Lijdt u schade in Brunssum door een verkeerongeval, arbeidsongeval of hondenbeet?
Onze letselschade advocaten helpen u altijd kosteloos!

Letselschade advocaat Brunssum

Het zal je maar overkomen, een ongeval op het werk of een verkeersongeval. Dan verandert er van het een op het andere moment van alles. Opeens ervaart u medische klachten en bent u niet in staat te werken en maakt u kosten.

Het is dan fijn dat de financiële afwikkelingen van het ongeval voor u uit handen wordt genomen door een letselschade advocaat in Brunssum. Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u graag.

Brugman Letselschade Advocaten staat voor jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van letselschade. Of het nu gaat om een auto-ongeval, een fietsongeluk of een scooterongeluk, onze letselschade advocaten in Brunssum staan voor u klaar. Wij zorgen dat de tegenpartij aansprakelijk wordt gesteld. Ook regelen wij een voorschot voor u. Zo hoeft u geen schade voor te schieten.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand bij letselschade in Brunssum

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij kosteloos voor u, altijd! Geen kleine lettertjes of voorwaarden, gewoon kosteloos. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u voor hoge advocaatkosten komt te staan. Wij verhalen onze kosten namelijk gewoon op de aansprakelijke partij!

Er zijn ook no cure no pay advocaten en letselschade juristen die op basis van no cure no pay werken. U betaalt dan een percentage van uw schade. Dit is echter bijna nooit nodig! Op grond van de wet is de aansprakelijke partij namelijk gehouden uw schade te betalen. Bel met uw letselschade advocaat in Brunssum voor advies, wij adviseren u graag op het gebied van letselschade en no cure no pay.

Icon

Letselschade na verkeersongeval Brunssum

De N300 is misschien wel de bekendste weg in Brunssum en omgeving. Een weg waar helaas ook de nodige verkeersongevallen gebeuren. Maar ook in de bebouwde kom komen geregeld auto-ongelukken en fietsongelukken voor. Het is dan de vraag of er een partij is bij wie u letselschade kunt claimen.

Verkeersslachtoffers worden goed beschermd in Nederland. Er is eigenlijk altijd wel een verzekeraar waar een beroep op gedaan kan worden. Het gaat dan met name om een WAM- verzekeraar of een svi- verzekeraar.

WAM staat voor Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen. Ieder motorvoertuig is in Nederland verplicht verzekerd. Als u dan in de auto aangereden bent door een ander, dan heeft u grond van deze verzekering recht op een letselschade vergoeding. Dit geldt ook als u als fietser aangereden wordt. Maar ook als u bij een fietsongeluk met een auto aangereden wordt en u maakt zelf een verkeersfout, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Er is ook een speciale regeling, de schuldloze derde regeling. Op basis van die regeling krijgen passagiers recht op een letselschade vergoeding. Dus ook als u bij iemand in de auto zit die een verkeerfout heeft gemaakt.

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval in Brunssum

Een van een steiger, een defecte machine of een gladde vloer. Als u een bedrijfsongeval in Brunssum is overkomen, dan is er meestal recht op een schadevergoeding. In de wet is namelijk opgenomen dat er een zware zorgplicht rust op de werkgever. Als letselschadeslachtoffer hoeft u enkel te bewijzen dat u tijdens het werk een ongeval is overkomen en hieraan letsel heeft overgehouden.

Wilt u weten of er sprake is van werkgeversaansprakelijkheid? Neemt u dan contact met uw letselschade advocaat Brunssum. Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Uw letselschade advocaat in Brunssum helpt u graag. Bel 0800 2784626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar