Is u een ongeval overkomen en zoekt u een letselschade advocaat in Tiel?
Onze letselschade advocaten helpen u graag en 100% kosteloos!

Letselschade advocaat Tiel

U bent slachtoffer van een ongeluk en heeft daarbij letsel opgelopen. Er is sprake van pijnklachten en verwondingen. Er is dan sprake van letselschade. Bij Brugman Letselschade Advocaten doen wij er alles aan om uw schade maximaal te verhalen. En onze rechtsbijstand en letselschade advies is kosteloos voor u.

Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren en deskundige letselschade advocaten en letselschadejuristen. De advocaten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u met een gerenommeerde en betrouwbare letselschadespecialist te maken heeft.

Wilt u ook uw letselschade kosteloos laten verhalen door een letselschade advocaat in Tiel? Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons voor een vrijblijvend letselschade advies of het kosteloos verhalen van uw letselschade!

Icon

Letselschade verhalen in Tiel

Een verkeersongeval met een whiplash tot gevolg, een fietsongeval of een ongeval op het werk. Letselschade kan vele oorzaken hebben. Is een ander verantwoordelijk voor de toedracht van het ongeval, dan is er recht op een schadevergoeding. Maar ook zonder een aansprakelijke partij, zoals bij een eenzijdig verkeersongeval, kan er sprake zijn van een schadevergoedingsplicht van een letselschade verzekeraar.

Letselschade bestaat ten eerste uit alle kosten en schade dit ontstaan door het ongeval. Bijvoorbeeld uw eigen risico en inkomensschade doordat u tijdelijk of voor lange tijd niet kunt werken door het ongeval. Daarnaast is er bij een ongeval met letsel recht op smartengeld. Dit is een vergoeding voor pijnklachten, angstklachten en ander leed dat door een ongeval ontstaat.

Bij Brugman Letselschade Advocaten zorgen wij ervoor dat alle kosten en schade verhaalt wordt. Dit doen wij door samen met u de schadelijke gevolgen van het ongeval in kaart te brengen. Welke schadeposten zijn er en hoe hoog is deze schade? Vervolgens stellen wij de aansprakelijke partij of de svi- verzekeraar aansprakelijk voor uw schade. Uw letselschade advocaat in Tiel zorgt ervoor dat uw letselschade in Tiel snel en volledig verhaald wordt.

Wilt u uw letselschade verhalen in Tiel? Neen dan contact met ons op, wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Icon

Letselschade door een verkeersongeval in Tiel

Een ongeval in het verkeer kan grote gevolgen hebben. Nog steeds gebeuren de meeste ongevallen met letsel in het verkeer. Door diverse regelingen is er ook bijna altijd recht op een letselschade vergoeding! Niet alleen als er een aansprakelijke partij is!

Is er sprake van een kettingbotsing of kop-staart botsing? Dan is het voertuig dat bij u achterop rijdt natuurlijk aansprakelijk en gehouden uw letselschade te vergoeden. Hetzelfde geldt als u op de fiets aangereden wordt door een auto die u geen voorrang verleent. Maar wat nu bij een eenzijdig verkeersongeval of in het geval van eigen schuld bij een fietsongeval, kunt u dan ook recht hebben op een letselschadevergoeding? Het antwoord is JA!

Bij een eenzijdig ongeval in het verkeer kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering. Voor een uitkering op basis van deze verzekering is recht, ongeacht de aansprakelijkheidsvraag. Passagiers in een auto hebben nog meer mogelijkheden; op basis van deze regeling hebben zij bijna altijd recht op een letselschadevergoeding!

Bent u op de fiets aangereden of als voetganger aangereden? Dan is er altijd recht op een compensatie van uw schade. Dit op basis van artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Hierin staat dat u als fietser of voetganger ook bij een eigen verkeersfout recht heeft op ten minste 50% van uw letselschade! En dit kan zelfs oplopen tot 100% op grond van de billijkheidscorrectie! Kinderen tot 14 jaar hebben zelfs recht op een schadevergoeding van 100% bij een verkeersongeval, wat er ook is gebeurd!

Icon

Letselschade door bedrijfsongeval in Tiel

Crusch letsel, handletsel of oogletsel, het zijn voorbeelden van veel voorkomend letsel na een arbeidsongeval. De vraag is dan wie hiervoor aansprakelijk is en of u in Tiel na een ongeval op het werk recht heeft op een letselschade vergoeding!

Aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen is geregeld in de wet en wel in artikel 7:658 van het Burgerlijk Wetboek. Hierin staat de zogeheten zorgplicht van werkgevers. Deze brengt met zich mee dat op werkgevers de plicht rust om ongevallen te voorkomen. En deze plicht reikt ver, zo ver zelfs dat er bij een arbeidsongeval bijna altijd sprake is van werkgeversaansprakelijkheid!

Is u in de regio Tiel een bedrijfsongeval overkomen en lijdt u hierdoor schade? Bel of mail dan met uw letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij zorgen ervoor dat uw letselschade snel en volledig verhaald wordt.

De meeste werkgevers zijn verzekerd tegen aansprakelijkheid. Uw letselschade claim wordt dan ook in behandeling genomen door letselschadeverzekering. Zo blijft uw goede relatie met de werkgever in tact!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar