Wilt u de gemeente aansprakelijk stellen omdat u schade heeft?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade

Gemeente aansprakelijk stellen voor letselschade

Gevallen over een stoeptegel of gebrek aan de weg? | In Nederland zijn er vele wegen en stoepen, maar helaas zijn ze niet allemaal even goed onderhouden. Daardoor steekt er met regelmaat een stoeptegel omhoog of mist er een tegel!

En in het wegdek kan een gat zitten. Als u hierdoor schade lijdt, dan is de wegbeheerder aansprakelijk. Dit is vaak de gemeente en deze dient dan uw letselschade te vergoeden.

Is u een ongeval met letsel overkomen en wilt u de gemeente aansprakelijk stellen? Dan helpen wij u daar kosteloos bij! Wij zorgen dat uw letselschade vergoed wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie of het verhalen van uw letselschade:

Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht.

 

Gemeente aansprakelijk stellen voor letselschade

Als u door een val gewond bent geraakt, dan lijdt u schade. Schade na een ongeval is letselschade en de aansprakelijke partij moet deze letselschade vergoeden. Als u gevallen bent over een stoeptegel dan is de gemeente gehouden uw letselschade te vergoeden.

Hiervoor dient de gemeente aansprakelijk gesteld te worden. Dit is het werk van een letselschade advocaat. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat uw letselschade verhaald wordt. Daarbij kunt u denken aan de volgende schadeposten:

 • Verlies aan verdienvermogen (inkomensschade).
 • Medische kosten.
 • Reis- en parkeerkosten.
 • Reparatiekosten.
 • Kosten voor huishoudelijke hulp.
 • Onderhoudskosten van uw huis en tuin
 • Smartengeld.

Contact met uw letselschade advocaat

Wilt u weten welke schadeposten in uw geval voor vergoeding in aanmerking komen? Onze letselschade advocaten informeren u graag. Tijdens een gesprek bij u thuis legt uw letselschade advocaten van Brugman Letselschade Advocaten aan u uit waar u recht op heeft.

Komt u liever naar ons? Geen probleem, met 15 afspraaklocaties in heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt.

De voordelen van een letselschade advocaat

Naast letselschade advocaten zijn er ook letselschadebureaus en rechtsbijstandsverzekeraars die letselschade verhalen. Indien u echter kiest voor een letselschade advocaat, dan brengt dit een aantal belangrijke voordelen met zich mee:

 • Een letselschade advocaat is lid van de specialistenvereniging van letselschade advocaten met meer dan 10 jaar ervaring.
 • De kosten van uw rechtsbijstand wordt verhaald op de aansprakelijke partij
 • Komen wij er niet uit met de verzekeraar? Dan kan een letselschade advocaat voor u procederen
 • Letselschade advocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, een uiterst betrouwbare partij!

De gemeente aansprakelijk stellen adviseren wij u altijd gebruik te maken van een letselschade advocaat. Zo weet u zeker dat u de beste rechtsbijstand ontvangt die er is.

Lijdt u schade door toedoen van de gemeente en wilt u uw letselschade verhalen? Neem contact met ons op via 0800 278 4626 of stuur ons een bericht. Wij helpen u graag!

De gemeente aansprakelijk stellen na een val? Wij helpen u!

U bent gevallen op straat, bijvoorbeeld over een stoeptegel. Hierbij loopt u letsel op. Dan is de wegbeheerder aansprakelijk voor uw schade. Dit is vaak de Provincie, Rijkswaterstaat of de gemeente. Is deze laatste de wegbeheerder en wilt u de gemeente aansprakelijk stellen na een val?Icon

Neem dan contact met ons op. Onze letselschade advocaten zorgen dat een schadevergoeding ontvangt. En onze kosten worden betaald door de gemeente! Bel 0800 278 4626 (gratis) of stuur een bericht.

Hoe stel ik de gemeente aansprakelijk na een val?

Met een aansprakelijkstelling laat u de gemeente weten dat u een schadevergoeding van uw letselschade wilt ontvangen. Hierin moeten wel belangrijke zaken instaan zoals:

 • De datum en plaats van het ongeval
 • Uw letsel
 • De schade die u lijdt, ook het smartengeld!
 • De stuiting van de verjaring

Het is niet gemakkelijk om de gemeente aansprakelijk te stellen na een val. Neem daarom altijd een specialist in de arm om namens u de gemeente aansprakelijk te stellen. Er zijn diverse soorten specialisten die letselschade verhalen. Bij Brugman Letselschade Advocaten wordt u geholpen door een LSA- advocaat. Dat zijn ervaren letselschade advocaten. U krijgt dan de beste rechtsbijstand die er is.

Lijdt u schade na een val en wilt u de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen? Bel ons: 0800 278 4626 of stuur een bericht.

Tips als u de gemeente aansprakelijk stelt na een val

 • Maak foto’s van de plek waar u gevallen bent.
 • Zijn er getuigen van het ongeval? Vraag om contactgegevens.
 • Ga na het ongeval direct naar een arts en meldt uw klachten.
 • Neem contact op met een letselschade advocaat om uw rechten veilig te laten stellen.

Neem contact op met uw letselschade advocaat

Lijdt u schade en wilt u de gemeente aansprakelijk stellen na een val? Wij helpen u graag. Een intake kan bij u thuis plaatsvinden of op 1 van onze 7 afspraaklocaties. Wij helpen u graag! Bel 0800 278 4626 of stuur ons een bericht.

Lisa van Diepen, Brugman Letselschade Advocaten

Lisa Van Diepen helpt u als u betrokken bent bij een auto ongeluk of fietsongeluk.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar