Lijdt u letselschade na een auto ongeluk in Amsterdam?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos voor u!

Auto ongeluk Amsterdam

Een auto ongeluk in Amsterdam is een heftige gebeurtenis. Zeker bij letsel zoals een whiplash of ander lichamelijk letsel. Maar er kunnen ook psychische klachten ontstaan na een ongeval. Er wordt dan schade geleden, niet alleen aan de auto, maar ook door het letsel. Er is dan sprake van letselschade. Dit bestaat uit materiële schade en immateriële letselschade.

Is er iemand bij u achterop gereden of gaf een ander geen voorrang? Dan is deze persoon aansprakelijk. U heeft dan recht op een letselschade vergoeding. Deze bestaat uit een materiële schadevergoeding en een immateriële schadevergoeding.

Een letselschade vergoeding claimen is ingewikkeld. Gelukkig schrijft de wet kosteloze rechtsbijstand voor in letselschade zaken. De enige voorwaarde is dat er sprake is van een aansprakelijke partij, bijvoorbeeld bij een achterop aanrijding.

Lijdt u schade door een auto ongeluk? Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Icon

Auto ongeluk in Amsterdam? Gratis rechtsbijstand bij letselschade claimen!

In Nederland zijn alle auto’s verplicht verzekerd. Bij een auto-ongeluk in Amsterdam is er dus altijd een aansprakelijke partij en betaalt de letselschade verzekeraar uw letselschade vergoeding. Daarnaast worden de advocaatkosten vergoed. Een no cure no pay advocaat is dus niet nodig.

Bij een auto ongeluk worden alle kosten vergoed. Het gaat dan om medische kosten, maar ook om reiskosten en andere door het auto ongeluk gemaakte kosten. Is er sprake van arbeidsongeschiktheid door het auto ongeluk in Amsterdam? Dan wordt ook het inkomensverlies betaalt door de verzekeraar. U wordt volledig schadeloos gesteld.

Wilt u hulp bij letselschade of iemand aansprakelijk stellen voor letselschade? Neem dan contact op met de letselschade advocaten van ons kantoor. Wij verhalen de schade direct op de verzekeraar en werken altijd 100% gratis voor letselschade slachtoffers.

Icon

Eenzijdig auto ongeluk Amsterdam

Soms is er geen aansprakelijke partij. Dit kan omdat er sprake is van een eenzijdig verkeersongeval. Of u maakt zelf een verkeersfout en lijdt door het letsel schade. Voor deze schade kan niemand een aansprakelijkstelling gestuurd worden. Is er echter sprake van een schade inzittendenverzekering, dan wordt uw letselschade na een auto ongeluk tot vergoed! Daarom is een SVI- verzekering ook een belangrijke verzekering en adviseren wij u ook deze altijd te nemen!

De meeste grote verzekeraars betalen op grond van de schade inzittendenverzekering niet alleen een letselschade vergoeding, maar ook de kosten van een letselschade advocaat of letselschade jurist. Ook bij een SVI- verzekering kunt u dus altijd kosteloos een beroep op onze letselschade advocaten doen!

 

Materiële schadevergoeding en immateriële schadevergoeding

Een letselschadevergoeding na een auto ongeluk in Amsterdam bestaat uit 2 delen:

✅ een materiële schadevergoeding;

✅ een immateriële schadevergoeding.

Een materiële schadevergoeding bestaat uit alle kosten en de schade waarvan de letselschade berekenen mogelijk is. Met andere woorden, de schadeposten zijn op geld waardeerbaar. Bij een immateriële schadevergoeding is dit niet het geval. Deze schade is niet op geld waardeerbaar. Immateriële schade berekenen gebeurt daarom op basis van voorbeelden uit het verleden. Deze staat opgesomd in de smartengeld gids.

Meer over immateriële schade vindt u hier.

Brugman Letselschade Advocaten

Brugman Letselschade Advocaten is een advocatenkantoor dat zich volledig richt op het verhalen van letselschade. Onze letselschade advocaten helpen alleen letselschade slachtoffers. Geen verzekeraars of aansprakelijke partijen. In Amsterdam vindt u ons aan de Joop Gesinkweg 901. Maar uw eigen letselschade advocaat komt voor een intakegesprek of letselschade advies gewoon bij u thuis. Samen met u bespreken wij de gevolgen van het auto ongeluk in Amsterdam. Wij gaan daarna voor u aan het werk en claimen uw letselschadevergoeding. 100% kosteloos! Zo kunt u zich richten op uw herstel.

Wilt u uw letselschadevergoeding claimen? Onze letselschade specialisten helpen u. Bel voor een intakegesprek of letselschade advies 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Is u een eenzijdig verkeersongeval overkomen of een aanrijding met schuld? Dan kunt u een beroep doen op uw svi- verzekering!

Friso Brugman is een van de letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Friso W. Brugman is al meer dan 13 jaar letselschade advocaat en houdt zich bezig met het verhalen van letselschade na een verkeersongeluk, hondenbeet of bedrijfsongeval.

 

Onze letselschade advocaten in Amsterdam werken in de hele regio Amsterdam. U kunt dus ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het verhalen van uw letselschade in Amsterdam Bos en Lommer,  letselschade in Amsterdan-Zeeburg of na een scooterongeluk in Hoofddorp.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar