Medische fout
 10. Bedrijfsongeval
 11. Ongeval in openbaar vervoer Utrecht
 12. Aanrijding met de tram

Waaruit bestaat een letselschade vergoeding?

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiële schade en immateriële schade die door het letsel veroorzaakt is. Deze laatste schadepost, ook wel smartengeld, bestaat uit een vergoeding voor pijnklachten en psychische klachten. Materiële schadeposten zijn alle op geld waardeelbare schadeposten. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Inkomensschade omdat u gedeeltelijk arbeidsongeschikt bent geraakt.
 2. Schade van zelfstandig ondernemers (extra personeel, inkomen)
 3. Medische kosten als uw eigen risico
 4. Reiskosten
 5. Onderhoudskosten huis en tuin
 6. Verzorgingskosten en verpleegkosten bij ernstig letsel
 7. Kosten voor huishoudelijke hulp
 8. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 9. Revalidatiedaggeldvergoeding
 10. Reparatiekosten en vervangingskosten
 11. Studievertraging

Icon

Wat kost een letselschade advocaat?

Soms denken mensen dat een goede letselschade advocaat in Utrecht erg duur is. Niks is echter minder waar. Onze experts werken namelijk in de regel volledig kosteloos voor u. Geen kleine lettertjes, geen percentage van uw schade (no-cure-no-pay bij letselschade), gewoon kosteloos! Hoe dit kan? Wij verhalen zowel uw schade als de kosten voor uw rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Zo simpel is het! U maakt voor uw letselschade advocaat Utrecht dus geen kosten.

Wie is Brugman Letselschade Advocaten?

Brugman Letselschade Advocaten bestaat uit een team van 6 letselschade advocaten. Deze worden ondersteund door 4 letselschadejuristen. Belt u met ons kantoor in Utrecht? Dan krijgt u een van onze assistenten aan de lijn. Zij hebben zelf ook kennis van het letselschade recht en helpen u graag verder.

Een persoonlijk contact en hoge kwaliteit staat hoog op onze agenda. Daarom wordt u gedurende het gehele traject bijgestaan door dezelfde persoon. Door continue opleiding en bijscholing zorgen wij er ook voor dat u de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd wordt. Zo weet u zeker dat u goed bijgestaan wordt bij uw letselschade claim.

Wat wij nog meer voor u kunnen doen!

Een ongeval in het verkeer of een arbeidsongeluk is al erg genoeg. Soms heeft het echter ook gevolgen op ander vlak, zoals op uw werk. Want als u niet kunt werken kan er een arbeidsconflict ontstaan of komt u in aanraking met het UWV. Weliswaar verhalen wij het verlies aan verdienvermogen op de letselschade verzekeraar, maar voor een eventueel tekort gaan wij voor u in bezwaar en beroep!

Naast letselschade zaken kunt u ook op het gebied van arbeidsrecht en sociaalzekerheidsrecht bij ons terecht. Want ook van deze rechtsgebieden hebben wij alle kennis in huis! Wij doen dus meer dan letselschade verhalen alleen!

Icon

Overname letselschade dossier in Utrecht

Loopt uw letselschade dossier bij een letselschade jurist, rechtsbijstandsverzekeraar of andere letselschade specialist en bent u niet tevreden? Wij voeren gratis een second opinion van uw letselschade dossier uit. Samen met u kijken wij wat er beter kan en nemen wij indien gewenst uw dossier over.

Reviews van letselschade slachtoffers

De meeste letselschade slachtoffers die wij bijstaan vinden gelukkig dat zij uitstekend geholpen zijn door ons. Hier leest u wat anderen van onze rechtsbijstand vinden.

Brugman heeft mijn letselschade dossier overgenomen van een letselschade Bureau die niet in mijn belang zijn werk deed. Ik ben tot de dag van vandaag Brugman en Collega’s zeer dankbaar dat ze de zaak hebben overgenomen en zo goed gehandeld hebben. Er werd vanaf het begin af aan zeer goed en duidelijk gecommuniceerd ,altijd over alles netjes op de hoogte gehouden. Ik zou iedereen die ooit met letselschade in aanraking komt aanraden om naar Brugman letselschade advocaten te gaan.

Ik raad het echt iedereen aan als u een letselschade advocaat nodig heeft, en graag iemand wilt die u serieus neemt, uw vragen duidelijk beantwoord, en net dat beetje extra geeft, ga naar advocaten kantoor Brugman!

Ontzettend fijn geholpen met onze zaak. November 2017 een aanrijding gehad waarna eigenlijk alles tegen heeft gezeten. Nu, januari 2021 kunnen wij als gezin eindelijk weer ons leven oppakken doordat de tegenpartij een slotbetaling heeft gedaan. Dit ging niet zonder slag of stoot. Meneer Brugman en mevrouw Smit, maar ook de rest met wie we contact hebben gehad van het kantoor willen we echt uit de grond van ons hart bedanken! Fijne, persoonlijke benadering en ook eerlijk advies. Een advocaten kantoor die net even wat meer doet voor hun cliënten.

Ik vind jullie een heel fijn kantoor, ze hebben me goed geholpen, mails werden snel beantwoord. Ik heb een jaar met jullie gewerkt en het is me prima bevallen ondanks de Corona.

Door een verkeersongeval in Utrecht heb ik te maken met niet aangeboren hersenletsel. Brugman Letselschade Advocaten heeft mij uitstekend geholpen zodat ik weer door kan met mijn leven.

Contact letselschade advocaat Utrecht

Bent u slachtoffer van letselschade en wilt u uw letselschade claimen in Utrecht? Neemt u dan contact met ons advocatenkantoor in Utrecht op. Onze ervaren letselschade advocaten bieden u gratis juridische hulp. Bel voor advies of het verhalen van uw letselschade in Utrecht 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Een eerste adviesafspraak met een ervaren letselschade specialist kan gewoon bij u thuis plaatsvinden als u dat prettig vindt.

U krijgt altijd een eigen advocaat die u tijdens het hele letselschadetraject bijstaat. Want een persoonlijke benadering staat bij ons naast gespecialiseerde rechtsbijstand voorop!

Laatste letselschade nieuws in Utrecht

Baarn, 26 september 2021 | Afgelopen nacht is er in Baarn een auto over de kop geslagen. De bestuurder van het voertuig verloor de macht over het stuur en kwam hierdoor in botsing met een lantaarnpaal. Door deze aanrijding raakte de auto op de kop.

Er vielen voor zover bekend geen gewonden bij het eenzijdig verkeersongeval in Baarn, maar 1 van de inzittenden is wel behandeld door een ambulancebroeder.

Utrecht, 21 september 2021 | Dinsdagavond vond er op de Hilversumsestraatweg in Baarn een frontale aanrijding plaats. Hierbij raakte de bestuurders van beide auto’s gewond en deze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk.

Utrecht, 26 september 2021 | Zondagmiddag is een fietser zwaargewond geraakt toen deze aangereden werd door een auto. Dit gebeurde op de Furkabaan in Utrecht. Uit de foto’s die op internet te vinden zijn lijkt het erop dat de fietser werd aangereden toen deze de weg wilde oversteken. Waarschijnlijk zag de automobilist het ongeval te laat waardoor het ongeval tussen de auto en fietser kon gebeuren.

 

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar