Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.
Vraag het één van onze gespecialiseerde advocaten

Letselschadebureau Rotterdam

Bent u op zoek naar een letselschadebureau Rotterdam? Dan bent u bij Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam aan het juiste adres. Onze letselschade specialisten zijn ervaren en deskundig in het verhalen van letselschade bij onder andere een verkeersongeval, bedrijfsongeval of hondenbeet in Rotterdam. En wij verhalen uw letselschade in Rotterdam ook nog eens volledig kosteloos voor u. Want wij verhalen uw volledige schade en de kosten van rechtsbijstand volledig op de veroorzaker van het ongeval.

Lijdt u letselschade en wilt u deze verhalen door een letselschadebureau Rotterdam? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 2784626 (gratis) of mail ons voor het verhalen van uw letselschade.

Verhalen letselschade in Rotterdam

Als u een ongeval is overkomen, dan komt er veel op u af. U bent gewond heeft letsel aan het ongeval overgehouden. U bent misschien onder behandeling van uw huisarts, een specialist of de fysiotherapeut. Dan maakt u ook kosten door het ongeval. Bent u zelfs arbeidsongeschikt geraakt door het ongeval of heeft u verzorging of hulp in het huishouden nodig? Dan is er sprake van schade. Schade als gevolg van een ongeval noemen wij letselschade.

Een letselschadebureau Rotterdam kan u helpen bij het verhalen van uw letselschade. Het nadeel is echter dat bij veel letselschadebureaus de kwaliteit van de rechtsbijstand matig tot slecht is. Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u altijd geholpen door een ervaren en deskundige letselschade advocaat. Onze letselschadespecialisten in Rotterdam zijn allen lid van de Orde van Advocaten, maar ook van de LSA, de specialistenvereniging van letselschade advocaten. Voor u de garantie dat u te maken hebt met betrouwbare en ervaren partij.

Brugman Letselschade Advocaten Rotterdam kunt u vergelijken met een letselschadebureau Rotterdam. Bij ons ontvangt u echter de hoogst mogelijke kwaliteit van rechtsbijstand. U blijft dus niet met schade zitten na een ongeval met schade. Bel 0800 278 4626 of mail ons voor het verhalen van uw letselschade.

Letselschade in Rotterdam

Een vraag die wij vaak krijgen is wat er verstaan wordt onder letselschade. Welke schade kan er nu verhaald worden op de aansprakelijke partij. Wij leggen u dit graag uit. Letselschade kunnen wij onderverdelen in 2 groepen. Medische kosten, reiskosten, kosten voor verzorging of huishoudelijke hulp noemen wij materiële schade. Het is op geld waardeerbare schade. Kunt u niet werk door het ongeval? Dan verhalen wij het tekort aan loon. Maakt u kosten, dan verhalen wij deze voor u.

Naast materiële schade heeft u in Rotterdam recht op een bedrag aan smartengeld. Dit is een vergoeding voor de pijn en het verdriet dat u door het ongeval lijdt. Wij kunnen deze schade niet op geld waarderen. Deze schade begroten wij op grond van letselschadezaken uit het verleden.

Uw letselschadebureau Rotterdam

Uw letselschadebureau Rotterdam helpt u graag als u een ongeval heeft gehad. Onze letselschadespecialisten verhalen uw letselschade voortvarend en kosteloos. Wij komen gewoon bij u thuis in Rotterdam en omstreken om uw letselschade te bespreken. Vervolgens gaan wij direct voor u aan het werk en verhalen wij uw letselschade.
Wilt u een letselschadebureau uw letselschade laten verhalen? Neemt u dan contact met ons op. Bel gratis 0800 278 4626 of mail ons, wij helpen u graag!

Hoofdkantoor Brugman Letselschade Advocaten

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar