Wij verhalen kosteloos uw letselschade op de tegenpartij!
Letselschade door appen achter het stuur van een derde?

Letselschade door appen achter het stuur

Steeds vaker lijden mensen letselschade in het verkeer door een achterop aanrijding. De oorzaak is vaak gelegen in het feit dat de “dader” achter het stuur aan het appen is. Hierdoor zijn zij niet allert en zien een stilstaande auto over het hoofd. Inmiddels is de politiek ook bezig om hoge boetes en zelfs celstraf op te leggen voor appen achter het stuur.

Letselschade door appen achter het stuur

Dat appen achter het stuur voor veel ongevallen zorgt, blijkt ook wel uit het feit dat de premies van autoverzekeringen de afgelopen jaren fors duurder worden. Dit komt volgens de WAM- verzekeraars door appen achter het stuur. Deze verzekeraars merken namelijk dat er steeds meer letselschade claims komen door een kop-staart botsing of kettingbotsing. Vaak blijkt dan de persoon die achterop is gereden aan het appen te zijn geweest op het moment van het ongeval.

Indien u als gevolg van een ongeval letselschade lijdt, dan dient de WAM- verzekeraar van het voertuig dat fout was deze letselschade aan u te vergoeden. Dat de ‘dader’ aan het appen was, maakt voor uw recht op schadevergoeding niet uit. Wel kan de WAM- verzekeraar eventueel de letselschade uitkering die aan u is gedaan op de dader verhalen.

 

Letselschade na verkeersongeval

Als u door toedoen van een ander in het verkeer schade lijdt, dan heeft u recht op vergoeding van al uw schade. Schade als gevolg van letsel noemen wij letselschade. Bijvoorbeeld de medische kosten die u door het ongeval lijdt moeten vergoed worden. Deze plicht ligt bij de WAM- verzekeraar. Maar ook inkomensschade, een hulp in het huishouden of kosten voor opvang van de kinderen komt voor vergoeding door de verzekeraar in aanmerking.

Zat u in de auto van de persoon die de verkeersfout heeft gemaakt? Ook dan heeft u recht op een schadevergoeding. U kunt dan de verzekeraar van de bestuurder die de fout heeft gemaakt aanspreken.

Wij verhalen uw letselschade kosteloos

Lijdt u letselschade door een verkeersongeval? Indien een ander verantwoordelijk is voor uw letselschade, dan kunnen wij uw letselschade kosteloos verhalen. Zowel uw letselschade als de kosten voor uw rechtsbijstand door onze letselschade advocaat bij u in de buurt verhalen wij op de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Contact met uw letselschade advocaat

Voor al uw vragen op het gebied van letselschade belt u 0800 278 4626 (gratis). Wij beantwoorden uw vragen graag voor u. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via het contactformulier. Mogen wij uw letselschade voor u verhalen? Dan doen wij graag voor u. Neem contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij helpen u graag.

mr. Hajar el Haddad

Hajar is letselschade advocaat en gespecialiseerd in het verhalen van letselschade na een aanrijding of bedrijfsongeval.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar