Lijdt u letselschade door een ongeval en wilt u uw letselschade verhalen?
Onze letselschade advocaten helpen u graag in de regio Culemborg!

Letselschade Advocaat Culemborg

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeluk, een ongeval op het werk of thuis? Dan heeft u mogelijk recht op een letselschadevergoeding. Onze letselschade advocaten claimen uw schade op de aansprakelijke partij of bijvoorbeeld de schade-inzittendenverzekering. En dit doen wij altijd kosteloos voor u! Want de kosten verhalen wij op de letselschade verzekering.

Icon

Bent u op zoek naar een letselschade expert na een ongeluk in Culemborg en omstreken? Neem dan contact op met Brugman Letselschade Advocaten. Wij zijn er graag voor u als u ons nodig heeft. Uw letselschade advocaat zorgt ervoor dat uw schade gecompenseerd wordt terwijl u revalideert en herstel van het u overkomen ongeval.

Wilt u ook kosteloze hulp bij het verhalen van uw letselschade? Neem dan contact met ons op. Wij berekenen u letselschade en het smartengeld en zorgen direct voor een voorschot zodat u geen kosten en schade hoeft voor te schieten.

Kosteloze rechtsbijstand in Culemborg

Bij Brugman Letselschade advocaten werken wij altijd 100% kosteloos voor u. De kosten van rechtsbijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij. Dit is vaak een letselschade verzekeraar. Bij ons werken geen no cure no pay advocaten. U betaalt dus niet een deel van uw letselschadevergoeding aan ons. Wij werken echt volledig kosteloos!

Icon

Letsel door verkeersongeval in Culemborg

Bent u betrokken geraakt bij fietsongeval, auto ongeluk of een scooterongeval? Als u hierbij letsel oploopt dan is er bijna altijd recht op een letselschade vergoeding. Ook bij een eenzijdig verkeersongeval en omdat omstandigheden zelfs bij eigen schuld!

Indien een ander bij u achterop rijdt dan heeft u natuurlijk recht op een compensatie van uw schade. Dit is in de wet ook zo geregeld. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u mogelijk een beroep doen op een schade-inzittendenverzekering. Ook als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt. En passagiers kunnen aanspraak maken op een letselschadevergoeding op grond van een bijzondere regeling, de “schuldloze derde regeling” genaamd.

Fietsers en voetgangers worden extra beschermd door de wetgever. Dit omdat u op de fiets op lopend extra kwetsbaar bent in het verkeer. Daarom ontvangt u ook een schadevergoeding als u zelf een verkeersfout maakt! U ontvangt dan ten minste 50% van uw letselschade vergoed. Bent u dus als fietser aangereden door een auto of scooter? Dan is er recht op een letselschadevergoeding.

Icon

Ongeval op het werk in Culemborg? Claim uw letselschade!

Is u op het werk een ongeval overkomen? Indien de werkgever niet voldoet aan zijn zware zorgplicht dan is er sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Deze zorgplicht houdt in dat de werkgever:

 1. Voldoende toezicht houdt
 2. Zorgt dat u uw werk veilig kunt doen
 3. Machines en gereedschap in orde is
 4. Er voldoende (veiligheids)instructies zijn gegeven.

In de praktijk voldoen werkgevers niet aan deze verplichtingen en is zij gehouden uw letselschade te vergoeden. Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding na een bedrijfsongeval? Uw letselschade advocaat in Culemborg adviseert u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Culemborg

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar