Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade 100% kosteloos!
Letsel door een verkeersongeval in Amsterdam?

Letsel door een verkeersongeval in Amsterdam

Als gevold van een verkeersongeval kunt u behoorlijke schadde oplopen. Het kan daag om schade aan uw vervoersmiddel, maar ook om letselschade. Of er sprake is van aansprakelijkheid hangt af van een aantal feiten. In de praktijk is er echter in de meeste gevallen recht op een letselschade vergoeding na een verkeersongeval in Amsterdam.

Er zijn diverse bijzondere regels als het om letselschade na een verkeersongeval in Amsterdam gaat. Er zijn bijvoorbeeld bijzondere regelingen voor als u als fietser aangereden bent. En als passagier in de auto of op de scooter is er ook bijna altijd recht op een schade vergoeding op basis van een bijzondere regeling. Bij een eenzijdig verkeersongeval kunt u vaak een beroep doen op een schade-inzittenden verzekering.

Icon

Contact met uw letselschade advocaat in Amsterdam

Wilt u uw letselschade na een verkeersongeval in Amsterdam verhalen op de aansprakelijke partij? Onze letselschade advocaten in Amsterdam helpen u graag. En dit doen wij altijd 100% kosteloos voor u! De aansprakelijke partij of de svi- verzekering betaalt alle juridische kosten. Vul hier uw gegevens in of bel voor direct contact met een letselschade advocaat in Amsterdam: 0800 278 4626 (gratis). Wij komen direct in actie en helpen u bij het verhalen van uw letselschade op de aansprakelijke partij of schade-inzittendenverzekering.

Verkeersongeval in Amsterdam tussen motorvoertuigen

Helaas worden files nogal eens over het hoofd gezien met een kettingbotsing tot gevolg. Of iemand houdt te weinig afstand waardoor er een achterop aanrijding ontstaat. Het zijn voorbeelden van verkeersongevallen die in Amsterdam geregeld voorkomen tussen motorvoertuigen. Bij een dergelijk auto-ongeluk ontstaat vaak letsel. Veel voorkomend letsel bij een aanrijding zijn whiplashklachten, hersenletsel als een hersenschudding. Maar ook andere klachten en beperkingen komen geregeld voor.

Bent u het slachtoffer van bijvoorbeeld een kop-staart botsing? Dan is er recht op een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit materiële schadeposten en immateriële schadeposten, beter bekend als smartengeld.

Reed u als passagier mee in een van de auto’s die bij het verkeersongeval betrokken is geraakt? Dan is er altijd recht op een schadevergoeding, ook als u in de auto zat die het ongeval veroorzaakte. Was u betrokken bij een eenzijdig verkeersongeval in Amsterdam of maakt u zelf een verkeersfout? Dan kan er nog aanspraak gemaakt worden op een letselschade vergoeding vanuit de schade-inzittendenverzekering.

Icon

Letsel door een fietsongeluk in Amsterdam

Amsterdam is de ultieme fietsersstad. Helaas gebeuren er ook veel fietsongelukken. bent u op de fiets aangereden door een auto of was u met de fiets betrokken bij een scooterongeval? Dan kunt u als fietser gebruik maken van een bijzondere regeling die is opgenomen in artikel 185 van de Wegenverkeerswet. Op grond van deze wet ontvangt u als u als fietser aangereden wordt altijd ten minste 50% van uw letselschade vergoed door de WAM- verzekeraar van het motorvoertuig.

Wat voor fietsers geldt is ook van toepassing bij voetgangers. Ook deze hebben altijd recht op een vergoeding van letselschade na een verkeersongeval.

Liep u letsel op bij een fietsongeluk? Vul dan hier uw gegevens in of bel 0800 278 4626 (gratis) voor kosteloze hup bij het verhalen van uw letselschade!

Icon

Schadeposten bij letselschade

Als u recht heeft op een letselschadevergoeding, dan dient alle schade vergoed te worden. Het gaat dan ten eerste om alle kosten die u na een aanrijding maakt. Hierbij kunt u denken aan het eisen risico, eigen bijdragen, reiskosten en extra kosten voor kinderopvang.

Naast het maken van kosten lijdt u ook schade. Dit is bijvoorbeeld het geval als u arbeidsongeschikt bent geraakt door het verkeersongeval in Amsterdam.

Hier leest u alles over de schadeposten waar u recht op heeft na een verkeersongeval!

Laat uw letselschade kosteloos verhalen

Lijdt u letselschade na een verkeersongeval en wilt u uw letselschade laten verhalen door een erkende en ervaren letselschade advocaat in Amsterdam? Onze letselschade advocaten helpen u graag en altijd 100% kosteloos! Bel 0800 278 4626 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Amsterdam

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar