Bent u op zoek naar een letselschade specialist bij u in de buurt?
Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en kosteloos!

Gratis hulp van een letselschade specialist

Iedere dag gebeuren er ongevallen. In het verkeer, op het werk of gewoon op straat omdat u over een losliggend stoeptegel valt. En wist u dat er jaarlijks in Nederland jaarlijks circa 150.000 mensen door een hond gebeten worden en hierbij letselschade oplopen? Dit zijn slechts voorbeelden van letselschadezaken. Er zijn nog veel meer oorzaken van letsel.

Letsel  zorgt voor pijn, ongemak, maar ook voor schade. Want wellicht kunt u door het letsel wel niet werken of maakt u medische kosten. Dan is er sprake van letselschade. In de meeste gevallen kunnen onze letselschade specialisten deze schade voor u verhalen, kosteloos! Wij sturen een aansprakelijkstelling, zorgen voor een voorschot en gaan uw letselschade berekenen.

Bent u gewond geraakt door een ongeluk of heeft u hieraan klachten overgehouden? Klik op de button voor contact en bel ons of vertel wat u is overkomen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

Kosteloze hulp van een letselschade specialist

Bij Brugman Letselschade Advocaten zijn wij (de naam zegt het al) gespecialiseerd in het verhalen van letselschade, van licht letsel tot een whiplash, hersenletsel of een dwarslaesie. Door de jarenlange ervaring zorgt uw letselschade specialist van ons kantoor dat uw letselschade op adequate wijze verhaald wordt. En dit doen wij volledig kosteloos voor u want uw letselschade en de kosten van rechtsbijstand worden door de aansprakelijke partij betaald.

Kiest u voor een letselschade advocaat van Brugman Letselschade Advocaten, dan weet u zeker dat uw letselschade vergoeding voortvarend en maximaal verhaald wordt. Want onze letselschade specialisten zijn lid van de LSA, de beroepsvereniging van letselschade advocaten. Met meer dan 10 afspraaklocaties in heel Nederland zijn wij ook nog eens altijd bij u in de buurt. Daarnaast komen wij voor de intake gewoon bij u thuis!

Lijdt u letselschade en bent u op zoek naar een letselschadespecialist bij u in de buurt? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of  klik op de button en doe uw verhaal. Een van onze letselschade experts gaat direct voor u aan de slag!

Wat doet uw letselschade specialist voor u?

Na een ongeval komt er veel op u af. U bent gewond en heeft medische hulp nodig. Het werk gaat door maar u bent arbeidsongeschikt, en wie zorgt er voor de kinderen en het huishouden als u dit door het letsel niet kan? Uw letselschade specialist is er om u hierbij te helpen. Hij of zij zorgt dat uw salaris gewoon doorbetaald wordt, maar ook dat er snel geld komt om bijvoorbeeld hulp in het huishouden in te schakelen of opvang voor de kinderen. En uw letselschade specialist regelt indien gewenst ook dat de autoschade en schade aan andere zaken verhaald wordt.

Kort samengevat zorgt een letselschade jurist of letselschade advocaat van ons kantoor dat op financieel gebied alles geregeld wordt.  En loopt de medische behandeling niet naar wens? Of zijn er problemen ontstaan op het werk door het ongeval? Wij hebben ook een eigen medisch adviseur en een breed netwerk met arbeidsdeskundigen en arbeidsrecht advocaten om u bij te staan.

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Bent u gebeten door een hond of kat of gevallen? Uw letselschade specialist van Brugman Letselschade Advocaten helpt u kosteloos! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag en zijn altijd in de buurt!

Uw letselschade specialist verhaalt kosteloos uw letselschade

Letselschade is persoonlijk, iedereen heeft andere schadeposten waar in de schaderegeling rekening moet worden gehouden. Bij de een speelt arbeidsongeschiktheid een grote rol, terwijl iemand anders met zorgkosten zit of hulp nodig heeft in het huishouden. Daarom praten wij graag met u over uw behoefte aan hulp. Zo maakt uw letselschade specialist een persoonlijk plan van aanpak waarin precies staat waar u behoefte aan heeft.

Het aantal schadeposten is legio. Ze worden onderverdeeld in materiële schadeposten en immateriële schadeposten. De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

 • Verlies aan verdienvermogen bij arbeidsongeschiktheid.
 • Kosten voor hulp in het huishouden.
 • Kosten voor kinderopvang.
 • Een studievertraging.
 • Medische kosten.
 • Reis- en parkeerkosten
 • Verzorgingskosten
 • Daggeldvergoeding ziekenhuis of revalidatiecentrum
 • Economische kwetsbaarheid

Smartengeld

Materiële schadeposten zijn op geld waardeerbaar. Immateriële schade (smartengeld) is daarentegen een vergoeding voor schadeposten die niet op geld waardeerbaar zijn. Het gaat dan om pijnklachten, angstklachten en littekens bij letselschade door dieren zoals een hondenbeet.

Wilt u uw smartengeld berekenen? Bijvoorbeeld smartengeld bij  whiplash, een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur ons een bericht. Wij zijn er graag voor u. Ook voor een gratis letselschade test waarbij wij voor u onderzoeken op welke schade u recht heeft!

Donna van Klooster. letselschade advocaat

Donna van Klooster is letselschade advocaat in Amsterdam en omstreken.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar