Bent u gewond geraakt bij een aanrijding in Almelo en lijdt u hierdoor schade?
Onze letselschade advocaten verhalen uw letselschade kosteloos voor u!

Gewond na een aanrijding in Almelo? Wij helpen u kosteloos!

Ieder jaar gebeuren er meer dan een half miljoen aanrijding in Nederland. Als u bij een aanrijding in Almelo gewond bent geraakt en schade lijdt, dan spreken wij over letselschade. Deze schade kan bestaan uit verlies van inkomen, maar ook uit allerlei kosten die u maakt. Medische kosten, reiskosten en kosten voor (extra) kinderopvang zijn hier voorbeelden van.

In de meeste gevallen is er recht op een vergoeding van uw letselschade. Zo ontvangt u een letselschade vergoeding als u door een auto of scooter aangereden wordt. Deze andere partij is immers aansprakelijk voor uw schade. Maar ook als inzittende is er meestal recht op een letselschadevergoeding. Bent u op de fiets aangereden of als voetganger aangereden in Almelo? Dan ontvangt u zelfs een schadevergoeding als u zelf een verkeersfout maakt.

Wilt u weten of u na een aanrijding in Almelo recht heeft op een vergoeding van uw letselschade en welke schadeposten betaald worden? Onze letselschade advocaten in Almelo adviseren u graag. Onze letselschadespecialisten verhalen kosteloos uw letselschade op de aansprakelijke partij of de schade-inzittendenverzekering. Bel 0800 278 4626 (gratis) of vul ons contactformulier in. Wij nemen nog dezelfde dag contact met u op.

Icon

Letselschade claimen na een aanrijding in Almelo

Als u door toedoen van een derde gewond bent geraakt bij een aanrijding in Almelo en omstreken, dan wilt u uiteraard uw letselschade vergoed krijgen. Hiervoor kunt u rechtstreeks een letselschade claim indienen bij de WAM- verzekeraar van het motorvoertuig dat u heeft aangereden. Bent u door een fietser aangereden? Dan is de fietser zelf aansprakelijk voor uw schade door de aanrijding.

Bent u op de fiets aangereden in Almelo, dan kent de wet u een bijzonder recht toe. Op basis hiervan is er altijd recht op ten minste 50% van uw schade, ook als u zelf het ongeval heeft veroorzaakt. De enige voorwaarde is dat u door een motorvoertuig aangereden bent. Is de auto, scooter of vrachtwagen schuldig aan het verkeersongeval? Dan ontvangt u uiteraard altijd uw volledige schade vergoed.

Wat voor fietser geldt, geldt ook voor voetgangers. Bent u dus als voetganger aangereden in Almelo, dan ontvangt u ook altijd een letselschadevergoeding. Deze bestaat uit alle schade en kosten die u maakt. Daarnaast is er recht op een smartengeldvergoeding.

Zat u als passagier in de auto die bij de aanrijding betrokken was of achterop de scooter of fiets? U wordt dan aangewezen als “schuldloze derde”. Dit houdt in dat u geen invloed had op het gedrag van de bestuurder en de bestuurder van de andere auto, scooter of motor. U kunt dan een schadeclaim indienen bij de letselschadeverzekering van de auto waarin u als passagier meereed. Vaak kunt u ook de aansprakelijke partij aanspreken voor uw letselschade.

Icon

Kosteloze rechtshulp van een letselschade advocaat in Almelo

Is de tegenpartij aansprakelijk of kunt u een beroep doen op de schuldloze derde regeling, de regeling voor fietser en voetgangers of een SVI- verzekering? Dan kunt u gebruik maken van de rechtshulp van een gratis letselschade advocaat in Almelo van Brugman Letselschade Advocaten. Wij helpen u namelijk altijd kosteloos bij het verhalen van uw letselschade na een aanrijding in Almelo.

Uw letselschade advocaat in Almelo begeleidt u stap voor stap bij uw letselschadeclaim. Neem daarom na een aanrijding in Almelo en omstreken nu contact met ons op!

✅ Wij regelen alles voor u!
✅ U maakt voor onze rechtshulp geen kosten
✅ Hulp van een ervaren en deskundige letselschade advocaat
✅ Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Klik hier en vul uw gegevens in. Wij helpen u nog dezelfde dag en zijn in de avond en in het weekend per mail bereikbaar. Wij nemen binnen het uur contact met u op!

Letselschade opgelopen?

Doe onze test en ontdek of u in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Brugman Letselschade Advocaten Almelo

Snel contact

Uw verhaal samen met ons bespreken, dat kan bij Brugman geheel vrijblijvend.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.
  Vragen of bent u op zoek naar meer informatie?

  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  Switch The Language

   Logo-Brugman-Wit

   Rechtsbijstand nodig op het gebied van letselschade of overlijdensschade? Neem vrijblijvend contact op met Brugman Letselschade Advocaten!

   Adres

   Brugman Letselschade advocaten
   Dick Ketlaan 2
   1687 CD Wognum

   Telefoonnummer

   0800 27 84 626

   E-mailadres

   contact@advocatenkantoorbrugman.nl

   Taalwisselaar