Onze letselschade advocaten helpen u gratis bij letselschade!
Zoekt u een letselschade advocaat in Velserbroek?

Letselschade advocaat Velserbroek

Bent u in Velserbroek het slachtoffer van een ongeval? Indien u daarbij gewond bent geraakt, dan heeft u wellicht recht op een schadevergoeding van uw letselschade. Voor een letselschade advocaat in Velserbroek is er Brugman Letselschade Advocaten. Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Bel of mail uw Letselschade advocaat in Velserbroek

Wilt u uw letselschade in Velserbroek verhalen op de veroorzaker van het ongeval? Neemt u dan contact met uw letselschade Advocaat in Velserbroek. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

Bij een ongeval kiest u het beste voor een letselschade advocaat. In de omgeving van Velserbroek zijn ook letselschade bureaus actief. Deze missen veelal de expertise om u goed bij te staan. Bij letselschade bureau’s in de regio Velserbroek werken vaak geen juristen, laat staat gespecialiseerde letselschade advocaten. Kies in Velserbroek dus voor een letselschade advocaat!

Voor de kosten hoeft u niet te kiezen voor een letselschadebureau. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij namelijk volledig kosteloos voor u.

Schadevergoeding letselschade

Na een ongeval kunt u met schade komen te zitten. Zo kan het zijn dat u het eigen risico van uw zorgverzekering moet betalen. Maar ook maakt u reiskosten en heeft u wellicht hulp in het huishouden nodig. En soms is er zelfs sprake van arbeidsongeschiktheid. Dan lijdt u inkomensschade. Al deze schade verhaalt uw letselschade advocaat in Velserbroek voor u.

Naast de hiervoor genoemde schade heeft u recht op een smartengeld vergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Wilt u weten welke schade er allemaal voor vergoeding in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op of lees hier meer over de schadeposten bij letselschade.

Wie hebben recht op schadevergoeding?

Wist u dat niet alleen het slachtoffer zelf recht heeft op een vergoeding van letselschade? Zo heeft de hoogste rechter van Nederland, de Hoge Raad, uitgemaakt dat een getuige van een ongeval onder omstandigheden recht heeft op een letselschadevergoeding. Deze schade wordt shockschade genoemd. Daarnaast kan er recht op schadevergoeding zijn voor affectieschade.

Shockschade en Affectieschade

Van shockschade is sprake als u getuige bent van een aanrijding of ander ongeluk waarbij een familielid of vriend betrokken is. Wel zijn er een aantal voorwaarden voor een schadevergoeding voor shockschade. Er dient sprake te zijn van:

 • een directe confrontatie met het ongeluk
 • een affectieve relatie tot het slachtoffer (familie of vrienden)
 • door een psycholoog vastgesteld ziektebeeld, zoals een PTSS

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van shockschade? Uw letselschade advocaat in Velserbroek adviseert u graag bij letselschade.

Wet affectieschade

Op 1 januari 2019 is de wet Affectieschade ingegaan. Deze wet geeft bepaalde naasten en nabestaanden recht op een smartengeldvergoeding. Op grond van de Wet Affectieschade is er recht op een vaste schadevergoeding tussen de € 12.500 en € 20.000,00.

Voorwaarde voor een schadevergoeding bij affectieschade is dat u een nauwe (familiare) band met het slachtoffer heeft. Daarnaast moet er sprake zijn van ernstig letsel of een dodelijk ongeluk.

Dit zijn de bedragen die u bij affectieschade ontvangt

Contact met uw letselschade advocaat Velserbroek

Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval? Wij zorgen dat u niet met uw schade blijft zitten. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar