Onze letselschade advocaten verhalen kosteloos uw letselschade!
Bent u aangereden door een dronken bestuurder en lijdt u letselschade?

Aangereden door een dronken bestuurder, wat nu?

Een aanrijding is al vervelend genoeg, een verkeersongeval met letsel is echter niet zelden zonder consequenties. Maar wat als u aangereden wordt door een dronken bestuurder? Is er dan nog recht op een schadevergoeding vanuit de autoverzekering? En welke letselschade wordt dan vergoed?

Gelukkig hoeft u zich bij een aanrijding met een dronken bestuurder geen zorgen te maken over uw schade. De verzekeraar van de auto van deze bestuurder zal uw schade gewoon moeten vergoeden. Ook al reed haar verzekerde onder invloed van alcohol. De WAM- verzekeraar zal echter wel de aan u betaalde schade terug kunnen vorderen van haar eigen verzekeraar. Daar staat u als letselschade slachtoffer echter buiten!

Bent aangereden door een dronken bestuurder? Onze letselschade advocaten helpen u graag bij het verhalen van uw schade. Dit doen wij volledig kosteloos voor u. Zowel uw letselschade als de rechtsbijstandskosten worden verhaald op de letselschadeverzekeraar.

Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in voor het gratis laten verhalen van uw letselschade!

Icon

Wat te doen na een aanrijding met een dronken bestuurder

Als u bent aangereden door een dronken bestuurder, bel dan direct de politie via 112. U weet dan zeker dat vast komt te staan dat de bestuurder dronken is. Zijn er getuigen van het ongeval? Vraag deze personen dan om contactgegevens. Doe daarnaast aangifte, rijden onder invloed is een misdrijf en het kan voor het verhalen van uw letselschade verstandig zijn dat er een strafzaak komt. U kunt dan namelijk ook via het strafproces een schadevergoeding ontvangen.

Letselschade verhalen gecompliceerd. Ook als het gaat om een dronken bestuurder. Bij de verzekeringsmaatschappij wordt uw dossier namelijk behandeld door een gespecialiseerde letselschade jurist. Daarom is het verstandig om u ook te laten bijstaan door een deskundige op het gebied van letselschade. Deze vindt u bij Brugman Letselschade Advocaten. Met ruime ervaring zijn onze letselschade advocaten echte specialisten. Wij regelen alles voor u, van de aansprakelijkstelling tot het verhalen van uw letselschade. Dit volledig kosteloos.

Icon

Kosteloze rechtsbijstand bij ongeval met dronken bestuurder

Vaak wordt er gedacht dat een letselschade advocaat veel geld kost. Niks is echter minder waar. Indien er namelijk sprake is van aansprakelijkheid, dan is er altijd recht op een gratis letselschade advocaat. Dit is in de wet zo bepaald. Alle gemaakte kosten komen daarbij voor vergoeding in aanmerking.

Brugman Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Dit doen wij al meer dan 10 jaar. En wij werken door heel Nederland! Met 8 afspraaklocaties zijn wij daarom altijd in de buurt om u te helpen bij het verhalen van uw letselschade. Kosteloos!

Wilt u een gratis adviesgesprek met een letselschade advocaat of uw letselschade verhalen? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel voor gratis hulp 0800 278 4626 (gratis) of vul het contactformulier in. Wij bellen u nog dezelfde dag terug.

Schadevergoeding bij aanrijding met dronken bestuurder

Is de aansprakelijkheid bevestigd? Dan wordt alle schade die u door de aanrijding met een dronken bestuurder lijdt vergoed. Zo kan er sprake zijn van inkomensschade omdat u door het auto-ongeluk arbeidsongeschikt bent geraakt. Maar ook medische kosten, reiskosten en kosten voor onderhoud van uw huis en tuin worden vergoed. Bent u als fietser aangereden? Ook de reparatiekosten of vervangingskosten van de fiets worden vergoed.

Letselschade bestaat niet alleen uit materiële schadeposten. Er is ook immateriële schade. Deze schade wordt vaak smartengeld genoemd. Smartengeld is een vergoeding voor de pijn die u door het ongeval lijdt, maar ook voor angstklachten en andere mentale klachten. Is er sprake van letsel? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar