Bent u in Amersfoort op zoek naar een letselschade advocaat?
Uw letselschade advocaat in Amersfoort helpt kosteloos!

Letselschade advocaat Amersfoort

Bent u in Amersfoort op zoek naar een ervaren en deskundige letselschade advocaat? Dan is het goed om te weten dat de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten voor u klaar staan met raad en daad! Want bij Brugman Letselschade Advocaten adviseren wij u niet alleen, uw letselschade advocaat in Amersfoort gaat ook direct voor u aan het werk. Wij nemen alle financiële zorgen na een ongeval in Amersfoort voor u uit handen en zorgen ervoor dat uw letselschade in Amersfoort volledig gecompenseerd wordt.

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat Amersfoort? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 of stuur ons een mail. Chatten kan ook, iedere dag van 9.00 uur tot 22.00 uur, ook in het weekend!

Ontdek de diverse manieren waarop Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort u van dienst kan zijn: 

 • Letselschade advocaat Amersfoort
 • Letselschade vergoeding na een ongeval
 • Waaruit bestaat een letselschadevergoeding?
 • Verkeersongeval in Amersfoort
 • Letselschade door een whiplash
 • Bedrijfsongeval in Amersfoort
 • Ongeval met dier in Amersfoort
 • Letselschade door gebrekkige weg of stoep
 • Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort

Wat vinden anderen van onze letselschade advocaten?

Uiteraard gaat u niet zomaar met een letselschade advocaat in zee maar wilt u weten wat anderen over uw letselschade advocaat zeggen. Hieronder vindt u een aantal recente reviews over ons kantoor.

Jacob 075Jacob 075
16:05 15 Jan 24
Echt een top bureau! Ik ben Zeer tevreden met mevrouw Hajar el Haddad. Ze is altijd erg betrokken geweest en gaat door tot de beste resultaat wordt behaald! Ook op momenten dat ik niet wist welke kant ik op moest, is mevrouw El Haddad er altijd voor mij geweest. 1 ding is zeker. Met mevrouw Haddad als advocaat sta je er nooit alleen voor en hoef je niet om te kijken. In letsel zaken is het naar mijn mening vooral belangrijk dat er iemand aan je zij staat die vecht tot het einde. Iemand die zich niet klein laat maken, en dapper strijd net of het haar/zijn eigen zaak is. Dit is bij mevrouw El Haddad zeker het geval. Ik wens niemand een ongeluk toe, maar als het je overkomt is mevrouw el Haddad de advocaat die je nodig hebt. Dat garandeer ik je!
Willem NourisWillem Nouris
09:03 11 Dec 23
Mijn vakantie naar Spanje nam een plotse wending toen ik een auto-ongeval meemaakte. Ik heb mijn vakantie moeten staken en ben helaas terug naar huis moeten gaan.Jurist MooyMan&Partners in arm genomen maar naar enige tijd kwamen ze er achter dat de zaak te groot voor hun was. Toen zoeken naar letselschade juristen en bij de heer Blanken terecht gekomen.Ik ben erg blij en opgelucht dat de heer Blanken mijn zaak wilde aannemen.De communicatie verliep vlot en hij hield mij goed op de hoogte van het verloop van de zaak. Met een mooi resultaat aan het einde.
T.H.OT.H.O
08:36 24 May 23
In één woord ''GEWELDIG''!!!Ik word sinds kort bijgestaan door W.Blanken (Willem Blanken Law) en wat een verademing!Letterlijk mijn redder in Nood!Na 3 jaar lang getouwtrek en niet begrepen, niet gehoord, niet gesteund en niet (echt) geholpen te worden door diverse ''lestelschadespecialisten'' de overstap gemaakt naar ''Brugman Letselschade Advocaten''.Tot de dag van vandaag ben ik hen (als zelfstandig ondernemer) eeuwig dankbaar dat ze mij hebben gekoppeld aan Dhr. W.Blanken en zijn zeer bekwame team van ( o.a. medisch en financieel) experts!!!Niet alleen heb ik nu rust, duidelijkheid, steun, (echte) hulp en perspectief in de gehele situatie, maar het aller belangrijkste is dat ik nu exact krijg waar ik recht op heb en Dhr. Blanken (in tegenstelling van de div. letselschadespecialisten) puur en alleen voor mijn belangen vecht en strijdt!Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar (echte) hulp, duidelijkheid, rust en perspectief omtrent het (juridische en financiële) gedeelte van zijn of haar letselschadezaak!Je word (echt) gehoord, (echt) geholpen en (echt) begrepen!!
silvana ijsendijksilvana ijsendijk
17:27 18 Apr 23
Zeer positieve ervaring met dit advocatenkantoor. Heel fijn contact over en weer. Medewerkers heel kundig en professioneel.
Björn LanserBjörn Lanser
19:10 23 Feb 23
Gewoon top!
jakub jaszczukjakub jaszczuk
17:49 04 Jan 23
Zeer betrouwbaar, professioneel en nauwkeurig. Veel dank aan het hele team.
elly uitslagerelly uitslager
09:58 22 Oct 22
Top advocaten,hele goede contacten over en weer, Charlotte dankjewel voor alles je bent een topper en Friso dankjewel dat je mij attent maakte op de mogelijkheden.
Goede ervaring, professioneel en duidelijk.De medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt! Kortom, positieve ervaring. Voornamelijk mevrouw El Haddad heeft mijn dossier behandeld! Ze geven jou zaak de aandacht die het verdiend. Mvg V
C ÖC Ö
21:29 28 Apr 22
Ik heb een positieve ervaring met dit advocaten kantoor.Mevrouw El Haddad heeft mij geholpen bij mijn letselschadezaak na een auto ongeluk. Ze is erg deskundig, vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar zowel per e-mail als telefonisch en heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Ik raad Mevrouw El Haddad dan ook zeer zeker aan.Heel erg bedankt voor alles!!
Tobias MoonTobias Moon
17:34 28 Jan 22
Absoluut ongelofelijk! Ik ben overgestapt naar Brugman Letselschade na een zeer teleurstellende ervaring bij een ander advocatenkantoor. Het verschil in service, bekwaamheid en professionaliteit was ongelooflijk. Ik zou niet aarzelen om dit bedrijf aan te bevelen. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn zaak, werd goed geadviseerd en had altijd het gevoel dat ik een sterke en ervaren bondgenoot aan mijn zijde had.Ik kan Mvr El Haddad en haar collega's niet genoeg aanbevelen of bedanken! Heel veel, heel veel dank 🙂
Roos van WinkelRoos van Winkel
10:19 09 Aug 17
Goede ervaring, professioneel en duidelijk. Gewoon normaal en niet met veel gedoe, de medewerkers zijn vriendelijk en regelen snel waar je recht op hebt, ook mijn werkgever hebben ze geholpen hun loonschade te verhalen. Kortom, positieve ervaring.
js_loader

Lees hier meer reviews van onze letselschade advocaten!

Letselschade advocaat in Amersfoort nodig? Wij helpen kosteloos!

Een ongeval komt altijd onverwachts, het gevolg is dat uw leven van het ene op het andere moment verandert. U heeft pijn door het letsel en bent beperkt op het gebied van werk en uw huishouden. Deze beperkingen zorgen voor kosten en schade. Dit noemen wij letselschade. Als het ongeval buiten uw schuld is gebeurd, dan kan het zijn dat u uw letselschade in Amersfoort vergoed kan krijgen. Dit is het geval als een ander verantwoordelijk is voor het ontstaan van het ongeval. 

Bij Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort helpen wij u graag bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij. Uw letselschade advocaat in Amersfoort zorgt dat uw letselschade voortvarend en volledig vergoed wordt. Dit doen wij volledig kosteloos voor u. Net als uw letselschade verhalen wij de kosten voor rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Zo maakt u dus geen kosten voor de rechtsbijstand van uw letselschade advocaat Amersfoort.

Het verhalen van letselschade is niet eenvoudig. Met name  rechtsbijstandverzekeraars en letselschadebureaus in Amersfoort en omstreken hebben niet de vereiste kennis. Neemt u daarom altijd een letselschade advocaat in Amersfoort in de arm. Dan weet u zeker dat u met een professionele partij te maken heeft.

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij nemen direct contact met u op en zorgen dat u volledig schadeloos wordt gesteld.

De heer mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat
mr. Friso Brugman
Senior letselschade advocaat en kantooreigenaar

Oprichter van het kantoor en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor ondernemers en zwaar letsel.

Contact

Gertjan Pranger
Letselschade advocaat

Gertjan is aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgestudeerd en door zijn vergaarde ervaring is hij de gedreven advocaat die u zoekt bij het verhalen van letselschade.

Contact

Chiraaze Moustaïne
Letselschade advocaat

Chiraaze is als letselschade advocaat werkzaam. Chiraaze staat voor rechtvaardigheid. Zij zet zich in om de scheve verhouding tussen het slachtoffer en de verzekeraar in balans te brengen

Contact

Letselschade vergoeding na een ongeval

Bij letselschade denkt u misschien als eerste aan medische kosten en kosten voor de hulp van verpleging en verzorging. Maar letselschade is veel omvangrijker. Zo valt naast alle kosten ook het verlies aan verdienvermogen onder letselschade. Een ongeval kan namelijk leiden tot verminderde werkuren of zelfs volledige arbeidsongeschiktheid. Vaak wordt u het eerste jaar door uw werkgever doorbetaald, maar onregelmatigheidstoeslagen (ORT) vallen hier vaak niet (volledig) onder. Na één jaar arbeidsongeschiktheid mag uw werkgever uw salaris met 30% verminderen. Het tekort dat dan ontstaat, noemen wij een verlies aan verdienvermogen.

Het gaat bij letselschade dus om veel meer dan alleen kosten. Des te meer reden om uzelf goed te laten voorlichten. Vraagt u daarom eens een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan met uw letselschade advocaat Amersfoort. In een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij uw letselschade advocaat Amersfoort op kantoor bespreken wij het ongeval dat u is overkomen en wat hiervan de gevolgen zijn. Vervolgens geven wij u een advies dat wij ook voor u op schrift stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waar u recht op heeft.

Waaruit bestaat een letselschadevergoeding?

Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Verlies van inkomen en pensioen
 2. Het eigen risico van uw zorgverzekering
 3. Eigen bijdragen voor behandelingen en medicijnen
 4. Hulp in het huishouden
 5. Mantelzorg
 6. Een studievertraging
 7. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 8. Revalidatiecentrum daggeldvergoeding
 9. Onderhoudskosten huis en tuin
 10. Smartengeld

Verkeersongeval in Amersfoort

Amersfoort, het centrum van Nederland, kampt met toenemende verkeersdrukte en als gevolg daarvan zijn er geregeld verkeersongevallen. In 2015 werden 1013 ongevallen geregistreerd in Amersfoort, waarbij 243 mensen gewond raakten en 141 mensen naar het ziekenhuis werden gebracht. Helaas vielen er in datzelfde jaar ook 3 dodelijke slachtoffers. 

Als u betrokken bent bij een verkeersongeval in Amersfoort, kunnen de gevolgen nare blijvende klachten en beperkingen hebben. Neem contact op met uw letselschade advocaat Amersfoort voor advies over het verhalen van uw letselschade en het verkrijgen van een passende schadevergoeding.

Hersenletsel na een ongeluk

Helaas zien wij naast whiplash ook vaak slachtoffers met hersenletsel als gevolg van een verkeers- of bedrijfsongeval. Dit letsel kan ernstig en blijvend zijn, wat iemands leven volledig verandert. Veel voorkomende schadeposten bij hersenletsel zijn behoefte aan verzorging, arbeidsongeschiktheid en hulp in het huishouden.

Bij hersenletsel na een verkeers- of bedrijfsongeval spreken wij van posttraumatisch hersenletsel. Friso W. Brugman, letselschade advocaat in Amersfoort, is bij Brugman Letselschade Advocaten de juiste persoon om u te helpen bij het verhalen hiervan. Hij helpt jaarlijks meerdere slachtoffers van mild tot ernstig hersenletsel. Samen met zijn medisch adviseur zorgt hij ervoor dat mensen met posttraumatisch hersenletsel de best mogelijke begeleiding krijgen, zowel op medisch gebied als bij het verhalen van letselschade.

Is bij u na een verkeers- of bedrijfsongeval hersenletsel vastgesteld? Neem dan contact op met Friso W. Brugman van ons kantoor voor een kosteloze en vrijblijvende adviesafspraak. U kunt ons bereiken via 0800 278 4626 (gratis) of per e-mail. Wij helpen u graag!

Hoe claim je schadevergoeding  na een verkeersongeval in Amersfoort

Als iemand anders verantwoordelijk is voor het verkeersongeval in Amersfoort, dan is die persoon of diens verzekeraar verplicht om uw letselschade te vergoeden. Dit geldt ook als u als voetganger of fietser (deels) verantwoordelijk bent voor het ongeval met een auto, scooter of motor. Dit recht is gebaseerd op de Wegenverkeerswet 1994, waarin staat dat een gemotoriseerd voertuig dat een ongemotoriseerde aanrijdt (voetganger, fietser), in de meeste gevallen verplicht is om 50% van de letselschade te vergoeden.

Als uw kind jonger is dan 14 jaar en aangereden wordt door een auto of brommer, dan heeft u recht op volledige vergoeding van de letselschade op basis van de Wegenverkeerswet 1994.

Niet alleen het slachtoffer van het verkeersongeval heeft recht op een schadevergoeding. Als u getuige bent geweest van het ongeval en hierdoor psychische klachten heeft, heeft u recht op volledige vergoeding van uw letselschade op basis van een onrechtmatige daad jegens u gepleegd. Dit wordt ook wel shockschade genoemd. Vanaf 1 januari 2019 hebben bepaalde groepen mensen ook recht op affectieschade. Meer informatie hierover vindt u op onze website of neem contact op met uw letselschade advocaat in Amersfoort.

Letselschade door een whiplash

Een achterop aanrijding is een van de meest voorkomende oorzaken van letsel in het verkeer, met name letsel aan de nek. Wij spreken dan van een whiplash. Deze wordt veroorzaakt doordat uw nek door de achterop aanrijding een voorwaartse beweging maakt gevolgd door een achterwaartse beweging. Uw nek loopt hierbij letsel op, een whiplash.

Er zijn verschillende soorten whiplash. De meeste zijn binnen 1 jaar voorbij. Maar helaas zorgt een deel van de whiplashes voor blijvende klachten en beperkingen, bijvoorbeeld in uw werk of thuis, in het huishouden of bij het klussen. En u kunt veel klachten ondervinden van een whiplash, zoals naast nek- en schouderpijn ook concentratieproblemen, vergeetachtigheid, uitstraling naar uw armen, handen en vingers en misselijkheid. Whiplash klachten kunnen dan ook ernstig zijn met letselschade tot gevolg.

Verhalen letselschade bij whiplashklachten

In de praktijk blijkt het verhalen van letselschade na een verkeersongeval met als gevolg een whiplash niet eenvoudig. Medisch adviseurs van verzekeraars stellen zonder uitzondering dat het bij een whiplash gaat om tijdelijke klachten die binnen enkele maanden weer geweken moeten zijn. Helaas weet uw letselschade advocaat Amersfoort wel beter. Wij stonden immers al honderden whiplash slachtoffers bij en weten dat een whiplash tot langdurige en zelfs chronische klachten en beperkingen kan leiden.

Bij Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in het verhalen van letselschade bij een whiplash. Wij zien vaak dat de kennis op het gebied van whiplash bij letselschadebureaus en rechtsbijstandverzekeraars ontbreekt. Onze letselschade advocaat Amersfoort voert daarom kosteloos een second opinion voor u uit als uw letselschade dossier niet zo wordt behandeld als u zou willen. Neem hiervoor contact met ons op.

Is u een verkeersongeval met een whiplash overkomen? Uw letselschade advocaat Amersfoort helpt u graag. Bel 0800 278 4626(gratis) of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat uw letselschade na een whiplash alsnog volledig op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar verhaald wordt

Bedrijfsongeval in Amersfoort

Op het werk gebeuren veel ongevallen, jaarlijks zo’n 200.000 in Nederland met meer dan 1 dodelijk slachtoffer per week. In Amersfoort gebeuren ook veel bedrijfsongevallen, waarbij de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk is voor de letselschade van de werknemer. 

Werkgevers zijn meestal verzekerd tegen bedrijfsongevallen en de letselschade claim wordt dan doorgaans doorgestuurd naar de aansprakelijkheidsverzekeraar van de werkgever. Uw letselschade advocaat Amersfoort helpt u bij het regelen van de vergoeding van de letselschade. 

Het is verstandig om uw werkgever aansprakelijk te stellen als u letsel heeft opgelopen bij een bedrijfsongeval. Als u hierbij hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 0800 278 4626 (gratis) of te mailen.

Hoe claim je schadevergoeding na een bedrijfsongeval?

Is u in Amersfoort en omstreken een bedrijfsongeval overkomen? Dan is de werkgever in bijna alle gevallen verplicht uw letselschade te vergoeden. Op basis van de wet dient hij namelijk te voorkomen dat u een ongeval op het werk overkomt. Gebeurt er dan toch een ongeluk, dan is de werkgever aansprakelijk als hij niet aan de zorgplicht heeft voldaan. Uit de praktijk blijkt dat een werkgever meestal niet aan deze zware verplichting voldoet. Daarom ontvangt u bij een arbeidsongeval bijna altijd een letselschadevergoeding!

Ongeval met dier in Amersfoort

Bent u aangevallen en/ of gebeten door een hond? Of bent u van een paard gevallen of kreeg u een schop van een paard en is iemand anders bezitter van het dier? Dan heeft u recht op een vergoeding van uw letselschade. De bezitter van het dier, of dit nu een hond of een paard is, dient namelijk op grond van de wet de letselschade die het dier veroorzaakt te vergoeden.

Wij maken veel ongevallen mee waar dieren bij betrokken zijn. Letsel als gevolg van een gedraging van een dier kan ernstig zijn met letselschade tot gevolg. Schakelt u daarom na een schade- incident met een dier uw letselschade advocaat Amersfoort in. Wij helpen u graag en volledig kosteloos! Neem contact met ons op, wij zijn er voor u.

Icon

Letselschade door gebrekkige weg of stoep

Bent u op straat gevallen over een losliggende of omhoog staande stoeptegel? Dan kan de wegbeheerder aansprakelijk zijn. Uw letselschade advocaat Amersfoort onderzoekt dit graag voor u. Wij doen onderzoek naar de toedracht en stellen indien mogelijk de wegbeheerder aansprakelijk. Dit kan een gemeente of provincie zijn, maar ook een onderneming of bedrijf. Uw letselschade advocaat Amersfoort zoekt dit kosteloos voor u uit en onderzoekt of wij uw letselschade voor u als gevolg van een gebrekkige weg of stoep kunnen verhalen.

Bent u gevallen op de weg of stoep? Neem contact op met uw letselschade advocaat Amersfoort. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

Brugman Letselschade Advocaten Amersfoort

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij hebben letselschade advocaten in Amersfoort, maar ook voor een letselschade advocaat in Utrecht kunt u bij ons terecht. Uw letselschade advocaat Amersfoort is altijd lid van de Orde van Advocaten en de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Bij ons weet u dus zeker dat u in goede handen bent bij het verhalen van uw letselschade.

Is u een verkeersongeval, hondenbeet of bedrijfsongeval in Amersfoort overkomen en wilt u de schade in Amersfoort verhalen? Bel 0800 278 4626 voor kosteloos advies of het gratis verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Bezoekadres

Brugman Letselschade Advocaten
Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum (Noord-Holland)

Spreeklocatie Hoorn

Gebouw Startwijzer
Nieuwe Steen 44
1625 HV Hoorn

Spreeklocatie Alkmaar

Smart Business Center
Comeniusstraat 2a
1817 MS Alkmaar

Postadres

Brugman Letselschade Advocaten
Postbus 10
1687 ZG Wognum

Spreeklocatie Almere

WTC Almere TMOO
P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere

Spreeklocatie Eindhoven

Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Spreeklocatie Enschede

Capitool 10
7521 PL Enschede

Spreeklocatie Arnhem

Mr. B.M. Telderstraat 7
6842 CT  Arnhem

Spreeklocatie Groningen

Martini
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Spreeklocatie Den Haag

Centraal Station
Koningin Julianaplein 10
2595 AA Den Haag

Spreeklocatie Utrecht

Business Park
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Spreeklocatie Rotterdam

Willemswerk
Boompjes 40
3011 XB Rotterdam

Spreeklocatie Amsterdam

Amstel
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam – Duivendrecht

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar