Bent u in Zwaag op zoek naar een gespecialiseerde letselschade advocaat?
Onze letselschade advocaten helpen u kosteloos!

Letselschade advocaat Zwaag

Als u in Zwaag woont en u bent het slachtoffer van een ongeval met letsel, dan heeft u meestal recht op een kosteloze letselschade advocaat. In Zwaag kunt u voor een erkende en ervaren letselschade advocaat terecht bij de letselschade specialisten van Brugman Letselschade Advocaten. Wij hielpen al vele tientallen mensen uit Zwaag en omstreken naar alle tevredenheid. Of u nu het slachtoffer bent van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout, bij de letselschade advocaat van ons kantoor in Zwaag bent u aan het juiste adres.

Heeft u letselschade als gevolg van een ongeval en woont u in Zwaag en omstreken? Neem dan contact met ons op. Wij werken in de regel kosteloos voor u. Onze letselschade advocaat in Zwaag is aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten (LSA). Wij voeren het keurmerk van deze organisatie. Voor u een garantie dat uw letselschade dossier op de juiste wijze wordt behandeld. Uw letselschade advocaat uit Zwaag is iedere werkdag van 8.00 uur tot 17.45 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0229 507903. Een mail sturen kan uiteraard ook. En wij zijn iedere dag van 9.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar via de chatfunctie, ook in het weekend! Zie het icoontjes rechts onderaan deze pagina.

Letselschade advocaat vs letselschadebureau Zwaag

Als slachtoffer van een ongeval in Zwaag kunt u kiezen voor meerdere letselschade behandelaars. Naast ons kantoor zijn er ook letselschadebureaus actief. Hier werken echter geen advocaten! Vaak is de behandelaar van uw dossier zelfs geen jurist.Sommige mensen denken dat een letselschadebureau goedkoper is dan een advocaat. Het tegendeel is echter waar. Uw letselschade advocaat in Zwaag werkt bijna altijd kosteloos voor u. Een letselschade advocaat heeft ook veel meer kennis van het verhalen van schade na een ongeval. Hij zorgt dat u een maximale schadevergoeding ontvangt. Waar de meeste letselschadebureaus stoppen, gaat een letselschade advocaat door. U bent dus beter af bij een letselschade advocaat zonder dat het u iets kost.

Letsel en schadevergoeding

Als u het slachtoffer bent van een ongeval en u bent gewond, dan heeft u recht op een vergoeding van uw schade. Maar welke schade komt nu voor vergoeding in aanmerking? Wij onderscheiden ten eerste twee soorten schade, materiƫle en immateriƫle schade. Deze laatste schade noemen wij ook wel smartengeld. Als u door een ongeval gewond bent geraakt heeft u altijd recht op smartengeld.

De hoofdregel bij letselschade is dat u dient te worden teruggebracht in de situatie zonder ongeval. Met andere woorden, alle kosten die u gemaakt heeft en alle schade die u door het ongeval lijdt moeten vergoed worden. De door u gemaakte medische kosten, reiskosten naar het ziekenhuis komen dus voor vergoeding in aanmerking. Maar ook als u niet meer kunt werken door het ongeval komt het verlies aan inkomen voor vergoeding in aanmerking.

Contact

Wilt u uw schade laten verhalen door een deskundige en ervaren letselschade advocaat? Neemt u dan eens contact op met een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u graag. Voor een afspraak of voor het stellen van een vraag belt u: 0229 507903. U kunt ons ook een mail sturen. En uiteraard zijn wij ook in de avond en in het weekend tot 21.00 uur via de chatfunctie bereikbaar.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar