Bent u gewond geraakt bij een scooterongeluk in Haarlem en omstreken?
Onze letselschade advocaten helpen u in Haarlem gratis!

Schade door een scooterongeluk in Haarlem? Wij helpen u kosteloos!

In Nederland en met name in de steden rijden steeds meer scooters. Deze zijn immers snel en wendbaar. Het nadeel van rijden op een scooter is echter dat u ook kwetsbaarder bent dan in een auto. Overkomt u daarom een scooterongeluk in Haarlem, dan is er vaak sprake van letsel. Soms gaat het zelfs om ernstig letsel zoals een gebroken enkel, nekletsel of hersenletsel.

De schade bij een scooterongeluk bestaat vaak niet alleen uit de scooterschade. Bent u gewond geraakt bij de aanrijding, dan maakt u medische kosten, maar u kunt ook arbeidsongeschikt raken voor korte of langere tijd. Er is dan sprake van letselschade. Bij Brugman Letselschade Advocaten Haarlem verhalen wij deze schade graag voor u, bijna altijd 100% kosteloos!

Bel voor het kosteloos verhalen van uw letselschade na een scooterongeluk: 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag.

Letselschade claimen na een scooterongeluk in Haarlem

Bent u op de scooter in Haarlem aangereden? Dan is er recht op een letselschade vergoeding. Omdat alle motorvoertuigen in ons land verzekerd moeten zijn tegen aansprakelijkheid, wordt uw letselschade vergoed door de letselschade verzekeraar van de persoon die u heeft aangereden. Al uw schade en alle gemaakte kosten komen dan voor vergoeding in aanmerking.

Reed u mee op de scooter die bij het scooterongeluk in Haarlem betrokken was? Bij een aanrijding tussen meerdere scooters of een aanrijding tussen een scooter en een auto is er altijd recht op een letselschadevergoeding als u achterop de scooter zat. U bent voor de wet namelijk een ‘Schuldloze derde‘. Ook in dit geval krijgt u een volledige letselschadevergoeding.

Wij maken allemaal fouten, ook in het verkeer. Maar u kunt ook slachtoffer zijn van een eenzijdig verkeersongeval in Haarlem en omstreken. In beginsel komt de schade dan voor uw eigen rekening. Er zijn echter uitzonderingen op deze regel. Bij veel scooterverzekeringen zit namelijk ook een schade-opzittendenverzekering. U kunt hier bij een scooterongeluk een beroep op doen. Ook dan wordt uw letselschade vergoed door de letselschade verzekering.

Welke schade wordt vergoed bij een scooterongeluk?

Is 1 van de drie bovengenoemde situaties op u van toepassing? Dan ontvangt u een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit alle schade die u lijdt en alle kosten die u gemaakt heeft. Daarnaast heeft u recht op smartengeld, een vergoeding voor geleden pijn, verdriet en angstklachten die u aan het scooterongeluk in Haarlem over heeft gehouden.

Icon

Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij letsel:

 1. het eigen risico van de zorgverzekering
 2. kosten van de fysiotherapeut
 3. inkomensschade door arbeidsongeschiktheid
 4. mantelzorg
 5. kosten voor huishoudelijke hulp
 6. onderhoudskosten huis & tuin
 7. verzorgingskosten en verpleegkosten
 8. kosten gemaakt in het ziekenhuis
 9. reiskosten
 10. smartengeld

Contact met uw letselschade advocaat in Haarlem

Lijdt u schade als gevolg van een scooterongeluk in Haarlem? Onze letselschade advocaten helpen u graag. Wij komen graag bij u thuis om het letsel en de schade te inventariseren. Wij zorgen dat uw letselschade snel en volledig vergoed wordt door de letselschadeverzekeraar van de aansprakelijke partij of door de schade-opzittendenverzekering.

Over onze kosten hoeft u zich geen zorgen te maken, deze verhalen wij op de aansprakelijke partij of de schade-opzittendenverzekering. Wij werken dus volledig kosteloos voor u!

Bel voor gratis rechtsbijstand bij het verhalen van letselschade 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Haarlem

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar