Onze letselschade advocaten claimen uw letselschade kosteloos!
Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Zwaag?

Letselschade advocaat Zwaag

Als u in Zwaag woont en u bent het slachtoffer van een ongeval met letsel, dan heeft u recht op de hulp van een kosteloze letselschade advocaat. In Zwaag kunt u voor een erkende en ervaren letselschade advocaat terecht bij de letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij hielpen al vele tientallen mensen uit Zwaag en omstreken naar alle tevredenheid. Of u nu het slachtoffer bent van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet, bij de letselschade advocaat van ons kantoor in Zwaag bent u aan het juiste adres.

Heeft u letselschade als gevolg van een ongeval en woont u in Zwaag en omstreken? Neem dan contact met ons op. Uw letselschade advocaat in Zwaag is aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten (LSA). Wij voeren het keurmerk van deze organisatie. Voor u een garantie dat uw letselschade dossier op de juiste wijze wordt behandeld.

Contact met uw letselschade advocaat in Zwaag

Neem contact met ons op voor een gratis letselschade advies, vragen of om gratis uw letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Letselschade advocaat vs letselschadebureau Zwaag

Als slachtoffer van een ongeval in Zwaag kunt u kiezen voor meerdere letselschade specialisten. Naast ons kantoor zijn er ook letselschadebureaus actief. Hier werken echter geen advocaten! Vaak is de behandelaar van uw dossier zelfs geen letselschade jurist.

Soms denkt men wel eens dat een letselschadebureau goedkoper is dan een letselschade advocaat. Het tegendeel is echter waar! Uw letselschade advocaat in Zwaag werkt namelijk ook altijd kosteloos voor u. Een letselschade advocaat heeft daarnaast veel meer kennis van het claimen van letselschade na een aanrijding of arbeidsongeval.  Hij zorgt dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Waar de meeste letselschadebureaus stoppen, gaat een letselschade advocaat door. U bent dus beter af bij een letselschade advocaat dan bij een letselschade bureau zonder dat het u iets kost.

Letsel en schadevergoeding

Als u het slachtoffer bent van een ongeval of hondenbeet en u bent gewond, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Maar welke schade komt nu voor vergoeding in aanmerking? Wij onderscheiden ten eerste twee soorten schade, materiële en immateriële schade. Deze laatste schade noemen wij ook wel smartengeld. Als u door een ongeval gewond bent geraakt heeft u altijd recht op smartengeld.

De hoofdregel bij letselschade is dat u dient te worden teruggebracht in de situatie zonder ongeval. Met andere woorden, alle kosten die u gemaakt heeft en alle schade die u door het ongeval lijdt moeten vergoed worden. De door u gemaakte medische kosten, reiskosten naar het ziekenhuis komen dus voor vergoeding in aanmerking. Maar ook als u niet meer kunt werken door het ongeval komt het verlies aan inkomen voor vergoeding in aanmerking.

Contact met uw letselschade advocaat in Zwaag

Wilt u uw schade na een aanrijding, ongeval op het werk of hondenbeet laten verhalen door een deskundige en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan eens contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag. Voor een afspraak of voor het stellen van een vraag belt u: 0229 507903. U kunt ons ook een mail sturen en wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

mr. Friso W. Brugman, letselschade advocaat

Friso Brugman is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar