Is u in Oss een ongeval overkomen en zoekt u een deskundige letselschade advocaat?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos!

Letselschade advocaat Oss

Een verkeersongeval of ongeluk op het werk kan grote gevolgen hebben. Ter eerste voor uw gezondheid zelf, maar ook financieel. U maakt kosten, heeft hulp nodig en kunt uw werk niet uitvoeren. Dan is het fijn dat iemand u hierbij helpt en uw letselschade verhaalt.

Uw letselschade advocaat in Oss helpt u graag. Wij nemen alle financiële gevolgen voor u uit handen. Uw letselschade specialist stelt de aansprakelijke partij aansprakelijk, verzorgd een voorschot en helpt u bij het letselschade berekenen. Wij zorgen ervoor dat uw letselschade verhaald wordt terwijl u werkt aan uw herstel!

Icon

Kosteloze letselschade advocaat in Oss

Tot 1987 diende een slachtoffer van letselschade rechtsbijstandskosten zelf te voldoen. De kosten van een letselschade advocaat werden niet vergoed, evenals alle overige kosten. Slachtoffers kwamen door deze regeling in een nadelige positie, vandaar dat 1987 de Hoge Raad besliste dat de redelijke kosten van een letselschade specialist voor rekening van de letselschade verzekeraar moesten komen.

Inmiddels is het recht op hulp van een kosteloze letselschade advocaat verankerd in het Burgerlijk Wetboek (BW). De aansprakelijke partij dient nu de kosten van rechtsbijstand voor 100% te betalen. Dit staat in artikel 6:69 BW.

Lijdt u letselschade in Oss en wilt u uw letselschade laten verhalen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en 100% kosteloos!

Welke letselschadeposten kunt u claimen na een ongeval in Oss?

Een letselschadevergoeding wordt samengesteld uit diverse schadeposten. Uw letselschade advocaat in Oss adviseert u hierin graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Dit zijn de 10 meest voorkomende schadeposten na een ongeluk:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Medische kosten (eigen risico en eigen bijdragen)
 3. Reiskosten
 4. Mantelzorg
 5. Kosten voor hulp in het huishouden
 6. Verzorgings- en verpleegkosten
 7. Ziekenhuisdaggeldvergoeding
 8. Onderhoudskosten huis en tuin
 9. Studievertraging
 10. Smartengeld.

Wilt u weten waar u recht op heeft en uw letselschade berekenen? Bel of mail dan met uw letselschade advocaat in Oss: 0800 278 4626 (gratis). Wij komen gewoon bij u thuis voor een vrijblijvend letselschade advies en het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Icon

Letselschade door een verkeersongeval in Oss

Bent u aangereden in Oss en bent u hierbij gewond geraakt? Dan is het goed om te weten dat u in bijna alle gevallen recht heeft op een letselschade vergoeding. Valt een ander het verkeersongeval toe te rekenen, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Maar ook als u zelf een auto ongeluk heeft veroorzaakt kan er sprake zijn van schadeplichtigheid. U kunt dan namelijk een beroep doen op de schade-inzittendenverzekering. Dit geldt ook bij een eenzijdig ongeval.

En als inzittende of opzittende is er altijd recht op letselschade uitkering. Dit op basis van de schuldloze derde regeling. Het maakt daarbij niet uit wie het verkeersongeluk veroorzaakt heeft!

Als fietser aangereden of als voetganger aangereden

Als fietser of voetganger bent u extra kwetsbaar in het verkeer. Dit beseft de wetgever zich ook, daarom worden deze weggebruikers door de wet beschermd. Deze bescherming houdt in dat u altijd recht heeft op een schadevergoeding als u als fietser aangereden wordt of indien u als voetganger betrokken bent bij een verkeersongeluk.

De enige voorwaarde voor een letselschade uitkering is dat u bent aangereden door een motorvoertuig. Is er sprake van eigen schuld? Dan ontvangt u ten minste 50% van uw schade vergoed. Dit kan oplopen tot 100% op grond van de billijkheidscorrectie.

Icon

Bedrijfsongeval in Oss? Claim uw schade

Een ongeval op het werk kan tot ernstig letsel leiden. Veel voorkomend letsel na een bedrijfsongeval is crush letsel (als u klem komt te zitten), letsel door een val, snijwonden, amputatie en nekklachten. Bij letsel na een arbeidsongeval heeft u altijd recht op een vergoeding van uw schade en op smartengeld. Dit is een vergoeding door de pijn en het leed door het bedrijfsongeval in Oss.

Werkgevers zijn in de regel gehouden uw letselschade te vergoeden. Op de werkgever rust een zware zorgplicht. Bewezen moet worden dat de werkgever geen enkel verwijt gemaakt kan worden. In de praktijk lukt dit bijna nooit. Daarom heeft u meestal recht op een letselschade vergoeding.

Uiteraard begrijpen wij dat u de goede relatie met uw werkgever niet wilt schaden. Daarom gaan wij uiterst voorzichtig te werk. Werkgevers zijn meestal verzekerd tegen aansprakelijkheid. Wij zullen de schadeclaim dan ook zoveel als mogelijk met de letselschade verzekeraar regelen.

Contact met uw letselschade advocaat

Lijdt u in Oss letselschade door een ongeval? Wij helpen u graag en altijd volledig kosteloos.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar