Neem contact met ons op voor kosteloze rechtsbijstand!
Bent u als fietser aangereden in Zwolle en lijdt u hierdoor schade?

Als fietser aangereden in Zwolle? U heeft recht op schadevergoeding!

U bent als fietser aangereden in Zwolle. Hierbij bent u gewond geraakt (pijnklachten, verwondingen, lichamelijke klachten). Door dit letsel zijn er extra kosten zoals medische kosten. Maar het kan ook zijn dat u inkomensschade heeft. De vraag is: wie betaalt mijn letselschade?

Bij Brugman Letselschade Advocaten Zwolle zorgen wij dat uw letselschade snel en maximaal vergoed wordt. Onze letselschade advocaat in Zwolle en omstreken regelt alles voor u, van een aansprakelijkstelling tot het vaststellen van de schade. Bel voor een gratis kennismakingsgesprek of advies 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in; wij nemen dan direct contact met u op.

Icon

Uw recht op schadevergoeding na een fietsongeluk in Zwolle!

Bij een fietsongeluk is er meestal sprake van letsel. U bent als fietser immers minder goed beschermd tegen ongevallen dan een automobilist. Niet zelden is er dan ook sprake van lichamelijk letsel en zelfs soms ernstig letsel. Daarom worden fietsers extra goed beschermd door de wet en is er bij een fietsongeluk altijd recht op een letselschadevergoeding. Maar als u als fietser aangereden bent in Zwolle, dan is er ook recht op een gratis letselschade advocaat.

Bent u gewond geraakt bij een fietsongeluk en lijdt u hierdoor schade? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Zwolle van ons kantoor. Wij helpen u altijd kosteloos en u wordt bijgestaan door een ervaren en deskundige letselschade advocaat! Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Icon

Letselschade vergoeding bij fietsongeval in Zwolle

Bij een fietsongeluk met een auto is er altijd recht op een letselschadevergoeding. Dit is ook het geval als u als fietser een verkeersfout heeft gemaakt of er bijvoorbeeld met een smartphone gefietst werd en hierdoor een ongeluk ontstond. U ontvangt dan ten minste 50% van de geleden en te lijden letselschade vergoed. Dit is opgenomen in de Wet. Is er sprake van ernstig letsel of zijn de gevolgen voor u als letselschadeslachtoffer groot? Dan is er veelal recht op een letselschadevergoeding van 75% of 100%.

Is uw kind aangereden op de fiets? Dan wordt de letselschade altijd volledig vergoed door de WAM- verzekeraar van de auto.

Uiteraard ontvangt u ook een volledige letselschade vergoeding als u geen schuld aan het ongeval heeft. Al uw letselschade wordt dan vergoed. Deze schade bestaat uit alle kosten die u maakt, inkomensschade en smartengeld.

Wilt u meer informatie over een schade vergoeding bij een fietsongeluk? Onze letselschade advocaat in Zwolle en omstreken beantwoordt uw vragen en staat u bij als het gaat om het verhalen van letselschade. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Onze letselschade specialisten zijn er graag voor u!

Icon

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade. Onze letselschade advocaten helpen alleen letselschade slachtoffers. Wij staan dus geen verzekeraars bij! En met meer dan 15 jaar ervaring weet u zeker dat u geholpen wordt door een echte specialist als het om het verhalen van letselschade gaat.

De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten zijn aangesloten bij de Orde van advocaten. Daarnaast is uw letselschade advocaat in Zwolle aangesloten bij de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Bent u als fietser aangereden in Zwolle en wilt u uw letselschade verhalen? Neem dan contact met ons op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar