Laat u door ons kosteloos informeren voor advies of antwoord op uw vraag.

Vraag het één van onze Experts

Letsel door ongeluk in Zwembad

Een vloer in een zwembad moet aan vereisten voldoen. Dit om te voorkomen dat bezoekers over een gladde vloer vallen en letselschade lijden. Maar wat nu als u over een gladde vloer in het zwembad valt en deze niet aan de eisen blijkt te voldoen? Wie kunt u dan aansprakelijk stellen voor het ongeluk in het zwembad? De eigenaar van de vloer of het zwembad zelf? Wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

U valt over een gladde vloer in het zwembad: wie is aansprakelijk voor uw schade?

Nederland kent vele zwembaden. Helaas blijken de vloeren in deze zwembaden niet altijd even veilig. Conform de wet is de bezitter van het zwembad hiervoor aansprakelijk. Deze dient alle letselschade als gevolg van de val over de vloer in het zwembad te betalen. Dit betekent dus dat u het zwembad zelf of de gemeente die eigenaar is van het zwembad aansprakelijk moet stellen voor de gevolgen van het ongeval in het zwembad.

Aansprakelijk stellen van het zwembad is niet eenvoudig. Wij adviseren u daarom om u te laten bijstaan door een deskundige op het gebied van het verhalen van letselschade. De letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten helpen u graag. En dit doen wij kosteloos voor u! Bij ons werken alleen maar ervaren en deskundige letselschade advocaten. U weet dus zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent als u bent gevallen over een vloer in het zwembad en u hierbij gewond bent geraakt.

Waar heeft u recht op als u over een gladde vloer valt

Als u in het zwembad bent gevallen over een gladde vloer, dan dient al uw letselschade vergoed te worden. U kunt hierbij denken aan:

– Door u gemaakte medische kosten

– Reiskosten

– Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid

– Kosten van verpleging, verzorging en hulp in het huishouden

Smartengeld. Dit is een vergoeding voor de door u geleden pijn en verdriet

Laat uw letselschade kosteloos door onze letselschade advocaten verhalen

Bij Brugman Letselschade Advocaten verhalen wij uw letselschade als gevolg van een al over een gladde vloer in het zwembad kosteloos voor u.
Onze kosten verhalen wij op de aansprakelijke partij.

Wilt u uw schade laten verhalen? Bel dan onze kosteloze letselschadelijn: 0800 278 4626 of mail ons. Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Logo-Brugman-Wit

  Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

  Adres

  Brugman Letselschade advocaten
  Dick Ketlaan 2
  1687 CD Wognum

  Telefoonnummer

  0800 27 84 626

  E-mailadres

  contact@advocatenkantoorbrugman.nl

  Taalwisselaar