Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschade advocaat Velserbroek

Bent u in Velserbroek het slachtoffer van een ongeval? Indien u daarbij gewond bent geraakt, dan heeft u wellicht recht op een vergoeding van uw letselschade. Voor een letselschade advocaat Velserbroek is er Brugman Letselschade Advocaten Velserbroek. Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij.

Letselschade advocaat Velserbroek

Wilt u uw letselschade in Velserbroek verhalen op de veroorzaker van het ongeval? Neemt u dan contact met uw letselschade Advocaat Velserbroek van Brugman Letselschade Advocaten Velserbroek op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of mail ons. Wij helpen u graag!

Bij een ongeval kiest u het beste voor een letselschade advocaat. In de omgeving van Velserbroek zijn ook letselschade bureaus actief. Deze missen echter de expertise om u goed bij te staan. Bij letselschadebureau’s in de regio Velserbroek werken vaak geen juristen, laat staat gespecialiseerde letselschade advocaten. Kies in Velserbroek dus voor een letselschade advocaat!

Voor de kosten hoeft u niet te kiezen voor een letselschadebureau. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken wij namelijk volledig kosteloos.

 

Uw letselschadeclaim

Na een ongeval kunt u met schade komen te zitten. Zo kan het zijn dat u het eigen risico van uw zorgverzekering moet betalen. Maar ook maakt u reiskosten en heeft u wellicht hulp in het huishouden nodig. En soms is er zelfs sprake van arbeidsongeschiktheid. Dan lijdt u inkomensschade. Al deze schade verhaalt uw letselschade advocaat in Velserbroek voor u.

Naast de hiervoor genoemde schade heeft u recht op een smartengeld vergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Wilt u weten welke schade er allemaal voor vergoeding in aanmerking komt? Neemt u dan contact met ons op of lees hier meer over de schadeposten bij letselschade.

Rechthebbenden letselschade

Wist u dat niet alleen het slachtoffer zelf recht heeft op een vergoeding van letselschade? Zo heeft de hoogtste rechter van Nederland, de Hoge Raad, uitgemaakt dat een getuige van een ongeval onder omstandigheden recht heeft op een letselschadevergoeding. Meer leest u hier.

Op 1 januari 2019 is de wet Affectieschade ingegaan. Deze wet geeft bepaalde naasten en nabestaanden recht op een smartengeldvergoeding. Lees hier meer over affectieschade.

Contact met uw letselschade advocaat Velserbroek

Lijdt u letselschade als gevolg van een ongeval? Wij zorgen dat u niet met uw schade blijft zitten. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor al uw vragen en het verhalen van uw letselschade.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar