Onze letselschade advocaten helpen u 100% kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Houten?

Letselschade advocaat Houten

Het indienen van een letselschadeclaim na een verkeersongeval of bedrijfsongeval is niet eenvoudig. In Houten kunt voor het verhalen van letselschade een beroep doen op een letselschade advocaat in Houten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor letselschadeslachtoffers. Het kan dan gaan om letselschade door een aanrijding met de auto, een fietsongeluk of een arbeidsongeval. Maar ook als u door een hond gebeten bent kunt u bij ons terecht.

Lijdt u in Houten letselschade en wilt u een letselschadevergoeding bedingen bij de aansprakelijke persoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u een eerlijk en vrijblijvend letselschade advies. Wilt u uw letselschade claimen? Dit doen wij kosteloos voor u. Net als u letselschade verhalen wij de rechtsbijstandskosten op de aansprakelijke persoon of diens letselschadeverzekeraar!

Bel voor een deskundige en ervaren letselschade advocaat in Houten 0800 248 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade verhalen door letselschade advocaat Houten

Door een ongeval met letsel maakt u allerlei kosten, daarnaast kan er sprake zijn van tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid. U lijdt dan inkomensschade. Voor de pijn en eventuele angstklachten opgelopen door het ongeval is er recht op smartengeld.

Uw letselschade advocaat in Houten verhaalt alle kosten en schade voor u. Letselschade berekenen gebeurt door middel van een schadestaat waarop alle schadeposten staan die in uw geval relevant zijn. Smartengeld berekenen gebeurt door middel van de Smartengeldgids. Dit is een boek met honderden letselschadezaken uit het verleden. Op basis hiervan wordt het bedragen aan smartengeld in een concreet geval vastgesteld.

Wilt u uw letselschade verhalen? Onze letselschade advocaat in Houten helpt u van a tot z. Vanaf de aansprakelijkstelling tot het moment u de vaststellingsovereenkomst met de letselschadeverzekeraar sluit.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het claimen van letselschade in Houten. Onze letselschade advocaten zijn er graag voor u!

Icon

Verkeersongeval in Houten

Een verkeersongeval is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als u daarbij letsel oploopt. Veel voorkomend letsel na een verkeersongeval betreft whiplashklachten, een tibia plateau fractuur en een hersenschudding. Is het ongeval door een derde veroorzaakt, dan is deze partij aansprakelijk voor uw letselschade.

In Nederland zijn alle motorvoertuigen verplicht verzekerd. Dit betekent dat u zich met letselschade direct tot de letselschadeverzekeraar kunt wenden met uw letselschadeclaim. Is er sprake van een eenzijdig verkeersongeval? Ook dan is er veelal recht op een letselschade vergoeding, namelijk op grond van de schade inzittendenverzekering (SVI-verzekering). En passagiers kunnen bij een ongeval tussen motorvoertuigen een beroep doen op een bijzondere regeling. Op grond van deze regeling, de schuldloze derde regeling, krijgen passagiers bij een verkeersongeval altijd alle letselschade vergoed.

Fietsers en voetgangers zijn extra kwetsbaar in het verkeer. Wordt immers een fietser aangereden of een voetganger aangereden, dan is er veelal sprake van ernstig letsel. Om ervoor te zorgen er bij een fietsongeval of een aanrijding met een voetganger er altijd een schadevergoeding is, heeft de wetgever in artikel 185 van de Wegenverkeerswet bepaald dat fietser en voetgangers bij een verkeersongeval altijd ten minste 50% van de schade vergoed krijgen. Bij kinderen tot 14 jaar is dit zelfs 100%!

Bedrijfsongeval in Houten

Werkgevers zijn verplicht maatregelen tegen bedrijfsongevallen te treffen. Gebeurt er toch een bedrijfsongeval, dan is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk. Dit geldt ook voor het geval u letselschade oploopt door een collega. Bent u als zzp’er voor een opdrachtgever aan het werk? Dan gelden dezelfde regels en is de werkgever aansprakelijk bij letselschade als zij niet aan zorgplicht heeft voldaan.

Is u een ongeval op het werk overkomen en lijdt u hierdoor schade? Bent u wellicht tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt door het bedrijfsongeval? Uw letselschade advocaat in Houten helpt u graag. Wij zorgen dat uw letselschade na een bedrijfsongeval volledig vergoed wordt.

Bel voor hulp bij letsel door een arbeidsongeval 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op!

Letselschade Advocaten

Letselschade door hondenbeet in Houten

Jaarlijks gebeuren er duizenden bijtincidenten met honden. Een hondenbeet kan tot vervelend en zelfs ernstig en blijvend letsel zorgen. Dan is het goed om te weten dat de bezitter van de hond op grond van artikel 6:179 van het Burgerlijk Wetboek aansprakelijk voor uw letselschade.

De meeste hondenbezitters zijn in bezit van een WA- verzekering. Op basis van deze verzekering wordt uw letselschade en het smartengeld vergoed.

Contact met uw letselschade advocaat in Houten

Lijdt u letselschade door een auto-ongeval, bent u als fietser aangereden, is u een bedrijfsongeval overkomen of bent u door een hond gebeten? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Dit doen wij altijd volledig kosteloos voor u!
Bel voor al uw vragen of het maken van een afspraak 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in; uw letselschade advocaat in Houten helpt u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar