Brugman Letselschade Advocaten helpt u 100% kosteloos bij letselschade!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Baarn?

Letselschade advocaat Baarn

Als lichamelijke klachten of mentale klachten het gevolg zijn van een verkeersongeval of bedrijfsongeval, dan spreken wij van letsel. Lijdt u door het letsel schade, dan is er sprake van letselschade, bijvoorbeeld omdat u arbeidsongeschikt bent geraakt door een aanrijding of bedrijfsongeval. Een letselschade advocaat in Baarn helpt u kosteloos bij het verhalen van uw letselschade.

In het geval van een auto-ongeluk of een fietsongeluk is er in de meeste gevallen recht op een letselschadevergoeding. Uiteraard als u van achteren wordt aangereden. Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden? Dan is er altijd recht op een letselschadevergoeding. Ook bij een eigen verkeersfout!

In het geval van een bedrijfsongeval spreken wij van werkgeversaansprakelijkheid. Op werkgevers rust namelijk een bijzonder zware zorgplicht. Deze brengt met zich mee dat een werkgever vrijwel altijd aansprakelijk is voor letselschade door een ongeval op het werk.

Naast een verkeersongeval of arbeidsongeval kan letselschade ontstaan door een hondenbeet of val over straat. Ook dan is er in de meeste gevallen recht op een letselschade vergoeding. Wilt u weten wat een letselschade advocaat in Baarn van Brugman Letselschade Advocaten voor u kan betekenen? Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht voor het kosteloos verhalen van uw letselschade in Baarn.

Icon

Kosteloos letselschade claimen in Baarn

Bij letselschade claimen komt veel kijken. U dient de aansprakelijke partij te vinden en deze aansprakelijk stellen. Dit gebeurt door middel van een aansprakelijkstelling. is de aansprakelijkheid erkend? Dan krijgt u te maken met een letselschade jurist van een letselschade verzekeraar. Deze letselschade specialisten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van letselschade. Daarom is het belangrijk dat u ook zelf een letselschade advocaat in de arm neemt. De wetgever is zich dit goed bewust geweest en geeft recht op een kosteloze letselschade advocaat als u door een ander letselschade lijdt.

Uw letselschade advocaat in Baarn werkt dus kosteloos voor u om de schade op de aansprakelijke persoon te verhalen. Deze schade bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten (smartengeld). De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

 • Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 • Medische kosten zoals het eigen risico en fysiotherapiekosten
 • Reiskosten
 • Kosten voor verpleging en verzorging
 • Onderhoudskosten huis en tuin
 • Studievertraging

Smartengeld is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en ontsierende littekens. Maar ook psychische klachten zoals een post traumatische stress stoornis vallen onder het smartengeld.

Wilt u weten waar u recht op heeft na een verkeersongeluk of een ongeluk op het werk? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Baarn van Brugman Letselschade Advocaten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor letselschade claimen.

Icon

Verkeersongeval in Baarn

Een auto-ongeluk, fietsongeluk of een aanrijding als voetganger kan grote gevolgen hebben. Er is sprake van letsel waarbij het kan gaan om licht letsel, maar ook om zwaar lichamelijk letsel als hersenletsel, een whiplash of dwarslaesie. Omdat letsel door een verkeersongeval veel voorkomt, zijn auto’s en andere motorvoertuigen verplicht verzekerd tegen aansprakelijkheid. Dit op grond van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen.

Bij een kop-staart botsing waarbij u van achteren bent aangereden is het duidelijk dat uw schade vergoed wordt. Maar ook bij een eenzijdig verkeersongeval is letselschade claimen mogelijk, namelijk op grond van een schade inzittendenverzekering. En passagiers kunnen letselschade claimen op grond van een bijzondere regeling.

Bent u als fietser aangereden of als voetganger aangereden door een auto? Dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding. Niet alleen als u als voetganger op het zebrapad aangereden bent, maar ook als u zelf een verkeersfout maakt! Dit is in artikel 185 van de Wegenverkeerswet geregeld. U ontvang bij eigen schuld aan het ongeval ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Op grond van de billijkheidcorrectie kunt u zelfs 100% letselschade claimen! Kinderen tot 14 jaar krijgen altijd een volledige letselschade vergoeding.

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval in Baarn

Een gevaarlijke machine, een gladde vloer of een aanrijding met een heftruck. Een bedrijfsongeval kan diverse oorzaken hebben met letselschade tot gevolg. Het gaat vaak om zwaar lichamelijk letsel zoals een gebroken arm, enkelletsel, geamputeerde vingers of hersenletsel. De schade door het arbeidsongeval kan enorm zijn, zeker als u arbeidsongeschikt bent door het ongeluk op het werk.

In artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek is opgenomen dat werkgevers moeten zorgen dat u veilig uw werk kunt doen. Gebeurt er toch een bedrijfsongeval, dan is de werkgever aansprakelijk. Dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd.

U hoeft als letselschade slachtoffer alleen te bewijzen dat u tijdens het werk een bedrijfsongeluk is overkomen. De werkgever moet dan bewijzen dat hij aan zijn (zware) zorgplicht heeft voldaan. Hier slaagt een werkgever bijna nooit in.

Werkgevers zijn meestal verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade wordt dan door de letselschade verzekeraar vergoed.

Contact met uw letselschade advocaat in Baarn

Lijdt u letselschade door een aanrijding, ongeval op het werk of bent u gebeten door een hond? Onze letselschade advocaten in Baarn verhalen uw letselschade kosteloos. Bij ons werkt geen no cure no pay advocaat die een percentage van uw schadevergoeding berekend. Wij werken volledig kosteloos en verhalen de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke partij!

Bel 0800 278 46 26 of vul het contactformulier in voor het verhalen van uw letselschade. Wij helpen u graag!

Friso Brugman

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar