Lijdt u schade door een ongeval in Geleen en wilt u kosteloze rechtsbijstand?
Neem contact op met onze letselschade advocaten, wij helpen u graag!

Letselschade advocaat Geleen

Een ongeluk vindt altijd onverwacht plaats. Of het nu gaat om een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een andere gebeurtenis, wanneer u hierbij letsel oploopt, heeft een ongeval grote gevolgen voor u en uw omgeving! Het is dan fijn als iemand uw belangen behartigt bij het verhalen van de schade. Zo kunt u zicht richten waar het om gaat, uw herstel.

Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met letselschadeclaims. Maar ook bij overlijdensschade kunt u bij uw letselschade advocaat in Geleen terecht. En wij helpen u 100% kosteloos. De kosten worden vergoed door de letselschade verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Woont u in Geleen en omstreken en wilt u uw belangen bij letselschade laten behartigen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat? neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Letselschade vergoeding claimen in Geleen

Uw letselschade advocaat in Geleen helpt u graag bij het verhalen van uw letselschade. Deze schade bestaat uit de kosten die u maakt, inkomensschade en smartengeld. Bij letsel heeft u op al deze schade recht. Maar letselschade is heel persoonlijk. Daarom bespreekt uw letselschade advocaat in Geleen de gevolgen die het ongeval voor u heeft. Dit doen wij gewoon bij u thuis. Wel zo prettig als u een ongeval met letsel is overkomen!

Wij nemen samen met u alle schadeposten door. Dit kan inkomensschade zijn, medische kosten en hulp in het huishouden. Vervolgens zal uw letselschade advocaat een aansprakelijkstelling opstellen en een voorschot voor u claimen, zo hoeft u geen kosten voor te schieten en blijft schade niet voor uw eigen rekening.

Icon

Letselschade door verkeersongeval Geleen

De A2 en A76 zijn wegen in en rondom Geleen waar veel auto ongelukken gebeuren. Maar ook in de bebouwde kom gebeuren verkeersongevallen zoals fietsongevallen en scooterongevallen. Als u hierbij letsel oploopt, dan is er sprake van letselschade.

In de meeste gevallen wordt letselschade na een verkeersongeval vergoed door een letselschade verzekeraar. Dit kan een aansprakelijkheidsverzekeraar zijn, maar ook een schade-inzittendenverzekering. Bijvoorbeeld bij een eenzijdig verkeersongeval.

Is er een aansprakelijke partij? Dan wordt uw letselschade uiteraard vergoed. Maar wist u dat als u als fietser aangereden wordt u ook recht heeft op compensatie van uw letselschade bij eigen schuld? Rijdt u met de fiets door rood licht of verleend u geen voorrang? Dan ontvangt u toch tenminste 50% van uw letselschade vergoed! Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden wordt!

Lijdt u schade door een ongeval in het verkeer? Laat u adviseren door uw letselschade advocaat in Geleen. Een letselschade advies is altijd vrijblijvend en uw letselschade na een verkeersongeval verhalen wij altijd 100% kosteloos!

Icon

Een bedrijfsongeval in Geleen? Claim uw letselschade!

Het zal je maar gebeuren, een bedrijfsongeval met letsel. Hierdoor kunt u niet werken en u maakt kosten. Misschien bent u zelfs voor langere tijd arbeidsongeschikt. Wie betaalt in dit geval uw kosten en wie betaalt uw salaris door? Het zijn vragen die onze letselschade advocaten in Geleen vaak krijgen.

Bij een arbeidsongeval is de werkgever meestal aansprakelijk, dit wordt werkgeversaansprakelijkheid genoemd. Omdat werkgevers vaak verzekerd zijn, dient u de letselschade claim via de werkgever bij een letselschade verzekeraar in. Uw werkgever merkt dus in de meeste gevallen niks van de aansprakelijkstelling.

Op grond van de wet rust er een zware zorgplicht op de werkgever. Deze houdt in dat de werkgever alles moet doen om een ongeval te voorkomen. In de praktijk blijkt dat aan deze eisen bijna nooit voldaan wordt en de werkgever dus schadeplichtig is.

Lijdt u schade door een bedrijfsongeval en wilt u uw schade verhalen? Uw letselschade advocaat in Geleen regelt het voor u, 100% kosteloos! Neem contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek.

Letsel door hondenbeet of val door gebrek in de weg

Naast een verkeersongeval en bedrijfsongeval zijn er vele andere gebeurtenissen waarbij u letsel kunt oplopen. Bijvoorbeeld een hondenbeet of een val door een gebrekkige weg. Ook in deze gevallen kunt u terecht bij uw letselschade advocaat in Geleen.

Bent u door een hond gebeten of gevallen over een stoeptegel of door een gat in de weg? Onze letselschade specialisten helpen u graag en 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Geleen

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar