Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in Utrecht?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Utrecht

Er is u een ongeval overkomen door toedoen van een ander. Voor het verhalen van uw letselschade bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht. Wij helpen u graag. U vindt ons kantoor aan de  Newtonlaan 115 in Utrecht, maar onze letselschade advocaten komen gewoon bij u thuis voor een vrijblijvend intakegesprek.

Onze letselschade advocaat in Utrecht verhalen uw letselschade kosteloos voor u op de aansprakelijke partij, dit kan een bestuurder van een motorvoertuig zijn, uw werkgever of een hondenbezitter. Wij ondersteunen u waar het maar nodig is en zorgen dat u de letselschade vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Icon

Wat doet een letselschade advocaat in Utrecht ?

Brugman Letselschade Advocaten is al meer dan 15 jaar specialist in het verhalen van letselschade. Met uw letselschade advocaat in Utrecht van Brugman Letselschade Advocaten bent u verzekerd van professionele en deskundige rechtsbijstand. Zo dragen wij het LSA- keurmerk, het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade! Daarnaast mogen wij het specialistenkeurmerk van de Orde van Advocaten Nederland voeren. Dit is alleen weggelegd voor kantoren met een bijzondere specialiteit.

Wij zorgen dat u bij ieder onderdeel van het letselschadetraject ondersteund wordt. Dit is wat uw letselschade advocaat in Utrecht voor u doet:

✅ Wij schrijven de tegenpartij aan

✅ Er wordt een schadestaat opgesteld

✅ De discussie met de verzekeraar wordt gevoerd

✅ Wij zorgen voor een maximale schadevergoeding

Wanneer schakelt u een letselschade advocaat in?

Na een ongeval heeft u meestal recht op een schadevergoeding als een ander aansprakelijk is. Dit kan een bestuurder van een auto zijn of bijvoorbeeld uw werkgever. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u een beroep doen op uw schade-inzittendenverzekering.

Helaas is letselschade verhalen niet eenvoudig verzekeraars betalen zo min mogelijk. Er is geregeld discussie over de hoogte van de letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat in Utrecht kent het recht en zorgt ervoor dat uw letselschade netjes vergoed wordt.

De voordelen van een letselschade advocaat

Bij letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval kunt u kiezen uit een letselschade advocaat in Utrecht of een letselschadejurist. Er zijn belangrijke verschillen tussen beiden. Zo heeft een letselschade advocaat meer kennis dan een letselschade jurist. Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u daarbij bijgestaan door een ervaren en deskundige specialist. En wij zijn aangesloten bij de LSA en de Orde van Advocaten.

Iedereen in Nederland mag zich letselschade specialist noemen. Zij zijn dan niet aan regels gebonden. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit vaak onder de maat is. Daar bent u het slachtoffer van! Tenslotte mogen wij voor u naar de rechter, andere belangenbehartigers mogen dit niet.

Dit zijn de voordelen van een letselschade advocaat:

 • Geen zorgen: wij zorgen dat u ontvangt waar u recht op heeft
 • Vertrouwd gevoel: u kunt zich richten op uw herstel
 • Meer kennis: u ontvangt een hogere schadevergoeding

Icon

Waar vind ik een letselschade advocaat in Utrecht?

Uw letselschade advocaat in Utrecht vindt u in het centrum van Utrecht, aan de Newtonlaan 115. Het kantoor is goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. U bent van harte welkom! Maar wij komen ook gewoon bij u thuis om samen met u te praten over wat u is overkomen. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit en helpen u bij het verhalen van uw letselschadevergoeding.

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u tijdens het gehele letselschade traject, van de intake tot aan de uiteindelijke regeling met de tegenpartij of diens verzekeraar.

Waaruit bestaat een letselschade vergoeding?

Een letselschade vergoeding bestaat uit materiële en immateriële schade. Deze laatste schadepost, ook wel smartengeld, bestaat uit een vergoeding voor pijnklachten en psychische klachten. Materiële schadeposten zijn alle op geld waardeelbare schadeposten. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten als uw eigen risico
 3. Reiskosten
 4. Onderhoudskosten huis en tuin
 5. Verzorgingskosten en verpleegkosten
 6. Kosten voor huishoudelijke hulp
 7. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 8. Revalidatiedaggeldvergoeding
 9. Reparatiekosten en vervangingskosten
 10. Studievertraging

Icon

Wat kost een letselschade advocaat?

Soms denken mensen dat een goede letselschade advocaat in Utrecht erg duur is. Niks is echter minder waar. Onze experts werken namelijk in de regel volledig kosteloos voor u. Geen kleine lettertjes, geen percentage van uw schade (no-cure-no-pay bij letselschade), gewoon kosteloos! Hoe dit kan? Wij verhalen zowel uw schade als de kosten voor uw rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Zo simpel is het! U maakt voor uw letselschade advocaat Utrecht dus geen kosten.

Wie is Brugman Letselschade Advocaten?

Brugman Letselschade Advocaten bestaat uit een team van 6 letselschade advocaten. Deze worden ondersteund door 4 letselschadejuristen. Belt u met ons kantoor in Utrecht? Dan krijgt u een van onze assistenten aan de lijn. Zij hebben zelf ook kennis van het letselschade recht en helpen u graag verder.

Een persoonlijk contact en hoge kwaliteit staat hoog op onze agenda. Daarom wordt u gedurende het gehele traject bijgestaan door dezelfde persoon. Door continue opleiding en bijscholing zorgen wij er ook voor dat u de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd wordt. Zo weet u zeker dat u goed bijgestaan wordt bij uw letselschade claim.

Wat wij nog meer voor u kunnen doen!

Een ongeval in het verkeer of een arbeidsongeluk is al erg genoeg. Soms heeft het echter ook gevolgen op ander vlak, zoals op uw werk. Want als u niet kunt werken kan er een arbeidsconflict ontstaan of komt u in aanraking met het UWV.

Ook op het gebied van arbeidsrecht, sociaalzekerheidsrecht of het verhalen van uw schade op de schade-inzittendenverzekering kunt u echter gewoon bij ons terecht. Want ook van deze rechtsgebieden hebben wij alle kennis in huis! Wij doen dus meer dan letselschade verhalen alleen!

Icon

Reviews van letselschade slachtoffers

Brugman heeft mijn letselschade dossier overgenomen van een letselschade Bureau die niet in mijn belang zijn werk deed. Ik ben tot de dag van vandaag Brugman en Collega’s zeer dankbaar dat ze de zaak hebben overgenomen en zo goed gehandeld hebben. Er werd vanaf het begin af aan zeer goed en duidelijk gecommuniceerd ,altijd over alles netjes op de hoogte gehouden. Ik zou iedereen die ooit met letselschade in aanraking komt aanraden om naar Brugman letselschade advocaten te gaan.

Ik raad het echt iedereen aan als u een letselschade advocaat nodig heeft, en graag iemand wilt die u serieus neemt, uw vragen duidelijk beantwoord, en net dat beetje extra geeft, ga naar advocaten kantoor Brugman!

Ontzettend fijn geholpen met onze zaak. November 2017 een aanrijding gehad waarna eigenlijk alles tegen heeft gezeten. Nu, januari 2021 kunnen wij als gezin eindelijk weer ons leven oppakken doordat de tegenpartij een slotbetaling heeft gedaan. Dit ging niet zonder slag of stoot. Meneer Brugman en mevrouw Smit, maar ook de rest met wie we contact hebben gehad van het kantoor willen we echt uit de grond van ons hart bedanken! Fijne, persoonlijke benadering en ook eerlijk advies. Een advocaten kantoor die net even wat meer doet voor hun cliënten.

Ik vind jullie een heel fijn kantoor, ze hebben me goed geholpen, mails werden snel beantwoord. Ik heb een jaar met jullie gewerkt en het is me prima bevallen ondanks de Corona.

Contact letselschade advocaat Utrecht

Wilt u uw letselschade in Utrecht verhalen op de aansprakelijke partij? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel voor advies of het verhalen van uw letselschade in Utrecht 0800 278 4626 (gratis) of vul hier uw gegevens in. Een eerste adviesafspraak kan gewoon bij u thuis plaatsvinden als u dat prettig vindt.

U krijgt altijd een eigen advocaat die u tijdens het hele letselschadetraject bijstaat. Want een persoonlijke benadering staat bij ons naast gespecialiseerde rechtsbijstand voorop!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar