Lijdt u schade na een scooterongeluk in Maastricht en wilt u gratis rechtsbijstand?
Onze letselschade advocaten helpen u in Maastricht kosteloos!

Een scooterongeluk in Maastricht en letselschade, wat nu?

Een scooter is een populair vervoersmiddel, met name in steden als Maastricht. Een nadeel van een scooter is echter wel dat je kwetsbaar bent in het verkeer. Bij een aanrijding met een auto of andere scooter is er niet zelden sprake van ernstig letsel. Het gevolg is letselschade bestaande uit inkomensschade, medische kosten en smartengeld. Een scooterongeluk in Maastricht kan met andere woorden grote financiële gevolgen hebben, naast het leed door het letsel.

Bent u op de scooter aangereden? Dan is er meestal recht op een letselschade vergoeding. Ook als u als passagier achterop de scooter meereed. En is er sprake van een eenzijdig scooterongeluk? Dan kunt u veelal aanspraak maken op een schadevergoeding vanuit de SVI- verzekering.

Letselschade verhalen na een scooterongeluk in Maastricht

Letselschade verhalen na een scooterongeluk in Maastricht gebeurd door middel van een aansprakelijkstelling. Hierin staat wat er is gebeurd, de datum van de aanrijding en het letsel dat u lijdt door het scooterongeluk. Vervolgens dient u de verjaring te stuiten en de materiële schadeposten en smartengeldvergoeding te beschrijven.

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Uw letselschade advocaat in Maastricht van Brugman Letselschade Advocaten helpt u hier graag bij. Onze letselschade specialisten nemen de volledige financiële afwikkeling van het scooterongeluk in Maastricht uit handen. Zo kunt u zich richten op uw herstel van het scooterongeval.

Lijdt u letselschade door een scooterongeluk in Maastricht en wilt u uw letselschade verhalen op de aansprakelijke persoon? Neem dan contact met uw letselschade advocaat in Maastricht op. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Icon

Schadeposten bij scooterongeluk Maastricht

Letselschade is heel persoonlijk. Er zijn vele soorten schadeposten, maar niet iedere schadepost is op uw situatie van toepassing. Samen met uw letselschade advocaat bespreekt u daarom de gevolgen die het scooterongeluk voor u heeft. Deze gevolgen worden vertaald in materiële schadeposten en vervolgens verhaald op de aansprakelijke partij.

De meest voorkomende materiële schadeposten zijn:

 • Verlies van loon of winst door arbeidsongeschiktheid
 • Medische kosten waaronder het eigen risico
 • Kosten voor overname huishoudelijke taken
 • Reiskosten naar behandelaars en de bedrijfsarts
 • Onderhoud aan uw huis of de tuin
 • Extra kinderopvang
 • Verzorgingskosten en verpleegkosten
 • Kosten die u maakt in het ziekenhuis na opname
 • Een studievertraging

Wilt u weten welke schadeposten op uw situatie van toepassing zijn? Onze letselschade advocaten in Maastricht helpen u graag!

Naast materiële schadeposten is er ook recht op een smartengeldvergoeding. Smartengeld is een vergoeding voor de pijnklachten die u aan het ongeval overhoudt, angstklachten zoals verkeersangst en psychische problemen zoals een PTSS.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Maastricht

Lijdt u letselschade na een scooterongeluk in Maastricht en wilt u deze verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Maak een afspraak bij u thuis of op ons kantoor. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in.

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar