Laat u kosteloos adviseren door onze ervaren en deskundige letselschade advocaten
Lijdt u schade door een verkeersongeval of bedrijfsongeval?

Schadevergoeding eisen na een ongeval

U bent betrokken geraakt bij een ongeval en wilt schadevergoeding eisen. Dan is het goed om te weten dat u daarbij recht heeft op een kosteloze letselschade advocaat. U hoeft dus niet zelf een aansprakelijkstelling te maken en te versturen. En ook het onderhandelen met de letselschade verzekering wordt voor u gedaan door een deskundige letselschade advocaat.

Schadevergoeding eisen met een letselschade advocaat

Bij Brugman Letselschade Advocaten nemen wij het volledige traject van schadevergoeding eisen voor u uit handen. Met 10 ervaren letselschade advocaten en letselschade juristen bent u bij ons aan juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u de letselschadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Een van onze letselschade advocaten stelt de tegenpartij aansprakelijk, zorgt dat u een voorschot op uw schadevergoeding ontvangt en begroot alle kosten en schadeposten die vergoed moeten worden. Ook het onderhandelen met de verzekeraar kunt u gerust aan ons overlaten.

Neem contact op met uw letselschade advocaat bij u in de buurt met ons contactformulier of bel 0800 278 4626 (gratis). Want met 10 afspraaklocaties zijn wij altijd bij u in de buurt. Liever een afspraak bij u thuis? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Icon

Welke schadevergoeding kan ik eisen?

Na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een hondenbeet is er recht op een volledige compensatie van uw schade. Hetzelfde geldt als u door een hond gebeten bent of gevallen bent op straat. Dit staat in de wet. Welke schadevergoeding u kunt eisen hangt echter af van een aantal persoonlijke omstandigheden, zoals:

✅ de ernst van het letsel (whiplash, polsbreuk, hersenletsel)
✅ de aard van de klachten en beperkingen
✅ Hoe lang duurt het herstel van het letsel?
✅ Is er sprake van blijvend letsel?
✅ Uw arbeidssituatie
✅ Leeftijd
✅ de gevolgen op uw privé leven (huishouden, onderhoud huis)

Schadevergoeding berekenen

Als u schadevergoeding eisen wilt, dan kan een letselschade advocaat uw letselschade berekenen. U weet dan precies waar u recht op heeft. Bij het berekenen van uw letselschade zal gekeken worden welke schadeposten er spelen. Ook dit is persoonlijk. In het algemeen kunnen de volgende schadeposten onderscheiden worden:

✅ Schade door inkomensverlies
✅ Een studievertraging
✅ Het eigen risico
✅ Eigen bijdragen medicijnen
✅ Kosten medische hulpmiddelen
✅ Reiskosten
✅ Onderhoudskosten huis en tuin
✅ (Extra) kinderopvang
✅ Kosten voor huishoudelijke hulp
Smartengeld

Wilt u uw letselschade berekenen? Onze letselschade advocaten doen dit graag voor u. Wij maken kosteloos een schadebegroting en gaan uw letselschade eisen bij aansprakelijke persoon.

Icon

Waar vind ik een letselschade advocaat?

U vindt onze letselschade advocaten in heel Nederland. Wij hebben circa 10 bezoeklocaties verspreid over heel Nederland. U wordt daarom altijd geholpen door een letselschade advocaat bij u in de buurt. Dus of u nu een letselschade advocaat in Utrecht of een letselschade advocaat in Amsterdam zoekt, wij helpen u door heel Nederland.

U vindt Brugman Letselschade Advocaten in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Almere, Leeuwarden, Enschede, Maastricht en Wognum.

Uiteraard bent u van harte welkom op een van onze bezoeklocaties, maar wij komen ook gewoon bij u thuis voor een intakegesprek.

Het team van Brugman Letselschade Advocaten

Als u schadevergoeding eisen wilt, dan wilt u ook weten door wie u geholpen wordt. Wij stellen ons graag aan u voor. Klik hier voor een overzicht van het team van Brugman Letselschade Advocaten. U bepaalt zelf door welke letselschade advocaat of letselschade jurist u geholpen wilt worden!

Ik zoek een letselschade advocaat in de buurt!

Zoekt u een letselschade advocaat bij u in de buurt om een schadevergoeding te eisen na een ongeval? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met u op. Direct een letselschade advocaat aan de telefoon? Bel 0800 278 4626 (gratis).

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar