Bent u gevallen over een stoeptegel en gewond geraakt?

Wij verhalen kosteloos uw letselschade!

Letselschade door val over stoeptegel

Ben u gevallen over een stoeptegel? En heeft u door uw val letselschade opgelopen? Indien u op de openbare weg bent gevallen, dan kan de wegbeheerder voor uw letselschade aansprakelijk zijn. Of dit inderdaad het geval is, hangt af van de omstandigheden van het geval.

Lag de tegel los of stak de bewuste tegel meer dan 3 centimeter boven de andere tegels uit? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Maar ook in andere gevallen kan er aansprakelijkheid zijn voor een val over een stoeptegel.

Onze letselschade advocaten geven u een gratis letselschade advies als u gevallen bent over een tegel. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag.

Aansprakelijkheid wegbeheerder na val over stoeptegel

In de wet zijn twee rechtsgronden te vinden op basis waarvan u letselschade kunt claimen als u gevallen bent over een stoeptegel. In het eerste geval moet het gaan om een gebrek aan de weg of de stoep. Een losliggende of omhoog staande stoeptegel is een dergelijk gebrek.

De weg dient op grond van de wet namelijk in orde te zijn. Als dit niet het geval is, dan is de wegbeheerder aansprakelijk voor uw letselschade. Dat is meestal de gemeente of de provincie.

Maar wat nu als de weg geen gebrek vertoont, heeft u dan geen recht op een schadevergoeding? Dat hangt sterk van de omstandigheden van het geval af. Het is daarom verstandig om u goed te laten informeren door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Belt u gerust met ons, wij adviseren u graag. Bel 0800 278 46 26 of vul ons contactformulier in, wij helpen u graag.

Gemeente aansprakelijk stellen

In Nederland hebben wij talloze stoepen, straten en wegen. En deze dienen allemaal onderhouden te worden door de wegbeheerder. Dit kan Rijkswaterstaat zijn of de Provincie, maar de Gemeente is ook vaak de wegbeheerder, zeker in de bebouwde kom. Helaas schort het nog wel eens aan de kwaliteit van de straten en stoepen.

Er is veel achterstallig onderhoud wat zorgt voor ongelijke tegels of zelf losliggende of omhoog staande tegels. De wegbeheerder is hiervoor aansprakelijk.

Gemeente aansprakelijk stellen bij val over een stoeptegel? Bel onze letselschade advocaten voor het verhalen van uw letselschade of een vrijblijvend advies: 0800 278 4626 of stuur een bericht.

Gevallen over losliggende stoeptegel, wat nu?

Als u gevallen bent over een losliggende stoeptegel, onderneemt u dan de volgende stappen:

✔ Maak foto’s van de situatie en met name de tegel waar u over gevallen bent.

✔ Zijn er getuigen van het ongeval? Schrijf de gegevens van deze personen op.

✔ Ga naar de huisarts of het ziekenhuis. Laat uw letsel goed vastleggen.

✔ Bel een letselschade advocaat voor het verhalen van uw letselschade

U moet bewijzen dat u gevallen bent door toedoen van een losliggende stoeptegel en hierbij gewond bent geraakt. Daarom zijn voornoemde stappen zo belangrijk. Zijn er geen getuigen? Bel dan iemand om u op te halen of bel bij ernstig letsel een ambulance.

Letsel na val over stoeptegel

Dit is het letsel dat het meest voorkomt na een val over een stoeptegel:

Lijdt u letsel na een val over een stoeptegel en staat de aansprakelijkheid van de wegbeheerder vast? Dan heeft u recht op een letselschade vergoeding. Uw letselschade advocaat of letselschade jurist van ons kantoor verhaalt uw letselschade kosteloos voor u. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht.

Aansprakelijkheid wegbeheerder

De gemeente aansprakelijk stellen stoeptegel is niet eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan u voor mogelijk houdt en wil uw volledig letselschade vergoed krijgen. Dan is het zaak dat u een letselschade advocaat inschakelt. Deze zorgt ervoor dat u volledig schadeloos wordt gesteld na een val over een stoeptegel.

Onder letselschade vallen materiële schade en smartengeld. Voorbeelden van materiële schadeposten zijn:

✔ Schade in uw inkomen door arbeidsongeschiktheid✔ Medische kosten
✔ Reis- en parkeerkosten
✔ Kosten voor huishoudelijke hulp
✔ Onderhoudskosten huis en tuin
✔ Reparatiekosten

Smartengeld is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt.

Brugman Letselschade Advocaten

De gemeente aansprakelijk stellen voor schade door een stoeptegel? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze letselschade advocaten hebben geruime ervaring op het gebied van het aansprakelijk stelen voor schade stoeptegel. En onze letselschade advocaten helpen u bijna altijd volledig kosteloos! Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand namelijk bij de gemeente of diens verzekeraar.

Letselschade advocaat no cure no pay?

Sommige letselschade advocaten maar met name letselschade juristen bieden aan uw letselschade te verhalen op no cure no pay basis. Dit houdt in dat u uw letselschade specialist alleen hoeft te betalen bij een positief resultaat.

Is er een aansprakelijke partij, bijvoorbeeld bij een fietsongeluk of een losliggende stoeptegel, dan moet de aansprakelijke partij ook uw rechtsbijstandskosten betalen. No cure no pay is dan zinloos en alleen maar nadelig voor u! Gaat u dus nooit akkoord met no cure no pay maar neem een letselschade advocaat in de arm van Brugman Letselschade Advocaten. Wij werken altijd 100% kosteloos voor u!

Wilt u uw letselschade laten verhalen door een ervaren en gespecialiseerde letselschade advocaat bij u in de buurt? Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht voor al uw vragen of een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Komt u liever naar ons? Met 7 afspraaklocaties zijn wij altijd dichtbij!

100% Kosteloze rechtsbijstand!

Schade verhalen bij een val over een stoeptegel is niet eenvoudig. Het is werk voor letselschade specialisten. Bij Brugman Letselschade Advocaten werken ervaren en deskundige letselschade advocaten. Wij stellen de wegbeheerder voor u aansprakelijk en verhalen na erkenning van de aansprakelijkheid al uw letselschade. Dit doen wij volledig kosteloos voor u. Onze kosten verhalen wij namelijk op de wegbeheerder.

Brugman Letselschade Advocaten werkt door heel Nederland. Er is altijd een letselschade advocaat bij u in de buurt van ons kantoor om u te helpen. Wilt u kosteloze hulp bij het verhalen van uw letselschade? Bel 0800 2784626 of vu ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade advocaat Aniek Waiboer

Aniek Waiboer is een van de 10 letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar