Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en lijdt u hierdoor letselschade?
Onze letselschade advocaten helpen u in Oldenzaal kosteloos!

Letselschade advocaat Oldenzaal

Brugman Letselschade Advocaten is specialist in het verhalen van letselschade. Onze letselschade advocaten verhalen schade voor slachtoffers van een ongeval in het verkeer en op het werk. Maar ook voor letsel door een hondenbeet of een val door een slecht weg kunt u bij ons terecht.

Uw letselschade advocaat in Oldenzaal is lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Daarnaast zijn wij verbonden aan de Nederlandse Orde van Advocaten. Voor u de garantie dat u wordt geholpen door een deskundige en betrouwbare belangenbehartiger.

Icon

Uw letselschade advocaat in Oldenzaal helpt u kosteloos!

Bij Brugman Letselschade Advocaten helpen wij u gratis van een ongeval. De aansprakelijke partij of svi-verzekering betaalt de kosten van rechtsbijstand. Er zijn ook letselschade juristen en letselschade bureaus die op basis van no cure no pay werken. U betaalt dan een percentage van uw schade aan deze persoon. Onze letselschade advocaten werken echter gegarandeerd kosteloos voor u!

Wilt u zich laten bijstaan door een deskundige en kosteloze letselschade advocaat in Oldenzaal? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Welke schadeposten worden na een ongeval vergoed?

Letselschade bestaat uit materiële schade en immateriële schade. Materiële schade is op geld waardeerbaar. Het gaat om alle kosten die u door het ongeval maakt, maar ook om inkomensschade. Want misschien kunt u niet werken door het ongeval.

Immateriële schade of smartengeld is een vergoeding voor pijn na een ongeval, verdriet en angstklachten. Is er sprake van letsel? Dan heeft u altijd recht op smartengeld!

Bij Brugman Letselschade Advocaten adviseren wij u graag over de schade die in uw geval vergoed wordt. Wij maken voor een schadestaat met daarin alle schadeposten die op uw situatie van toepassing zijn.

Icon

Letselschade door een verkeersongeval in Oldenzaal

U bent als fietser aangereden door een auto, of misschien heeft u een ongeluk gehad met de auto. Bij dit verkeersongeval is er sprake van letsel en lijdt u schade. Uiteraard wilt u dan een schadeclaim indienen. Doet u hiervoor een beroep op een letselschade advocaat in Oldenzaal van ons kantoor, dan regelen wij alles voor u.

Wij sturen een aansprakelijkstelling en zorgen dat u een voorschot op de schade ontvangt en u uiteindelijk een maximale schade letsel vergoeding ontvangt van de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij. Zo kunt u zich richten op uw herstel!

Een auto-ongeluk in Oldenzaal, wie vergoed mijn schade?

Als u een auto-ongeluk heeft gehad en een andere persoon is schuldig aan het ontstaan hiervan, dan heeft u recht op uitbetaling van uw letselschade. Maar ook bij een eenzijdig ongeval is er vaak sprake op een schadevergoedingsverplichting. U kunt dan een beroep doen op de schade inzittendenverzekering.

Passagiers hebben bij een auto ongeval waarbij meerdere auto’s betrokken zijn altijd recht op een schadevergoeding. Bijvoorbeeld bij een kettingbotsing. Het maakt dan niet uit wie aansprakelijk is. Dit is bepaald in een bijzondere regeling van het Verbond van Verzekeraars.

Icon

Ik ben op de fiets aangereden, waar heb ik recht op?

Fietsers zijn extra kwetsbaar in het verkeer, net als voetgangers. Bent u op de fiets aangereden door een auto of scooter? Dan wordt uw schade altijd betaald, ook als u door rood bent gereden of zelf even niet oplette. U ontvangt dan tenminste 50% van uw schade vergoed! Dit op basis van artikel 185 van de Wegeverkeerswet. Hetzelfde geldt als u als voetganger aangereden bent.

Kinderen die aangereden worden krijgen een volledige compensatie van de letselschade.

Ik heb een ongeluk gehad op het werk, wat nu?

Een bouwongeval, een val van een steiger of letsel door een ondeugdelijke machine, het zal je maar gebeuren. Als u door een bedrijfsongeval blijvend letsel lijdt, dan is er meestal sprake van werkgeversaansprakelijkheid. Dit betekent dat de werkgever aansprakelijk is voor de geleden schade.

Werkgevers hebben meestal een letselschade verzekering afgesloten. Deze vergoed uw letselschade. Uw letselschade advocaat in Oldenzaal helpt u graag om uw letselschadeclaim in te dienen.

Contact met uw letselschade advocaat in Oldenzaal

Heeft u letselschade na een aanrijding of door een arbeidsongeval? Bij Brugman Letselschade Advocaten staan wij graag voor u klaar. Wij komen gewoon bij u thuis voor het adviesgesprek en gaan direct voor u aan de slag.
Omdat wij onze kosten op de aansprakelijke partij of svi-verzekeraar verhalen is onze rechtsbijstand altijd 100% kosteloos voor u!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar