Bent u gewond geraakt bij een scooterongeluk in Nijmegen en lijdt u hierdoor letselschade?
Uw letselschade advocaat in Nijmegen verhaalt kosteloos uw letselschade!

Gewond na een scooterongeluk in Nijmegen? Claim uw schade!

U bent gewond geraakt bij een scooterongeluk in Nijmegen en lijdt hierdoor schade. Bent u op de scooter aangereden door een auto of andere scooter? Als de bestuurder van dit motorvoertuig een verkeersfout heeft gemaakt, dan heeft u recht op een letselschadevergoeding. Alle materiële schadeposten en het smartengeld dienen dan vergoed te worden.

Letselschade verhalen is niet eenvoudig. Bij Brugman Letselschade Advocaten hebben wij echter alle kennis in huis om uw letselschade in Nijmegen snel en volledig te verhalen op de aansprakelijke partij. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, regelen een voorschot op uw letselschade en zorgen dat alle schade vergoed wordt.

Kosteloze rechtsbijstand bij een scooterongeluk in Nijmegen

Uw letselschade advocaat in Nijmegen van ons kantoor helpt u kosteloos bij uw letselschadeclaim. In de wet is namelijk bepaald dat u bij een scooterongeluk in Nijmegen onder voorwaarden recht heeft op gratis rechtsbijstand. Dit is het geval als een ander aansprakelijk is voor uw schade. U maakt voor de rechtsbijstand van uw letselschade advocaat in Nijmegen dus geen kosten!

Lijdt u letselschade door een scooterongeluk in Nijmegen en wilt u uw letselschade kosteloos claimen? Neem dan contact op met uw letselschade advocaat in Nijmegen. Wij helpen u graag. bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan direct contact met u op. Nu ook een letselschade advocaat in Venlo.

Letselschade door scooterongeluk in Nijmegen

Bij een scooterongeluk in Nijmegen kan ernstig letsel ontstaan. Dit komt met name omdat u kwetsbaar bent op de scooter. Verplichte beschermende kleding is niet verplicht en soms is zelfs een hem niet noodzakelijk. Omdat er toch hoge snelheden bereikt kunnen worden, is het letsel vaak ernstig. In de praktijk gaat het vaak om het volgende letsel:

✅ Een hersenschudding
Whiplashklachten
✅ Gebroken enkel
✅ tibia plateau fractuur (gebroken knie)
Hersenletsel
✅ Een dwarslaesie

Bij zwaar letsel na een scooterongeluk is er vaak sprake veel schade, bijvoorbeeld inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Daarnaast worden er veel kosten gemaakt zoals het eigen risico en andere medische kosten.

Niet alleen bij zwaar letsel kan er sprake zijn van letselschade. Ook als gevolg van kneuzingen en kleine wonden ontstaan schade welke voor vergoeding in aanmerking komt. Ook bij licht letsel na een scooterongeluk in Nijmegen is er daarom recht op een letselschadevergoeding.

Icon

Schadeposten bij een scooteraanrijding

Nadat u op de scooter bent aangereden, is er bijna altijd recht op een letselschade vergoeding. Zat u als passagier achterop de scooter? Dan is er bij een aanrijding altijd recht op een schadevergoeding. En bij een eenzijdig verkeersongeluk kunt u mogelijk aanspraak maken op een vergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering.

Wordt de letselschade vergoed? Dan zijn dit de meest voorkomende schadeposten:

✅ Medische kosten als het eigen risico.
✅ Verlies aan inkomen omdat u niet kunt werken.
✅ Hulp in het huishouden.
✅ Reiskosten.
✅ Kosten aan de scooter.
✅ Een studievertraging.
✅ Oppas voor kinderen of een uitlaatservice voor uw huisdieren.

Contact met uw letselschade advocaat in Nijmegen

Lijdt u schade na een scooterongeluk in Nijmegen en omgeving? Uw letselschade advocaat in Nijmegen van Brugman Letselschade Advocaten helpt u graag en altijd 100% kosteloos. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar