Ben je op de scooter aangereden in Den Haag en lijdt je hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten verhalen jouw letselschade 100% kosteloos!

Schade door een scooterongeluk in Den Haag, wat nu?

U bent betrokken geraakt bij een scooterongeluk in Den Haag. Bijvoorbeeld doordat u aangereden bent of door een eenzijdig ongeval. Of wellicht zat u als passagier achterop de scooter. De vraag is dan: heb ik recht op een letselschade vergoeding en wie betaalt mijn letselschade? In deze tekst vindt u een antwoord op deze en andere vragen. Wij geven daarnaast gratis rechtsbijstand na een scooterongeluk in Den Haag en omstreken.

Icon

Schade vergoed krijgen na een scooterongeluk in Den Haag

Als u door een auto aangereden bent op de scooter dan wilt u uiteraard uw letselschade vergoed krijgen. Meestal is dit geen probleem. Is een ander schuldig aan het ongeval, dan staat daarmee de aansprakelijkheid vast. Er is dan recht op een letselschade vergoeding die bestaat uit onder andere inkomensschade, schade door een studievertraging en medische kosten. Maar ook is er recht op een smartengeldvergoeding.

Zat u tijdens het scooterongeluk in Den Haag achterop de scooter? Ook dan is er altijd recht op een letselschade vergoeding bij een aanrijding. Ook als u achterop de scooter zat die de verkeersfout heeft gemaakt. U kunt immers niks aan het ongeval doen. Daarom heeft de wetgever bepaald dat u in dat geval altijd recht heeft op een volledige vergoeding van uw schade, bijvoorbeeld omdat u lichamelijke klachten na het ongeval heeft.

Een eenzijdig scooterongeluk komt geregeld voor, bijvoorbeeld bij gladheid. Ook kan het zijn dat u zelf een verkeersfout heeft gemaakt. Is er dan geen recht op een letselschade vergoeding? Dit hangt af van de omstandigheden van het geval. Is er namelijk een schade-opzittende verzekering dat wordt uw letselschade door deze verzekering vergoed.

Wilt u weten of u recht heeft op een letselschadevergoeding na een scooterongeval in Den Haag en omstreken? Bel uw letselschade advocaat in Den Haag: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Welke schade wordt vergoed na een scooterongeluk in Den Haag?

Bij een scooterongelijk kunt u ernstig letsel oplopen. Botbreuken, hersenletsel, whiplash symptomen en zelf een dwarslaesie kunnen het gevolg zijn van het scooterongeval. De gevolgen van dit letsel zijn divers, van inkomensschade door arbeidsongeschiktheid tot een studievertraging omdat u uw studie moet onderbreken door het letsel.
Welke schadeposten voor vergoeding in aanmerking komen hangt af van een aantal factoren. Zo zal er alleen inkomensschade zijn als u werkt en extra kinderopvang slechts in het geval dat u kinderen heeft die opvang nodig hebben. Dit zijn echter de 10 meest voorkomende schadeposten bij letselschade:

 1. Inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 2. Een studievertraging
 3. Het eigen risico
 4. Facturen van de fysiotherapeut en psycholoog
 5. Reiskosten
 6. Kosten voor extra kinderopvang
 7. Onderhoudskosten huis en tuin
 8. Verzorgingskosten en verpleegkosten
 9. Kosten voor huishoudelijke hulp
 10. Mantelzorg

Icon

Recht op smartengeld na een scooterongeluk

Een scooterongeluk met letselschade zorgt ook voor pijnklachten, boosheid en verdriet. Dat is heel normaal als u een scooterongeluk in Den Haag en omstreken is overkomen. Daarnaast kunt u ontsierende littekens aan het ongeval overhouden en zelfs angstklachten ontwikkelen. Deze schade is niet op geld waardeerbaar en wordt smartengeld genoemd of ook wel immateriële schade.

Bent u gewond geraakt bij het scooterongeluk in Den Haag? Dan is er altijd recht op een smartengeldvergoeding. Onze letselschade advocaat in Den Haag vertelt u hier graag meer over.

Kosteloos letselschade verhalen na scooterongeval in Den Haag

Bij Brugman Letselschade Advocaten in Den Haag helpen wij u altijd 100% kosteloos als u aangereden bent. Wij verhalen de kosten namelijk op de aansprakelijke partij. Zat u achterop de scooter? Ook dan is er recht op de hulp van een gratis letselschade advocaat. En zelfs bij een eenzijdig scooterongeluk of als u zelf een verkeersfout heeft gemaakt kunnen wij u vaak kosteloos bijstaan.

Lijdt u letselschade nadat u op de scooter aangereden bent? Neem dan contact met ons op, wij zorgen dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de aansprakelijke verzekeraar. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in voor kosteloze hulp bij het verhalen van letselschade. Wij helpen u graag!

Letselschade specialist Lisa van Diepen

 

Bij ons vindt u niet alleen een letselschade advocaat in Den Haag. Wij hebben ook letselschade advocaten in Rotterdam en letselschade advocaten in Maastricht. Dus ook voor een scooterongeluk in Rotterdam en een scooterongeluk in Maastricht kunt u gratis bij ons terecht.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Den Haag

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar